Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genellikle yatana kadar acaba ne yesem diye düşünenler varmi kizlar kolay kolay icimbisey almiyo tost ve şaşırtıcı şekilde sabah patates kızartması okadar
12. Haftada detayli usg olmuyo cnm dr bebeğin ense kalinligini olcuyo burun kemik yapisinin olusumuna bakiyo ikili de istersen kanda veriyosun ve bebek erkekse usgde gozukebilir bacakları açıksa tabi
Baya yazışma olmuş öncelerini okuyamadım. Hepiniz için umarım her şey yolundadır Bugün nifty testimin sonucu geldi. Her şey iyi çok şükür. Cinsiyeti de öğrendik oğluşumuz geliyor
Niye destekli kullanmak gerekiyor ben 2 yıldır sadece pazar günleri destekli takarım onun dışında sporcu sudyeni kullanıyorum çok rahat ediyorum böyle diğer türlü iş yerinde bana eziyet geliyor sudyen
Baya yazışma olmuş öncelerini okuyamadım. Hepiniz için umarım her şey yolundadır Bugün nifty testimin sonucu geldi. Her şey iyi çok şükür. Cinsiyeti de öğrendik oğluşumuz geliyor
Canım senin 2.hamileliğin mi? Valla hep rahat bir insan olmayı istemişimdir ama yapım evhamın ağababasışahsen bende 2 li 3 lü yaptırma konusunda kararsızım çünkü yaştan riskin kafadan çıkar gibi o yüzden yaptırmasam mı bilemedim
evet canım olabilir bağırsaklarına gitmeden çıkarıyorsun çünkü benimde hiç olmadı bulantım ve kusmam 1. hamileliğimdede hiç olmamıştı bundada yok çok şükür aksine iştahım çok açık deli gibi yiyorum bazen diyorum birazcık olaydıda ilk aylardan kilo almayaydım
evet canım olabilir bağırsaklarına gitmeden çıkarıyorsun çünkü benimde hiç olmadı bulantım ve kusmam 1. hamileliğimdede hiç olmamıştı bundada yok çok şükür aksine iştahım çok açık deli gibi yiyorum bazen diyorum birazcık olaydıda ilk aylardan kilo almayaydım
Ben 10 günde 4 kilo verdim ya kusarak vermek cok kötü en güzeli sağlıklı beslenmek şekerli hamur işi vs tüketmezsen cok iştahın olmaz zaten gebelikte insülin glukoz dengesi daha da şaşıyo sonra önünü alamazsn diyim
Ben 10 günde 4 kilo verdim ya kusarak vermek cok kötü en güzeli sağlıklı beslenmek şekerli hamur işi vs tüketmezsen cok iştahın olmaz zaten gebelikte insülin glukoz dengesi daha da şaşıyo sonra önünü alamazsn diyim
yok zaten hamur işi tatlı falan çok sevmem hatta onlar aklıma bile gelmiyor :) sağlıklı olanlarında bir dozu var canım mesela meyve acayip tüketiyorum sağlıklı ama şeker açısından bakıldığında 1-2 porsiyon veriyorlar bunun gibi şeyler yani hepimize kolay hamilelik süreci diliyorum
kızlar bir sorum var:) doktor 7 şubatta kontrole çağırdı hem troitime bakacak ikili test için randevu verdi okey dersem yapacak.. 12. haftada o detaylı ultrasonla bebeğin cinsiyeti görünür mü:):)