2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hareketlerden sonra çok daha rahat olunuyo kizlar merak etmeyin ogunleride goruvez allahin izniyle

Niye destekli kullanmak gerekiyor ben 2 yıldır sadece pazar günleri destekli takarım onun dışında sporcu sudyeni kullanıyorum çok rahat ediyorum böyle diğer türlü iş yerinde bana eziyet geliyor sudyen 😅🤣
Hamileligim itibariyle ben de sporcu atleti kullaniyorum cok rahat oluyolar. Ins yer çekimine karşı koyabilirler 😂😂😂😂

Kızlar merhaba,

Baya yazışma olmuş öncelerini okuyamadım. Hepiniz için umarım her şey yolundadır 😊Bugün nifty testimin sonucu geldi. Her şey iyi çok şükür.🙏🏻 Cinsiyeti de öğrendik oğluşumuz geliyor 💙🎉
Ayy tebrık ederım saglıkla ılerlesın ınsallah kacıncı haftada bellı oldu cınsıyet💙🤰🏻

Kızlar merhaba,

Baya yazışma olmuş öncelerini okuyamadım. Hepiniz için umarım her şey yolundadır 😊Bugün nifty testimin sonucu geldi. Her şey iyi çok şükür.🙏🏻 Cinsiyeti de öğrendik oğluşumuz geliyor 💙🎉

Gözünüz aydın. :emir_bebek:

Seni merakli taze anne😆😆😆
Canım senin 2.hamileliğin mi? Valla hep rahat bir insan olmayı istemişimdir ama yapım evhamın ağababası😁😁şahsen bende 2 li 3 lü yaptırma konusunda kararsızım çünkü yaştan riskin kafadan çıkar gibi o yüzden yaptırmasam mı bilemedim🤔

Hareketlerden sonra çok daha rahat olunuyo kizlar merak etmeyin ogunleride goruvez allahin izniyle
YAA GEÇSİN ŞU BULANTILAR KUSMALAR İNTERNETTEN BULANTIYA NE İYİ GELİR MİDEYE NE İYİ GELİRE BAKMAK İSTEMİYORUM ARTIK BEBİŞİ ARAŞTIRMAK İSTİYORUM :)

EVET BOL SU İÇMELİSİN BİDE BEN KABIZ OLMADIM AMA BENIMDE AKSADI WC ÇIKIŞLARIM . NEYSEKİ KUSUYORUM BELKI ONDAN AKSAMIŞTIR :KK70:
evet canım olabilir bağırsaklarına gitmeden çıkarıyorsun çünkü benimde hiç olmadı bulantım ve kusmam 1. hamileliğimdede hiç olmamıştı bundada yok çok şükür aksine iştahım çok açık deli gibi yiyorum bazen diyorum birazcık olaydıda ilk aylardan kilo almayaydım :halay:

evet canım olabilir bağırsaklarına gitmeden çıkarıyorsun çünkü benimde hiç olmadı bulantım ve kusmam 1. hamileliğimdede hiç olmamıştı bundada yok çok şükür aksine iştahım çok açık deli gibi yiyorum bazen diyorum birazcık olaydıda ilk aylardan kilo almayaydım :halay:
Ben 10 günde 4 kilo verdim ya kusarak vermek cok kötü en güzeli sağlıklı beslenmek şekerli hamur işi vs tüketmezsen cok iştahın olmaz zaten gebelikte insülin glukoz dengesi daha da şaşıyo sonra önünü alamazsn diyim :D

Ben 10 günde 4 kilo verdim ya kusarak vermek cok kötü en güzeli sağlıklı beslenmek şekerli hamur işi vs tüketmezsen cok iştahın olmaz zaten gebelikte insülin glukoz dengesi daha da şaşıyo sonra önünü alamazsn diyim :KK70:
yok zaten hamur işi tatlı falan çok sevmem hatta onlar aklıma bile gelmiyor :) sağlıklı olanlarında bir dozu var canım mesela meyve acayip tüketiyorum sağlıklı ama şeker açısından bakıldığında 1-2 porsiyon veriyorlar bunun gibi şeyler yani hepimize kolay hamilelik süreci diliyorum :KK76:

kızlar bir sorum var:) doktor 7 şubatta kontrole çağırdı hem troitime bakacak ikili test için randevu verdi okey dersem yapacak.. 12. haftada o detaylı ultrasonla bebeğin cinsiyeti görünür mü:):)
Kız 10 kere yazdım ya cinsiyeti ikili testte öğrendim diye 🤪

Back