Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Oha bişi dicem ben magnezyum içmedim ona rağmen açılmamın 3cm olduğunu anlamadım nasıl oluyo bu iş ya sjxbsjnxjd dibi gorunmez bi çukur net bir şey de yok ôf🫠🫠🫠 cuma gününe hayırlısıyla gelsin bebişin 🥰 sağlıkla al kucağına inşallah 🥰 🧿 ❤️

Tabi ki öyle canım sen öyle diyince vajinal sandım bilgi bilgidir diye sordum jsbshshdjd bebişin öyle gelmek istememiş. Şuan sağlıklı nasıl olduğunun önemi yok asla 🥰 sağlıklı bir şekilde alırız biz de inşallah kucağımıza yeter ki iyi olsunlar ❤️

Jxbjsndksjsjsjjdd özür dilerim buna sebep olduysam 😆😆😆😆😆 her gece gel diye dilleniyorum ondan galiba 😂😂

Benim eşim kendi işini yaptığı için annemler buralardayken dedim git çalış ama tüm gün çalışma ara ara şeklinde yap çünkü evdekilerden bunalıp delirmek istemiyorum yanımda da ol diye söyledim dün. O da öyle yapmayı düşünüyor 🫠 senin tek kalırsan yine zor olabilir ama içini ferah tut Rabbim sabrini da verir ana olacaksın inşallah güzelce atlatırsın ilk zamanları ❤️ imkanlara göre mecbur yaşıyoruz 🌸
Valla kuzum bır hafta dınlenme ve magnezyum rahım agzı uzunlugunu artırmıs benım,dogar gozuyle bakmıstı dr gecen hafta sımdı cumayı bekler dedı,guclenmıs rahım agzı😅sen dogurmak ıstıyorsan bol hareket et yuruyus yap aktıf ol,yoksa 40 a kadar yolun var😍😀

Valla kuzum bır hafta dınlenme ve magnezyum rahım agzı uzunlugunu artırmıs benım,dogar gozuyle bakmıstı dr gecen hafta sımdı cumayı bekler dedı,guclenmıs rahım agzı😅sen dogurmak ıstıyorsan bol hareket et yuruyus yap aktıf ol,yoksa 40 a kadar yolun var😍😀
Vay ben nerelere gidem skxbsjxbjsjx karpuz karpuz dedik gerçekten karpuz mu olacak 😱😱😱😱

Özel sektör heralde eşiniz. Yasal hakkı gönlünden izin vermiyor yani Zorunda mecbur nokta com. 5 gün . Dişini göstersin olur mu öyle şey
Yok resmi kurumda memur olmasına rağmen insanı sıkıyorlar köyde kar 2 metre olmuş geri dönüp orda bekleyememde hastane yok yakınlarında ben anlamadım neden bukadar zorluyorlar

Vay ben nerelere gidem skxbsjxbjsjx karpuz karpuz dedik gerçekten karpuz mu olacak 😱😱😱😱
Sen benım dedıgımı yap merdıven ın çık dısarı cık bıde,yürü dolaş,bsk nasıl gelıyor minik kuş🥰kasılmayı azaltıcı seylerdende uzak dur cok mg ıceren gıdalardan falan.ananas ye bol bol hurmayı zaten yıyorsun😋

Sen benım dedıgımı yap merdıven ın çık dısarı cık bıde,yürü dolaş,bsk nasıl gelıyor minik kuş🥰kasılmayı azaltıcı seylerdende uzak dur cok mg ıceren gıdalardan falan.ananas ye bol bol hurmayı zaten yıyorsun😋
Hurmam bitti 2-3 tane kaldı sjbdjsndjs tek çıkamıyorum tek kötü yanı o şuanda:((( masamin sandalyelerininsilecektim o a eğil kalk yaparım bari onla ugrasayim 🥹🥹🥹🥹 evi elden gecireyim enerjim yok diye ellemiyodum süpürüp silerim en azından hareket olur

İncitmek istemem ama normal doğum ya 41 e kadar yolu var büşracım😂😂😂
Ben de incinmek istemezdim ama malesef biliyorum auzbwushksjx ama benim açıklık olduğu için şuan acilden girsem yatış alırım wjshhsbsjsjdjsjdjsjjd bu açıdan güzel ama suni yemek korkutuyor henüz 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹 39 olsun giderim herhalde 😂 bu hafta geldi geldi jsnxksnxjsnnd

Kızlar eşleriniz doğum izni ne kadar alıyor
Köyde çok zor biryerde yaşadağımız bilindiği halde kurum ne doğum öncesi ne doğum sonrası izin vermiyor eşime bayramdan sonra veririz demişler e ne yapayım bayrama kadar içimdemi tutayım şimdi ben küçük bebeğimde var ona kim bakacak annemde akşama kadar çalışıyor onunda izinleri sıkıntılı😭
Kuzum yasal olarak 5 gün memur olmayanlar. Dilekçesini vermesi yeter. Kullandırmam diye bir hakları yok. Benim doktorum rapor da hazırlamış eşime.

İnşAllah. Kaçıncı haftadasınız ? Doğumdan sonra bilgilendirelim birbirimizi

İnşAllah. Sadece bu sprey olayı beni korkutuyor 😔

37+6 suan. Son 1 aydir basladi burun tikanikligim. Zaten geceleri nefes darligindan uyuyamiyordum bide üstune burun tikanikligi cikti cok zorluyor vallahi. Dogum sonrasi durumu bildiririm
Okyanus suyunun çok faydasını gördüm hemde doğal olduğu için korkmadan kullandım doktorumunn tavsiyesiyle belki size de iyi gelir 🎈

Öyle valla ama su gibide haloldu herşey 🥰 aklımda kapı süsünü sonra yaptırmak vardı ama hastaneye bile yetişti. Bizim burda yapan bir yer var adam hemen yapip o anda verdi. İnternetle uğraşmadım görerek kendim aldım 🤗 amin canım benim ❤️ yarın08.30da💕
Ne güzel olmuş canım maşallah her şeyin böyle su gibi aksın gitsin kolay olsun inşallah 🙏🏻 Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz 😍

Herkesin tarih belli senle ben bilinmezlik içinde gidiyoruz 😀😀
Sjbdjdnxjdbjd dur ben gebermekle meşgulum. Şuan doğuruyon deseler doğuracak enerjim kalmadı finitoyum 😂😂😂😂 bir camin tozunu aldim o odayı süpürdüm sildim tozunu aldım, salonum iki odaya bedel yemek masami ve sandalyelerinin kumaslarinda gözüme batan şeyler vardi ıslak bezle onları sildim (ördek gibi durarak jsbjdjsjs) yerleri de süpürüp sildim. Şimdi koltuklarimda lekeler vardı onları silicem allahtan leke tutmayan kuması var yoksa işim iş 🥹🥹 koltuklara gecmeden minik bir uzanma molasindayim 🥰 maksat hareket olsun yoksa hayatttttta uğraşamam şuan bunlarla 😂 ve henüz yemeğim yok keşke bir hayırsever dese ki al fazla yaptık bi tabak senjn olsun skxbjsnxjsjxjshdjsjdjd

Sjbdjdnxjdbjd dur ben gebermekle meşgulum. Şuan doğuruyon deseler doğuracak enerjim kalmadı finitoyum 😂😂😂😂 bir camin tozunu aldim o odayı süpürdüm sildim tozunu aldım, salonum iki odaya bedel yemek masami ve sandalyelerinin kumaslarinda gözüme batan şeyler vardi ıslak bezle onları sildim (ördek gibi durarak jsbjdjsjs) yerleri de süpürüp sildim. Şimdi koltuklarimda lekeler vardı onları silicem allahtan leke tutmayan kuması var yoksa işim iş 🥹🥹 koltuklara gecmeden minik bir uzanma molasindayim 🥰 maksat hareket olsun yoksa hayatttttta uğraşamam şuan bunlarla 😂 ve henüz yemeğim yok keşke bir hayırsever dese ki al fazla yaptık bi tabak senjn olsun skxbjsnxjsjxjshdjsjdjd
Ohh ohh ıyı yapmıssın bebısmmm yemege bı makarna yap gec 😀yarında eşinle bi atraksıyon patlat 3 gune o iş tamam😀😀

Back