- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Yaa çok güzel hayırlı olsun sağlıklı bir birey olsun inşallahKızlar merhaba,
Baya yazışma olmuş öncelerini okuyamadım. Hepiniz için umarım her şey yolundadırBugün nifty testimin sonucu geldi. Her şey iyi çok şükür. Cinsiyeti de öğrendik oğluşumuz geliyor
Bana ananas çok iyi geliyor. Dene istersen canımmerhaba kızlar bende kabızlık sorunu var
benim gibi olan var mı çözümü nedir bunun
Kız 10 kere yazdım ya cinsiyeti ikili testte öğrendim diye
haha:) kaçıncı haftada pekiKız 10 kere yazdım ya cinsiyeti ikili testte öğrendim diye
Çevremde hiç yok öyleleri hatta aksine herkes o kadar kız çocuğuna düşkün ki.AHAH yaaa
ben de ikili testte öğrendiğimi düşünüyorum
hep kız istedim ama kaderde kaynana olmak varmış.
neyse yıllarca erkek çocuğunu çılgınca isteyenlere çok şaşırıyordum bakalım erkek anası olmak gerçekten böyle muhteşem bir duygu mu yaşayarak göreceğiz
12+5 haftalıkken. Ama doktorum tecrübeliydi ve bebek uygun pozisyondaydı.haha:) kaçıncı haftada peki
yaa hiç duymamıştım deniyim canım onuda :)Bana ananas çok iyi geliyor. Dene istersen canım
Canım senin 2.hamileliğin mi? Valla hep rahat bir insan olmayı istemişimdir ama yapım evhamın ağababasışahsen bende 2 li 3 lü yaptırma konusunda kararsızım çünkü yaştan riskin kafadan çıkar gibi o yüzden yaptırmasam mı bilemedim
sanırım deneyemem çünkü kokar gibi geliyorçay çok içmezdim de kahvesiz gerçekten hayat çok sıkıcı
mesela iştesin ya ay hadi bi çay/kahve/kola/gazoz bişey içelim diyorsun ya
şimdi onların hiçbirini içemiyorsun hatta seni tiksindirtiyor
yerine koyabileceğin bişey de yok.
çok sinir bozucu.
çayı da çok açık koyup böyle limonla içiyorum o midemi bulandırmıyor iyi de geliyor arada, limonla ve açık dene.
bende yemeğin başındaki soğan kokusu koparıyor beni bendenbende yemek pişirirken kokar ya o kokudan tiksindim balık et yiyemiyorum yumurtadan tiksindim . tiksindimde tiksindim :)
banada hiç bir ilaç vermedi hatta omegaya şuan gerek yok dedi ve midem için bile bişey vermedi sabredelim biraz dedi,3hafta sonra bakarız dediDoktorum henüz vermedi. Kızımda bende ocean mumy ve ona ek forever daily ürünleri kullanıyordum. Şimdi yazmadı folik asit iç dedi. 12 den sonra yazcak heralde.
sporcularla rahat ediyorum bende lcwden almıştı iyi çıktı,pentininkide var fena deil,gece yatarken çıkarayım diyorum aslında ama acıyorlar hatta gece çok acıyor gündüz daha normaller ama destekli bişeler bakıcam bendeHanımlar, sütyenlerim olmamaya başladı. Normalde dantel bralet kullanıyordum, haliyle artık hayal gibi görünüyor. Ne tarzla rahat ederim onu da bilmiyorum. Marka ve model için ne tavsiye edersiniz?
8+2 yiz bizdeMehaba kızlar inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizibiz 9 haftalığız sizler ne kadarlıksınız? birde bizim sizlere bir sorumuz olucak biz biraz korkuyoruz bu ara bir kaç hafta önce aralıklarla 2 defa peçeteye silerken minik minik noktalar şeklimde lekelenmeler gördüm kırmızı her seferinde doktoruma görümdüm ultrasonla baktı iyisiniz bir problem yok dedi en son progeston verdi akşamları 1 kez kullandık bugün tekrarlayınca tekrar yazdım doktoruma yine korkma dedi progeston u sabah akşama cıkarttı böyle bir şey yaşayan varmı beni rahatlatmanızı umuyorum konu açmıştım ama buradan daha rahat cevap alıcam sanırım
yüksek tansiyon sıkıntı olduğu için ölçtürüyordur canım,normalden biraz düşük olur hamilelikte,sıkıntı yok demek kiAaa aklıma geldi ben birşeyi daha merak ediyorum doktorum bana tansiyon ölçüceksin hergün dedi ama bebeği ultrasonra izlicem kalbini dinlicem derken heycanla sormadım neden ölçüyoruz düşük çıkarsa ne olur yüksek çıkarsa ne olur kaç olması gerek sizde ölçüyormusunuz biz gitrik tansiyon aleti falan aldık hergün ölçüyorum düşük çıkıyor bende ne olduğunı bilmeden ölçüyorum not alıyorum her gün
detaylı 22.haftada olmuştum ben evet çok net oluyor cinsiyet ama daha önce öğrenebilirsin zaten,ikilide de çıkar,ben oğlumu 11+5 te öğrenmiştim ve netti doktorkızlar bir sorum var:) doktor 7 şubatta kontrole çağırdı hem troitime bakacak ikili test için randevu verdi okey dersem yapacak.. 12. haftada o detaylı ultrasonla bebeğin cinsiyeti görünür mü:):)
teee 5şubatta gidicem benMrblar kizlar bugün kontrole gidwn yokmu
ben diyorum çünkü çok sınırlı şeyler yiyorum aç kalmıyım diye ne istersem onu yemeye başladım bu aralar eşimi çok yoruyorum şunu istiyorum bunu istiyorum diye hatta çocuklarda bişeler istiyo onlarıda katıyorum arayaGenellikle yatana kadar acaba ne yesem diye düşünenler varmi kizlar kolay kolay icimbisey almiyo tost ve şaşırtıcı şekilde sabah patates kızartması okadar
Kabızlık bir çok kişide oluyor galiba ya ılık su iç canım lif içerikli tüketmeye çalış,yemeklerde saf zeytinyağı kullanmaya çalış,bende tam tersi kızlar kabız deilim tam olarak ishalde deilim ama hep bi karnım ağrıyor ve wcdeyim sürekli bende benim gibi var mı merak ediyorum acaba stresten mi kimerhaba kızlar bende kabızlık sorunu var
benim gibi olan var mı çözümü nedir bunun
Nifty testinden ötürü 11+6’da öğrenmiş oldukAyy tebrık ederım saglıkla ılerlesın ınsallah kacıncı haftada bellı oldu cınsıyet
çok teşekkür ederimGözünüz aydın.
Çok teşekkür ederimYaa çok güzel hayırlı olsun sağlıklı bir birey olsun inşallah
7. Hamileligim yasayan 1 kizim var elhamdulillah bu surecte sunu anladim allahtan ne gelirse amenna dunyaya gelicekse rabbim nasip edecek yoksa yok bosu bosuna kendimi olumsuz dusunerek strese sokmaya hic gerek olmadigini dusunuyorum cnmCanım senin 2.hamileliğin mi? Valla hep rahat bir insan olmayı istemişimdir ama yapım evhamın ağababasışahsen bende 2 li 3 lü yaptırma konusunda kararsızım çünkü yaştan riskin kafadan çıkar gibi o yüzden yaptırmasam mı bilemedim
Daha önceden bilmediğim için soruyorum kaç gün rapor verildi size ve neden ? Dinlenme iyi gelmiştir inşallah ? Ben de şimdi dinlenme evresindeyim kanamaların tamamen Yok olmasını bekliyoruz inşallah :)Öğle uykusu vakti
Raporumun son günü şöyle bi güzel uyuyayım.
Sonra işe git gel rutinine devam
Ben de bugün 9. Haftaya başladım sabah akşam progestan kullanıyorum bir müddet iğnesini de kullandım. Şimdi de haftalık depot iğnesine geçtik, ara ara lekelenmeler oluyor ben de çok endişeliyim öylece beklemek İnanın çok zor, sonuçları çok güzel olacak inşallahMehaba kızlar inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizibiz 9 haftalığız sizler ne kadarlıksınız? birde bizim sizlere bir sorumuz olucak biz biraz korkuyoruz bu ara bir kaç hafta önce aralıklarla 2 defa peçeteye silerken minik minik noktalar şeklimde lekelenmeler gördüm kırmızı her seferinde doktoruma görümdüm ultrasonla baktı iyisiniz bir problem yok dedi en son progeston verdi akşamları 1 kez kullandık bugün tekrarlayınca tekrar yazdım doktoruma yine korkma dedi progeston u sabah akşama cıkarttı böyle bir şey yaşayan varmı beni rahatlatmanızı umuyorum konu açmıştım ama buradan daha rahat cevap alıcam sanırım
Cumartesi akşamı işten geldikten sonra kırmızı kanamam oldu avuç içi kadar. Acile gittik hemen. Progestan iğne yapıldı.Daha önceden bilmediğim için soruyorum kaç gün rapor verildi size ve neden ? Dinlenme iyi gelmiştir inşallah ? Ben de şimdi dinlenme evresindeyim kanamaların tamamen Yok olmasını bekliyoruz inşallah :)
Benim içim alıyor ama doymuyorum kafayı yicem. Sürekli midem kazınıyor ne yesem doysam artık yaGenellikle yatana kadar acaba ne yesem diye düşünenler varmi kizlar kolay kolay icimbisey almiyo tost ve şaşırtıcı şekilde sabah patates kızartması okadar
Hayırlı olsun canımmKızlar merhaba,
Baya yazışma olmuş öncelerini okuyamadım. Hepiniz için umarım her şey yolundadırBugün nifty testimin sonucu geldi. Her şey iyi çok şükür. Cinsiyeti de öğrendik oğluşumuz geliyor
Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim. 8 haftalık ultrason fotoğrafı. Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Daha önceden bilmediğim için soruyorum kaç gün rapor verildi size ve neden ? Dinlenme iyi gelmiştir inşallah ? Ben de şimdi dinlenme evresindeyim kanamaların tamamen Yok olmasını bekliyoruz inşallah :)
Allah tamamına erdirsin inşallh ama pek anlayamıyorum ben bu usg görüntüleriniArkadaşlar merhaba bugün doktora gittim. 8 haftalık ultrason fotoğrafı. Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?