2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gunaydin kizlar bugun tatil basliyorr ❤❤ Tatlı telasin oldugu bi gun olcak benim icin valiz vs hazırlığı. Gitmemize de izin verdi cok sukur doktor zaten cok yakin iyi oldu bizim icin.
Şimdiden hayırlı yolculuklar canım
yarın ikili teste giricem,
gerçi kan testi yine 3-4 günü bulacak herhalde ama
çok gerginim çok korkuyorum.
çok normal öyle hissetmen ama sadece olasılık veriyor. Çok öyle güven veren birşey değil önemli olan ayrıntılı ultrason bence

Kızlar selam, bugün 2li taramaya gireceğim inş. Çok heyecanlıyım Kızım da gelecek muayeneye, ilk kez kardeşini görecek
Gerçi erkek olursa yurda verme düşüncesi var ama.. doğunca ikna ederiz umarım..
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Miniğin tepkisini de merak ediyorum

Merhaba arkadaşım bu testi mutlaka yaptırmak zorunda mıyız, yoksa siz içiniz rahat etsin diye mi yaptırdınız merak ettim de.
Merhaba, doktorumuz bize 4 adet seçenek sundu.

1-) Yaptırmamak
2-) 2’li test (%80)
3-) NİFTY (%99.9)
4-) İsmini unuttum ama plesantadan sıvı alınıyordu (%100)

Zorunlu değil tamamen sizlerin tercihine bağlı.Ben çok süpriz seven bir insan değilim bu sebeple eşimle ortak karar verdik ve NİFTY yaptırdık.

Kizlar gunaydin. Kizim olursa adını zara koymak istiyorum. Agir basli uysal demekmis. Sizce nasil

Cevabınız için teşekkür ederim,sizin için hayırlısı ve sağlıklısı olsun inş, benim tüp bebek çok zor oldu merak ediyorum o yüzden bakalım bizim doktorumuz ne diyecek.

Esimde asya diyor. Öyle de heyecanli kiz isimleri dusunuyoruz ki birde erkek olursa
Olsun bu seferde erkek ismi bulursunuz
Kız olursa da hazır olmuş olur işte ismi

Ozelikle doktor soruyor zaten nipti yaptirirken cinsiyet ogrenmek istiyormusunuz diye eger kabul edersen mail olarak sana sonuclar gonderiliyor.

Kızım olursa Umay veya inci istiyorum
Tabi sonradan karar değişikliği yapar mıyım bilmiyorum
Oğlum olursa Düşünürüz zaten çok seçenek yok erkekte

Gunaydin benimde sol kasigim agriyor bacagima vuruyo
Canım kan tahlillerini yaptırdın mı ? B12 ne baktır. Benimde ilk hamileliğimde yürürken sol bacağıma vuran bir ağrı oluyordu. Canım yanıyordu b12 vitamini aldığım için ondan olduğunu düşünmemiştim. Doktor b12 düşük dedi ilaca ek iğne olmuştum geçmişti.

Iki kizim var bunda nipt test yaptirdim ama yinede ultrasonda bakilinca emmin olacam daha inanamiyom

Iki kizim var bunda nipt test yaptirdim ama yinede ultrasonda bakilinca emmin olacam daha inanamiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…