canim ben belcikada oldugum icin burda sigorta karsiliyor bu testi, saglik oldugu icin... sadece 8 euro oduyoruz ve burda yasak degil cinsiyeti soylemeleri
ya ne kadar güzel
keşke burada da öyle olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ben belcikada oldugum icin burda sigorta karsiliyor bu testi, saglik oldugu icin... sadece 8 euro oduyoruz ve burda yasak degil cinsiyeti soylemeleri
Merhaba ben 3.000 tl verdim. Genoks’ta yaptırdım Çarşamba günü eve gelip kan aldılar. 10 günde de sonucun çıkacağını belirttiler.Canım yanlış anlamazsan nerede yaptırdın ve ücreti ne bu testin?
Günaydın canım, benimde dün akşam oldu normaldir heralde.
Çok teşekkürlerMerhaba ben 3.000 tl verdim. Genoks’ta yaptırdım Çarşamba günü eve gelip kan aldılar. 10 günde de sonucun çıkacağını belirttiler.
Selamlar, onlar yalnızca metal dedektörü, geçmekte hiç bir sakınca yok. Yalnız çantaları koyduğumuz o yer var ya, işte oradan geçersek fenaBir de sorum var, alışveriş merkezinde girişlerdeki o kapılardan geçiyor musunuz ? Radyasyon yayıyor, uçağa binerken mecbur girdim de ona da dikkat etmek lazım, değil mi ?
İnsan içini rahatlatmak İçin yaptırmak istiyor ama pahalıymış dabana sormadın ama ben söyliyeyim fikir olsun.2 buçuk milyarmış ,yüzde 99 doğru sonuç veriyormuş dedi doktorum.yurt dışına yollanıyormuş kan örneği sadece özellerde var sanırım.
Su tuketmen lazim canim 2.5-3lt susuzluk yaparmis. Cok sukur ben yaşamadimAnnişlerr merabaKaç gündür aranızda değilim size bisey sormak istiyorum hemen hemen 8 hafta olucak çok aşırı baş ağrısı ve yediğimi çıkarıyorum hiç bisey yiyemez oldum bu sizce normal mi elimden bisey gelmiyo oturup ağlıyorum. Mide bulantim neyse de başım fena sizde de oldu mu? Çok kötüyüm
![]()
Doğum yapıldığında vurulmadimi? 20.ve üstünde vuruluyor diye biliyorum ama sanki ablama doğumda vurdular diye hatırlıyorum
[/QUOT
Yapıldımı hatırlayamıyorum![]()
Bende öyle düşünüyorumbu arada ben de metal dedektörlerden geçmiyorum
evet telefondan vs daha fazla zararlı olacağına ben de inanmıyorum ama gerek de görmüyorum ne yalan söyliyim.
kimse sıkıntı da yaratmıyor zaten 1-2 aya karnımız belli olunca sormazlar bile.
Su tuketmen lazim canim 2.5-3lt susuzluk yaparmis. Cok sukur ben yaşamadim
bu arada ben de metal dedektörlerden geçmiyorum
evet telefondan vs daha fazla zararlı olacağına ben de inanmıyorum ama gerek de görmüyorum ne yalan söyliyim.
kimse sıkıntı da yaratmıyor zaten 1-2 aya karnımız belli olunca sormazlar bile.
Evet, aslinda olmasi gerekir onemli bi test cunkuya ne kadar güzel
keşke burada da öyle olsa
Merhaba arkadaşım bu testi mutlaka yaptırmak zorunda mıyız, yoksa siz içiniz rahat etsin diye mi yaptırdınız merak ettim de.Merhaba ben 3.000 tl verdim. Genoks’ta yaptırdım Çarşamba günü eve gelip kan aldılar. 10 günde de sonucun çıkacağını belirttiler.
Canim icin rahat etsin diye ben yazayim dedim bu testi yaptırmak zorunda degiliz. Bazı riskler durumunda yaptırılması oneriliyor doktorlar tarafından. Cok az bi kesimde icini ferahlatmak icin yaptiriyor çünkü cocukta olabilcek tum rahatsizliklari gosteren bi sonuc.Merhaba arkadaşım bu testi mutlaka yaptırmak zorunda mıyız, yoksa siz içiniz rahat etsin diye mi yaptırdınız merak ettim de.
Hadı guzel haberlerle gel canımKızlar selam, bugün 2li taramaya gireceğim inş. Çok heyecanlıyımKızım da gelecek muayeneye, ilk kez kardeşini görecek
Gerçi erkek olursa yurda verme düşüncesi var ama..doğunca ikna ederiz umarım..
![]()