Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ne olduğunu soylede bizde ona gore daha dikkatli olalimDışardan bir daha yemek yemem asla, dün bir şey istedi canım yazmayım burada canınız çekmesin:-/ zehirlendim diye çok korktum midem aşırı bulandı istifra sonrasında, gala midem ağrıyo.. o yüzden artık sağlıklı beslenmeye karar verdim ya zehirlenseydim Allah korusun![]()
Neymis cinsiyeti cnm hayirli olsun :) yuzde yuz dogrudurBende yaptirdim nipt cinsiyet belli oldu haftaya ulstrasonda bakilacak bakalim.merakla bekliyoruz![]()
Ben hamilelikten oncede gecmiyordum geneldeBir de sorum var, alışveriş merkezinde girişlerdeki o kapılardan geçiyor musunuz ? Radyasyon yayıyor, uçağa binerken mecbur girdim de ona da dikkat etmek lazım, değil mi ?
Ne sorular soruluyorama mantıklı gelen araya gün koyarak
iki gun koysak nolurki
Hayirli olsn cnm minis oglunuz olcak demekkiErkek yaziyordu
Yiyeceğin içine konulan acı ve soğan dokundu galiba ya da başka bir şey vardı kuzum eşim de yedi ona bir şey olmadı midem zaten hassas istifra mide yanması yaşadım, kızdı sonra bana artık dışardan yemek yok diye :) ağladım bi de :):):)Canim ne olduğunu soylede bizde ona gore daha dikkatli olalim![]()
Evet ben de geçmiyordum ama uçakta geçtim şimdi yine yolculuk var emin olayım diye sordum:) cuma da feribota binecek malum orada da var :))Ben hamilelikten oncede gecmiyordum geneldeolma ihtimali olduğu zamanlarda. Simdi hic geçmem canim
Feribotta hic sorun olmuyor canim. Ordaki kızlar cok tatli zaten hic bisey demiyolar. Cok sık gidip geliyorum İstanbula, onlardan yana problem olmadiEvet ben de geçmiyordum ama uçakta geçtim şimdi yine yolculuk var emin olayım diye sordum:) cuma da feribota binecek malum orada da var :))
Bellide olsa Türkiye de söylenmesi yasak diye biliyorum nipte bile söylemiyorlar demiştiBende yaptirdim nipt cinsiyet belli oldu haftaya ulstrasonda bakilacak bakalim.merakla bekliyoruz![]()
Benim de haftaya çıkacak. Kesin belli oluyor dediler ama yasal düzenlemeden dolayı paylaşılmıyor diyorlar. Bu konuda bir bilginiz var mı??Evet kesin belli oluyor benim haftaya cikicak sonuclar
Canım yanlış anlamazsan nerede yaptırdın ve ücreti ne bu testin?Evet kesin belli oluyor benim haftaya cikicak sonuclar
bana sormadın ama ben söyliyeyim fikir olsun.2 buçuk milyarmış ,yüzde 99 doğru sonuç veriyormuş dedi doktorum.yurt dışına yollanıyormuş kan örneği sadece özellerde var sanırım.Canım yanlış anlamazsan nerede yaptırdın ve ücreti ne bu testin?
Bellide olsa Türkiye de söylenmesi yasak diye biliyorum nipte bile söylemiyorlar demişti
Benim de haftaya çıkacak. Kesin belli oluyor dediler ama yasal düzenlemeden dolayı paylaşılmıyor diyorlar. Bu konuda bir bilginiz var mı??
Canım yanlış anlamazsan nerede yaptırdın ve ücreti ne bu testin?
Günaydın canım, benimde dün akşam oldu normaldir heralde.Gunaydın kızlar dun geceden berı sol kasıgımda cok ınce batmalar oluyor normal mı acaba