- 30 Ağustos 2009
- 2.047
- 3.285
- 31
Canım normalde o kadar hafıf ıcmıyorumsa dun ogrendıgımden beeı 0.1ı ıctım azaltıcam ve bırakıcam ınsallah sen bırakdıysan bende bırakırım heralde aklına ıcmek gelınce naptın pekı?ortamlarım hep sıgaralı ıs ev vs
Bende çok olmasa da içiyordum öğrendiğim günden beri birkaç sadece eşimin sigarasından birkaç kere iki üç nefes içiyorum sonrası vicdan yapıyorum tabi kaç yıldır bekliyorsun yapma diyorum kendime nasıl zor sahip olduğumuzu düşünelim ve bir an önce bırakalım.
Ben de o kadar çok uyuyorum kiii canım Bazen kafamı kaldıramıyorum uykudan
Şişkinliğe alıştım desem yeridir canım dersim 9.40ta başladığı için öğlene kadar ara öğün yapmıyorum. Sonra da 3 ders kalıyor zaten yemiyorum o yüzden. Ama okuldan gelince çok aç hissediyorum biraz kuruyemiş meyve falan yiyorum.
Kızlar ben de sigara içiyordum bu arada. Öğrendiğimde bırakmıştım arada eşimden iki nefes alıyordum o kadar. Geçen hafta kese görünmediği için hamile değilmiş gibi bir psikolojiye girdim ve 3 4 tane içmeye başladım yine. Dün keseyi gördük çok şükür ve o andan itibaren ağzıma sürmedim. Bundan sonra da içmem herhalde
Kızlar içimde kanayan yaradan bahsetmişsiniz. Bunu konuşmak bile vicdanen rahatsız ediyor. Günde 1 paket içerdim.. Geçtiğimiz salı günü bebişimi öğrendiğim gibi bıraktım 7güm boyunca hiç içmedim. Şimdi memleketteyiz izinde ,arkadaşlarımla falan buluştukça öyle bir canım istiyorki anlatamam. Dayanamadım 3-4 gündür günde 3 tane içtim. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Ve sigarayı çok özlüyorum