2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende çok olmasa da içiyordum öğrendiğim günden beri birkaç sadece eşimin sigarasından birkaç kere iki üç nefes içiyorum sonrası vicdan yapıyorum tabi kaç yıldır bekliyorsun yapma diyorum kendime nasıl zor sahip olduğumuzu düşünelim ve bir an önce bırakalım.
Sen bıraktın mı canım gunde kac tane ıcıyorsun?

Kızlar bana salı gunu gel dedı dr ben dun baktırdım 65dı umarım ılerler ya progesteraon degerımde 32cıktı nasıl sızce?

Her sabah uyandıgımda bugun ıcmıcem dıyorum kahvaltıyı yapıyorum dırek yakıyorum:KK43:(
Aklına bebeğini getir Allah korusun ileride bir hastalığı çıkarsa vicdan azabı yaşarsın tabi ki çok içen için kolay değil bırakmak ama kalbinin pıt pıt attığını duy bence asla içmeyeceksin suan varlığına inanamıyoruz o yüzden bazı şeyleri es geçiyoruz

Aklına bebeğini getir Allah korusun ileride bir hastalığı çıkarsa vicdan azabı yaşarsın tabi ki çok içen için kolay değil bırakmak ama kalbinin pıt pıt attığını duy bence asla içmeyeceksin suan varlığına inanamıyoruz o yüzden bazı şeyleri es geçiyoruz
Insallah bende onu beklıyorum kuzum ama sımdı sıagata ıcıyorum dıe kımyasal gebelık fln olur mu dıe korkuyorum

Merhaba kızlar.
Ben de böyle bir topiğe yazacakmışım meğer.
Bdv'den çıkıp da:)
Kısmet..

Salı günü keseyi gördük.
Ayın 20'sinde kalp atışı duymak için çağırdı dr.
İlk gebeliğim ne zamana kadar ne normal bilmiyorum.
Regl geçeli 15 gün oldu.
Hala zaman zaman gelen regl sancısı tarzı ağrılarım oluyor.
Özellikle 2 gecedir karnımın sol boşluğunda beni rahatsız eden bir şey var.
Ne bileyim kaya desen kaya değil. Bulantı falan yok gayet iyiyim.
Ama rahat uyuyamayacak kadar rahatsız eden, çok da şiddetli olmayan ağrı gibi.
Normal midir?
Ne zamana dek böyle olacak acaba?
Hayırlı olsun öncelikle 😊 aynı ağrı bende de var. ağrı gibi değil de batma gibi daha çok. Orda bi rahatsızlık hissi işte.. aklım orada oluyor sürekli. ama benim hamileliği öğrendiğimden beri var doktora söyledim birşey demedi. Umarım kötü birşey değildir

Ayyy bu geç döllenme olayı oldu heralde bende de yaa..
Şu an ultrasona göre 5.5 haftalık keseyi gördük geçen hafta kalp atışı duyulmadı bebek görünmedi çok korktum..
Vajinadan baktı göründü kalbi de duyuldu.. Doktor geç döllenme olmuş olabilir normale göre 1 hafta küçük dedi zaten.
İlk kan testi yaptığımda 1 gün gecikti adetim 40 çıkmıştı..
Hayırlısı olur inşaAllah eğer herşey yolunda giderse ağustos başı alırız kucağınıza yavruyu..
Canım beta hcg kaçtı gördüğünde keseyi

Merhaba güzel anneler ben de 4+1 haftalık hamileyim. Allah nasip ederse 3. Çocuğumuz olacak. Bundan önce iki oğlumda da buradan çok güzel arkadaşlıklar edindik. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 😊
Amin canım benim de 2. Bebeğim olacak inşallah hayırlısıyla ve birincisi daha 16 aylık 🤲

Kizlar ben genel olarak uyuyorum pek yazamiyorum aşırı uyku yapti hamilelik bana 😃
Ben de o kadar çok uyuyorum kiii canım 😂 Bazen kafamı kaldıramıyorum uykudan 😂
merhaba ben de buralara katıldım çok şükür :)
ben adet öncesi testlerden yaptım içime doğdu çok uzun süredir de istiyordum hsg filmi sonrası hamile kalanlardanım.
biz şuan 7 haftalığa doğru gidiyoruz , 6 haftalık iken bağırsaklarımdan dolayı kalp atışını duyamadık doktor çok uğraştı.
hem gebelik hem de sigarayı bırakmamın etkisi ile baya bir şişkinlik yaşıyorum , önümüzdeki hafta tekrar gideceğim.
çalışan annelerimiz var mı ? ara öğün olarak neler yiyorsunuz ya da bu şişkinlik sorunu ile nasıl başa çıkıyorsunuz ?
activia doğru bir tercih mi acaba
Şişkinliğe alıştım desem yeridir canım 😂 dersim 9.40ta başladığı için öğlene kadar ara öğün yapmıyorum. Sonra da 3 ders kalıyor zaten yemiyorum o yüzden. Ama okuldan gelince çok aç hissediyorum biraz kuruyemiş meyve falan yiyorum.

Kızlar ben de sigara içiyordum bu arada. Öğrendiğimde bırakmıştım arada eşimden iki nefes alıyordum o kadar. Geçen hafta kese görünmediği için hamile değilmiş gibi bir psikolojiye girdim ve 3 4 tane içmeye başladım yine. Dün keseyi gördük çok şükür ve o andan itibaren ağzıma sürmedim. Bundan sonra da içmem herhalde :KK20:

Ben de o kadar çok uyuyorum kiii canım 😂 Bazen kafamı kaldıramıyorum uykudan 😂

Şişkinliğe alıştım desem yeridir canım 😂 dersim 9.40ta başladığı için öğlene kadar ara öğün yapmıyorum. Sonra da 3 ders kalıyor zaten yemiyorum o yüzden. Ama okuldan gelince çok aç hissediyorum biraz kuruyemiş meyve falan yiyorum.

Kızlar ben de sigara içiyordum bu arada. Öğrendiğimde bırakmıştım arada eşimden iki nefes alıyordum o kadar. Geçen hafta kese görünmediği için hamile değilmiş gibi bir psikolojiye girdim ve 3 4 tane içmeye başladım yine. Dün keseyi gördük çok şükür ve o andan itibaren ağzıma sürmedim. Bundan sonra da içmem herhalde :KK20:
Canım bende keseyı gorene kadar ıcsem bısey olur mu:KK43:(

X