T Tanem001 ne güzel doğum günü kutlaması olmuş. Bizimki de kamyonlar kepçeler iş makineleri hastası haliyle insaat sahasi gibi bir doğum günü oldu
. Mutlu sağlıklı yaşları olsun
Diş çürüğüne şaşırdım anne sütü sebep olmaz diye biliyorum bende. Sürekli fircalamaya çalışıyoruz özellikle yatmadan önce alışkanlık oluşturmak için. Doğduğundan beri oğlum da düşük kiloda boy hep uzun ama kilo ortalamanın altında kalıyor. Sağlık konusunda bir sıkıntı yaşamadık iştahı da fena değil bu ararlar karbonhidrata ilgisi arttı. Peynir yumurta yemeye epey geç alıştı. Ben sürekli çorba içeriklerini zengin tutmuştum seçici olduğu zamanlar et suyu kıyma haşlanmış tavuk minik minik ekliyordum. Eti çok seviyor kahvaltıda dahi et versen yer
kuru üzüm incir antep fıstığı ceviz sevdiği atıştırmalıklardan. Kilo konusu benimde aklıma takılıyor özellikle demir ve B12 durumunu merak ediyorum. Eylülde tahlil yaptıracağız. Genetik de olabiliyor bir bana bakıyorlar birde oğluma e normal genetik diyorlar
kilo almakta zorlanan bir insanım bende hala 5 kg eksiğim var işe başlayınca toparlanırım diye umut ediyorum.
Meme bırakma azaltma konusunda benim düşüncem annenin hazır olması. Artık hayrata dönmüştüm ben
haziranda uyku öncesi ve gece emmeyi bıraktık. Ilk gün zor oldu sadece sürekli anlattım. Kesintisiz uyuyabiliyoruz. Şimdilerde hala istiyor memeler uyumuş hava karardı ışıklar yandı diyorum ışıkları kapat gündüz olsun diyor akıllı bıdık
. Gündüz de iki en fazla üç kez emiyor sabah uyandığında emziriyorum öğle uykusuna emerek geçiyor bazen uyanınca istiyor bende öğle uykusu alışkanlığını değiştirmek istiyorum kucak ya da meme diye tutturuyor işe başlayınca annem zorlanmasın o yüzden yeni bir düzen olusturmam gerek. Tamamen ne zaman bırakırız bilmiyorum sabah 7 de evden çıkış akşam 6 da giriş yapacağım o aralar teke düşer ve biter sanırım.