- 21 Haziran 2009
- 844
- 1.508
Yapılan bir araştırmaya göre 5 yaş altı çocuklarda üst kol kalınlığı ölçülüyormuş besin kilo orantısı için burda da paylaşmıştım instagramda bir doktorun postu vardı hatta.Yaaa sizin de çok güzel olmuş doğum gününüz. Her şey onlar için. Hayatları boyunca hep güzel sağlıklı mutlu ömürleri olsun.
Benim araştırmalarımda da anne sütünün diş çürüğüne neden olabilme yönünde idi. Nitekim doktor da aynı şeyi söyledi. Ama gece beslenmesini hiç bırakamadım bile bile. Çok vicdan yapıyorum bu konuda.
Kilo alması için geriye denemediğimiz tek yol sanırım emmeleri kesmemiz kalıyor. Allah'ın izniyle memeyi kesersek bir de öyle bakalım iştahları artacak mı.
Bizde de babamız çok zayıf ne yese kilo almayan cinsten. Herkes kilosu babaya çekmiş diyor. Ama babamız bebekliğinde tombikmiş. Ben ise çok zayıfmışım. Artık babaya mı bana mı çekmiş. Yoksa gerçekten beslenmeden mi kaynaklanıyor bilemedim.
Bende kendimi bildim bileli ne yersem yiyeyim kilo alamayan gruptayım oğlum ortalamanın altında rakamsal olarak uzun ince bir oğlan sık sık hastalanmaz iştahı da fena değil o yuzden rahatım