- 21 Haziran 2009
- 844
- 1.508
Geçmiş olsun sizlere de. Bence işe başlaman iyi olmuş ilk zamanlar biraz zor oluyordur ama zamanla alışılır sanırım bende ekimde tam zamanlı işe başlıyorum oğluma annem bakacak şimdilik sıkıntı yok gibi zaman nelrr gösterecek bakalım. Bezi bıraksın yarı zamanlı kreşe göndermeyi düşünüyorum bende. Hem annem için hem de oğlum için iyi olur sosyal gelişim açısından ihtiyacı karşılanır.Herkese merhaba. Uzun zamandır yazamıyorum ara ara girip okusam da. Bu süre içinde biz de covid geçirdik. 2gun süren yüksek ateşi oldu. Gerçi ben de biraz yoğun geçirdim ama aynı anda oğlum da olunca kendiminkini pek hissedemedim. Bu da geldi geçti diyelim.
Part time olarak ise geri döndüm. Ama içim pek rahat değil. Henüz kreş ayarlamadik. Calıştığım günler annem bakıyor. Ama bazen burnumdan da getiriyor. Şuan evde ev rahatlığında olması aklımın daha az onda olmasını sağlıyor ama bir yandan da ya annem bı anda vazgeçerse diye korkmuyor değilim. Bakalım bir süre daha böyle gider umarım.
Bunun dışında her şeyi kendi yapmak isteyen minik bir birey olduğunu iyice hissettirmeye başladı. Artık inatlasmalar oluyor gene de kendini daha iyi ifade ediyor. Edemediği durumlarda da sinirleniyor. Konuşma bakımından hala biraz geride hissediyorum. Cümle kurmaya başlamadı. Akranlarıyla olduğu günler bı ilerleme olduğunu hemen hissediyoruz ama.
2yas olduk ama henüz doktora gidemedik. Yarın aile hekimin de 2 yaş aşısina goturucem. Doktoruna soracağım bı sürü şey birikti. Özellikle de meme konusu. Hala bırakmadık, gece de emiyor. Sanırım yumuşak geçişlerle bitmeyecek gibi. Ben yokken aramiyormus ama evdeysem hiç acımıyor Gerçi kreşe giderse bağışıklığı için iyi olur belki, bilmiyorum. Dış çürümesine sebep olur mu, o kafamı karıştırıyor.
Herkes sağlıklı sihatlidir inşallah. Yoruluyoruz ama günler gelip geçiyor serpiliyorlar. Grubumuzda abi abla olanlar bile oldu. Zaman hızlı geçiyor, bazen düşünüp duygulaniyorum
Iki buçuk ay oldu gece beslenmesini keseli aksam 8 9 dan sonra memeler uyuyor fakat sürekli istiyor yokluyor. 6 7 saat uyuması benim için çok iyi oldu. Bu aralar son azılar kabarmış onun zorluğu oluyor.
Pazartesi aşısı var kan tahlili yaptırmak istiyorum sadece en son 18 aylıkken doktoruna gitmiştik şimdi götürsem mi yoksa yakın bir sağlık merkezinden kan tahlili mi yaptırsam bilemedim.