Ya cok tesekkur ederim. Kac gundur agliyorum. Yemiyor. Kati bir sey yemiyor. Smoothie yapiyorum. Meyve suyu, meyve puresi ve yogurt yiyor. Azicik makarna yiyor ama bir iki parca. Ev yemegi, corba, pogaca, kek, kofte ne yapabilirsem yaptim reddediyor. Bugun bu yuzden doktora goturdum. Doktor endiselenecek bir sey yok, olur arada boyle dedi. Persembe aksami ateslenmisti, bogazi kizarmis biraz. Onun icin gitmistik bu doktora. Calpol + burun temizligi dedi her zamanki gibi. Atesi dustu sonraki gun ama istahsizligi baki kaldi. Zaten yaz geldi geleli yemiyordu. Artik eskiden yediklerini de yemiyor. Bir yandan son 4 azi disinden sol ustteki de sismis kizarmis. Ondan mi diyorum ama doktor yutkunurken bogazi agriyordur diyor. Bugun dedim kanina fln bakalim, biliyorum internette bir suru abartili sey yaziyor ama gercekten obemli bir sebebi olabilir, ben iyice endiselenmeye basladim. Dedi yok biz kan almiyoruz fln. Hep ayni iste, konusup gonderdi. Yemekten once calpol ver, o sekilde bogazi acimadan yer diyor. Dedim ac cocuga calpol vermek ne kadar saglikli, veebilirsin dedi. Insallah Eylul gibi Turkiyeye gelme sansimiz olur. Orada adam akilli check up yaptiricaz.