Sabah 9a doğru çıkıyoruz, akşam 6-7 arası evdeyiz genelde.haftada iki akşam da spor var aslında. Yani daha da uzadığı oluyor. Evden çalıştığımda annem alıyor yine, Öğlen uyutmaya eve geliyorlar (aynı apartmandayız) ben evde yokmuşum gibi
Uyanınca hoş beş yapıyoruz yine ananeye gidiyor akşama kadar. İlk hafta zor geldi burnumun ucu sızladı gerçek anlamda, göğüslerim ağrıdı filan ama zamanla alıştık ve bence ikimize de iyi geldi bu durum.
Hiç şimdiden endişelenmeyin, her şey rayına oturur zamanla, hem daha da büyümüş olacak mis gibi
ben de küçükken cesaret edemedim, anneme kıyamadım hiç, rahatsızlıkları var yaşı 65 ama yorgun artık diye. Ama büyümüş artık, kendi oynuyor derdini belli ediyor kelime kelime olsa da konuşuyor, komutlarla anneme yardım bile ediyor getir götür anlamında
araları da pek iyi maşallah, hiç endişem kalmadı diyebilirim. Darısı çalışan/çalışacak tüm annelere
Direksiyonu da tamamladık toplam 3 derste, şehrin girmediğim deliği kalmadı hep korktuğuM çekindiğim şeylerin üzerine gittik çok iyi oldu. Dersalet bitti derken ertesi gün bi fırsat çIktı araba değiştirmeye kalkıştık, debriyaja iyice alışmıştım ama maceram çok kısa sürdü
şimdi otomatik olduğu için artık daha rahat ederim diyorum bakalım.