2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim 2 doğumum arasında 15 ay vardı. Bir sorun olmadı şükür. 🙏🙏 ama emzirme dönemi çok yıpratıyor insanı o yüzden 24 ay mantıklı 🥰
Ben mecburen emzirmeyi bırakacağım.Kan pıhtılaşma iğneleri emzirirken bebeğe zarar veriyormuş.Bakalım dr ne diyecek.2 yaşına dek emzirmek istiyordum oysa...

Uzun zamandır girmiyordum 20 sayfa birikmiş, son sayfalara göz atayım dedim şoka girdim 🤭🤭
Hayırlı olsun yaa sevindim ufak bi gaza geldim ama sonra duruldum 🤫 😂 tek başıma desteksiz çok zor özeniyorum annesi kv en azından bi kap yemeğini bile yapanlara..
Teşekkür ederim:) Desteksiz büyüttüm büyütmeye devam edeceğim zor olacak ama başa gelen çekilir:) ben de çok isterdim yardımcı olacak birilerini:)

Ben mecburen emzirmeyi bırakacağım.Kan pıhtılaşma iğneleri emzirirken bebeğe zarar veriyormuş.Bakalım dr ne diyecek.2 yaşına dek emzirmek istiyordum oysa...
Tebrikler tatlım. Sağlıklı güzel bir hamilelik diliyorum 🧿🥰

Selam kızlar kızım abla oluyor:) Kazara oldu diyenlere hayret ederdim ama başa geliyormuş işte...Kızımda özel hast. doğum paketi almıştım şu an fiyatlar uçmuş.Ankarada devlet hastanesinde önerebileceğiniz doktor varmı?
Ahhhhhhh cok cok cok sevindim. Hayirli olsun. Rahat bi hamilelik diliyorum. Ben cok istiyorum. Geri sayim yapiyorum. Hemen olmazsa diye 8 ay sonra denemeye baslicaz. Gerci iki sefer denedik 2.sinde de hamile kaldim cok sukur. Bazen cok istiyorum. Hamile kalmayi deneyenlerin 2022 annelerinin fln basliklarina Rast gelince nostaljik hissediyorum. Bile isteye yapmaya gozum yemiyor, ama kazayla olsa sevinurim 😅 biz de bi kaza yapamadik gitti diye takiliyorum eşime.

Ahhhhhhh cok cok cok sevindim. Hayirli olsun. Rahat bi hamilelik diliyorum. Ben cok istiyorum. Geri sayim yapiyorum. Hemen olmazsa diye 8 ay sonra denemeye baslicaz. Gerci iki sefer denedik 2.sinde de hamile kaldim cok sukur. Bazen cok istiyorum. Hamile kalmayi deneyenlerin 2022 annelerinin fln basliklarina Rast gelince nostaljik hissediyorum. Bile isteye yapmaya gozum yemiyor, ama kazayla olsa sevinurim 😅 biz de bi kaza yapamadik gitti diye takiliyorum eşime.
Teşekkürler canım.Kazara hamile kalırsın inşallah mı desek😂

Canım evet bir sorun olmadığında 24 aydan erken olabilir ama ben sezeryandan sonra çok uzun süre toparlanamamıştım ve çok uzun süre ağrım oldu, bazen hala dikiş ağrısı yaşıyorum. Doktoruma sorduğumda rahminde çok fazla varis vardı kesi de onlardan da diktim toparlanman uzun zaman olur demişti. İç organlarda varis olabileceğini ilk o zaman öğrendim🤔 o yüzden en az 24 ay korun demişti erken hamilelik durumunda kanama oluşmasın diye. Ciddi anlamda bu durum bende stres yaratıyor. Hatta ikinciye planli/plansız bir gebelik oluşursa kendi k.dogum doktorumdan çok mennundum ama riske hiç girmeden perinatologta takiplerimi yaptırmayı düşünüyorum. O derece endişelendim.
AA senin durum farklıymış ama canım. Ben olsam ben de direkt perinatolog ile ilerlerdim öyle bir durumda. Ama şükür artık 14 aylık oldular bi kaza kurşunu yemeden 🤭😂😂

Biz de 6bucukta uyandik ve daha yeni ilk uykusuna yatti 😳 neredeyse 6 saat enerji patlamasi seklinde dolandi.
Ya ben dün giremedim foruma bizde de ilk uyku 12 buçuktu 🥴🥴🥴 dağılmış durumdaydım. Bugün iyi güzel başladık fakat yatmaya yakın küçük bir kıyamet koptu hiç nedensiz 🙄 bir saate sakinleşti uyudu saat 10 gibi
Biz tek gündüz uykusuna erken geçmişiz. Yine iki uykuya döndük. Gece uykusu nispeten daha iyi ama ışıkta uyuyor karanlıkta ağlama krizleri geçiriyor.
Bizimde belli olmuyor ya bazen tek bazen çift uyku gündüzleri. Bu aralar ataklı atarlı günlerdeyiz sanırım gece ağlayarak uyanıyor belki diş rahatsızlığı da olabilir köpek ve azı dişlerde sıra

Jeta ben dün giremedim foruma bizde de ilk uyku 12 buçuktu 🥴🥴🥴 dağılmış durumdaydım. Bugün iyi güzel başladık fakat yatmaya yakın küçük bir kıyamet koptu hiç nedensiz 🙄 bir saate sakinleşti uyudu saat 10 gibi
Bizimde belli olmuyor ya bazen tek bazen çift uyku gündüzleri. Bu aralar ataklı atarlı günlerdeyiz sanırım gece ağlayarak uyanıyor belki diş rahatsızlığı da olabilir köpek ve azı dişlerde sıra
Her şey olabilir. En çokta ayrılık kaygısı. Dün iyi demiştim. Ama bensiz uyumadı. İlla benimle uyuyor gündüz uyandığında beni görmek istiyor.

Ada @esmeralda5 , Umay torro torro ve Luna'nin 14. ayi kutlu olsun. Sizleri silah arkadasim gibi hissediyorum kizlar. Beraber yuruduk biz bu yollarda. 😆🥰

Luna surpriz yapip 14. Ayinda yurumeye baslamadi artik sabirsizligim pik noktasinda surekli yurumesi icin oyunlar ceviriyorum ama yemiyor. Iki uzanmaya calisiyir durumu olcup biciyor sonra kic ustu oturup emekliyor 🤷‍♀️ Daha once de yazmisimdir babasiyla ben 14 aylik yurumusuz. Artik cimcimede de bir atak bekliyorum kesin olarak.
Ote yandan epey dillendi. Bir suru sey soyluyor ben de en azindan bu yonden gelisimi iyi gidiyor diye seviniyorum. Analiq iste 😆 yivriiimm aazini yizini yirim diyorum isirasim geliyor vakumlu opuyorum yanaklarini sapsup. I love youuu diye uzatiyorum uuuu diye eslik ediyo sonuna.
Uykusu nadiren 2 cogunlukla 1 uzun uyku seklinde. (2-3 saat uyuyor)
Dislerini analamadim birden mi patlicak hepsi, eli hep agzindan hep kasiyor, mumkun degil agzini acmiyor ama en az 2 tanesi patlamak uzere cook sismis gordugum kadariyla. Cok zorladi azi disleri.
Fazlaca gecikmeli bir kutlu olsun da benden 😍 15 aylık olunca telafi edeceğim 😊 Luna’nın yürümesini de kutlarız o zaman inşallah.

nasıl da büyüdüler, ne güzel anlatılmış yaptıkları ettikleri, bebeklerimizin karşılaşmasını çok isterdim 💙

Benim yazacak çok şeyim birikmiş, ama ben yazana dek gündem değişiyor.
MC06 MC06 hayırl olsuun dilerim çok rahat sorunsuz bir dönem geçirirsiniz ailecek 😊 küçük ablacık olacak demek, ayy şu an başıma geldiğini düşünemiyorum ama ben de sanırım olsa da fena olmaz diyenlerdenim 😂 yine de aklımdaki 3 yaş civarı da hayırlısı artık :)

Cok seviyom ya. Uyuyo misil misil. Uyandirip vakumlu vakumlu kollaya kollaya opesim var. Kiyamiyorum tabi ama zor gutuyofum kendimi. Saci miss gibi kokuyor. Gidisi mis gibi kokuyor. Kurban olduum tam bir minnos agghh

Cok seviyom ya. Uyuyo misil misil. Uyandirip vakumlu vakumlu kollaya kollaya opesim var. Kiyamiyorum tabi ama zor gutuyofum kendimi. Saci miss gibi kokuyor. Gidisi mis gibi kokuyor. Kurban olduum tam bir minnos agghh
Bir saat evel tam aynilarini icimden geciriyordum. Ortusunun altindan kacan ayagini isira isira opmemek icin kendimi zor tutuyordum ki cok bekletmedi, 6.30 da uyandi 😉

Birkac gun evel azi disleri kabardi, patladi ama hala cok sık uyanip emiyor. Gece uyandiginda meme vermemeliyim ama nasil 😣

Kızlar günaydın. Bu aralar uykular nasıl bebelerin. Bizim zıvanadan çıkmış durumda. Gece milyon kere ağlayarak uyanıyor ve sürekli memede emerek uyusun istiyor. Bunu tek yaşayan biz miyiz?
Biz de oyleyiz. Hatta yukarida da yazdim. Bence memeden dolayi. Babasiyla uyudugunda sanki daha iyi uyuyor. Ama gece babada da durmuyor, sadece meme istiyor. Doktora gece beslenmesini nasil kesebilirim, dedim. Emzirmeyerekmis 😀 eger memeyi almazsa oyle agliyor ki komsulara uzuluyorum. Aglamasi gectiginde de uykusu da kacmis oluyor. Gece saatlerce ayakta kalabilir. 7 saat hic uyumadigi da oldu, biraksam devam ederdi de. Piş piş layarak falan hiic uyumaz. Uzun yazdim ama biraz dertliyim bu konuda. Her cozume acigim😊

Kızlar günaydın. Bu aralar uykular nasıl bebelerin. Bizim zıvanadan çıkmış durumda. Gece milyon kere ağlayarak uyanıyor ve sürekli memede emerek uyusun istiyor. Bunu tek yaşayan biz miyiz?

aynı kafayı yedim dün gece
uykusuz bir şekilde işteyim ve cuma mahşer günü burası..

Annem aşıya götürdü son menenjit aşımız şükürler olsun
18. ayda sadece sağlık ocağındaki aşısı var

bundan sonraki özel aşılar neler acaba?

Uykusuz bebeklere bizi de ekleyin 😵 bir gün bir gün kötü geçiyor ya ağlayarak uyandığı için gece beslenmesi değildir diye düşünüyorum. Geçen gece hem ağlıyor hem eliyle ağzını gösteriyor sanırım diş yerleri acıyor.
Gündüzde gece de memede duruyor hayrat gibi oldum zaten 😅

İBr günaydın. Bu aralar uykular nasıl bebelerin. Bizim zıvanadan çıkmış durumda. Gece milyon kere ağlayarak uyanıyor ve sürekli memede emerek uyusun istiyor. Bunu tek yaşayan biz miyiz?
Biz de aynıyız dönemsel diye düşünüyorum

X