2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bizimki de öyle çok çiğnemiyor artık, yarım somon yerdi eskiden şimdi resmen çiğnemeye üşeniyor
ben de ezip veriyorum bir çok şeyi
Bezelye yemeği yedi mesela bugün ezdim çatalla

ama kıtır şeyleri çok seviyorlar sanırım dişlerinden çıkan sesten, grisini ve wasa ver yesin kıt kıt
Bizim de yemek sıkınti. Bugun dogru durust bir yogurt yedi. Disi patlamis ama ondandir umarim.

Bizim donem donem soyle oluyor. Bazen sadece kendisi yiyor. Bazen sadece kasikla yada catalla istiyor. Yada hep meme istedigi oluyor. Acikmasi icin bekliyorum mesela ama meme isteyip hircinlasiyor. Genelde ugrasiyoruz yemesi icin. 1 yas kontrolunde demiri dusuk cikmisti, ilaca devam ediyoruz.

püre de mi yemiyor
bizimki de bir gün iyi bir gün kötü
pazar günü ağladım gerçekten 😔
Yani sadece peynir ekmek tereyağı nı püre yapıyoruz, diğer yemek ve çorbaları çatalla az eziyorum. Yani bana kalsa aç kalacak çünkü yemediğinde o kadar sabırlı olamıyorum 😬Allah’tan kayınvalide sürekli bir alternatif yapıyor😁 yumurta yemiyor, yoğurt veriyor onu da yemezse muhallebi gibi bir şeyler ya da kaşık maması yapıyor. Velhasıl bir şeyler yapıyor illa yediriyor, iyi ki öyle yapıyor yoksa çocuk hem zayıflar hem de güçten düşer. Çünkü ardı ardına çok grip oldu son gribi sadece iki gün sürdü. Belki de sık grip oldu ondandır ama yine de güzel beslenmeyince hastalık da atlatılmıyor.

Selam kızlar kızım abla oluyor:) Kazara oldu diyenlere hayret ederdim ama başa geliyormuş işte...Kızımda özel hast. doğum paketi almıştım şu an fiyatlar uçmuş.Ankarada devlet hastanesinde önerebileceğiniz doktor varmı?
Tebrik ederim 😇

Teşekkür ederim:)
Aslında bende düşünüyorum ama bazen sadece düşünüyorum yani 😂 birde sezaryen sonrası sonrası az 24 ay deniyor ya. O yüzden cesaret edemiyorum. Diyorum ufaklık 2 yaşına girsin sonra planlamasını yapalım. Şimdi sen deyince kızım abla oluyor diye bi cesaret geldi 🤗 araları çok olmasın istiyorum diğer yandan da ikisine yetişebilir miyim endişem var tabi. Kısmet tabi 😀

Selam kızlar kızım abla oluyor:) Kazara oldu diyenlere hayret ederdim ama başa geliyormuş işte...Kızımda özel hast. doğum paketi almıştım şu an fiyatlar uçmuş.Ankarada devlet hastanesinde önerebileceğiniz doktor varmı?
Aaaa tebrikler 🎉🎊 desene yaklaşık bir yıl sonra başa sarıyorsun🙈

Biz tek gündüz uykusuna erken geçmişiz. Yine iki uykuya döndük. Gece uykusu nispeten daha iyi ama ışıkta uyuyor karanlıkta ağlama krizleri geçiriyor.

Uzun zamandır girmiyordum 20 sayfa birikmiş, son sayfalara göz atayım dedim şoka girdim 🤭🤭
Hayırlı olsun yaa sevindim ufak bi gaza geldim ama sonra duruldum 🤫 😂 tek başıma desteksiz çok zor özeniyorum annesi kv en azından bi kap yemeğini bile yapanlara..

Aslında bende düşünüyorum ama bazen sadece düşünüyorum yani 😂 birde sezaryen sonrası sonrası az 24 ay deniyor ya. O yüzden cesaret edemiyorum. Diyorum ufaklık 2 yaşına girsin sonra planlamasını yapalım. Şimdi sen deyince kızım abla oluyor diye bi cesaret geldi 🤗 araları çok olmasın istiyorum diğer yandan da ikisine yetişebilir miyim endişem var tabi. Kısmet tabi 😀
Benim 2 doğumum arasında 15 ay vardı. Bir sorun olmadı şükür. 🙏🙏 ama emzirme dönemi çok yıpratıyor insanı o yüzden 24 ay mantıklı 🥰

Benim 2 doğumum arasında 15 ay vardı. Bir sorun olmadı şükür. 🙏🙏 ama emzirme dönemi çok yıpratıyor insanı o yüzden 24 ay mantıklı 🥰
Canım evet bir sorun olmadığında 24 aydan erken olabilir ama ben sezeryandan sonra çok uzun süre toparlanamamıştım ve çok uzun süre ağrım oldu, bazen hala dikiş ağrısı yaşıyorum. Doktoruma sorduğumda rahminde çok fazla varis vardı kesi de onlardan da diktim toparlanman uzun zaman olur demişti. İç organlarda varis olabileceğini ilk o zaman öğrendim🤔 o yüzden en az 24 ay korun demişti erken hamilelik durumunda kanama oluşmasın diye. Ciddi anlamda bu durum bende stres yaratıyor. Hatta ikinciye planli/plansız bir gebelik oluşursa kendi k.dogum doktorumdan çok mennundum ama riske hiç girmeden perinatologta takiplerimi yaptırmayı düşünüyorum. O derece endişelendim.

Hayırlı olsun canım çok korkuyorum bende bu durum dan çünkü destek olan yok tek başıma bakıyorum hem de evden çalışıyorum çok şükür ki eşim de home Office başladı çok şükür biraz daha rahatlamisken bir bebek daha bana zor gelecektiir çalışmasam birlikte büyüsün diye bende isterdim yaş geldi 30 a bakalım bize ne zaman nasip olacak 2. Çocuk 😌 sağlıcakla kavuş bebişine ♥️ hamilelik çok güzel bir serüven 🧿

Anlıyorum o endişeler bende de fazla eşime kızıp duruyorum sürekli😀Kızım 2 yaşını doldursun diyordum ama nasip işte.İlkinde aylarca uğraşırsın bunda sadece 1 kez birlikte olunca olur:)

Hayırlı olsun canım çok korkuyorum bende bu durum dan çünkü destek olan yok tek başıma bakıyorum hem de evden çalışıyorum çok şükür ki eşim de home Office başladı çok şükür biraz daha rahatlamisken bir bebek daha bana zor gelecektiir çalışmasam birlikte büyüsün diye bende isterdim yaş geldi 30 a bakalım bize ne zaman nasip olacak 2. Çocuk 😌 sağlıcakla kavuş bebişine ♥️ hamilelik çok güzel bir serüven 🧿
Teşekkür ederim canım.Tek tesellim bu birlikte büyüyecekler 2 sene sonra rahat edeceğim vs vs :))Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

X