• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet yasca sizden kucugum amacım size saygısızlık etmek veya çok bilmislik taslamak değil Biliyorum bende çok karamsar bir insandım herşeyin en kötüsüne hazırlar iyi olunca mutlu olurdum ama üst üste okdr çok kayıp yaşadım ki o yüzden hayatı da kendimi de hayatin akışına bıraktım düşünmek yerine yaşayarak öğrenmeye devam ediyorum hayata ve böylesi çok daha iyi bir duyguymuş eşiminde herzeman bana dediği gibi saldım kendimi 😂
Ben eskıden her konuda boleydım Sımdı sadece bu bebek konusunda cok takıntı yapıyorum ınsallah halledıcem cok zararlı bebek ıcınde:(

Kızlar ne öğrendim:-) öğrendiğimden beri de neredeyse her gün yiyorum ayva:) ayva benekte Gamze yaparmış ve güzel olurmuş yüzü:) haz. Muhammed(s.a.v.) sormuşlar bizim bebeklerimiz çirkin doğuyor sizinkiler güzel , o zaman cevap vermiş hanımlarınıza söyleyin ayva yesinler diye :) yiyin kızlar ayva bol bol
Bizde gamze genetik o yuzden ihtiyac duymuyorum 😃

Aynen ama kese olduğunu düşünmek istiyor sanırsam büyük ihtimalle kist veya çatlamamış yumurta olasılığıdır doktor emin olamadığı için bişey dememistir
bizim bebek isteyenler grubunda da bi arkadas vardi keseyo gorduk demisti cok azdi degeri.sasirmistim megersem kistmis o gorunen.sonra ne oldu bilmiyorum

Bencede benim değerim 764 bu değer ile gözükmez dedi ama vajinalde gördü. Sonra internetten baktım 750-1000 arası gözükebilir belki yazıyordu.

Güzel haberleri bekleyeceğim 😊

Karından yazdığı için vajinadan yazsa belki bi ihtimal olabilirdi vajinadan daha erken gözükür büyük ihtimalle

Ankaradayım ben baya var kar burda ve sogukk😊🙈

Yaaa 😣 bende istiyorum of burda nerde bu sene hiç yağmaz daha buralara kar küçüklüğümden beri ankarayi ayrı bi severim hiç gitmedim ama bana isminin bile huzur verdiği bişey var orda bebeğim doğunca gidip gezicem ama içimde kalır yoksam 😂

Yaaa 😣 bende istiyorum of burda nerde bu sene hiç yağmaz daha buralara kar küçüklüğümden beri ankarayi ayrı bi severim hiç gitmedim ama bana isminin bile huzur verdiği bişey var orda bebeğim doğunca gidip gezicem ama içimde kalır yoksam 😂
Sen nerdesin canım burda da yeni yeni basladi

Çok teşekkür ederim canım olumlu düşünmeye çalışıyorum,bu durumda bile kafama takıp stres olmamak için kendimi zorluyorum.O yüzden doktordan iyi şeyler duyup hiç bi sorunu olmayanlar burda yazılanları okuyup stres olmasın bence. aksine keyfini çıkarmaya çalışın😊. Tabi ki en doğrusunu doktor söylüyor bizimki burda birbirimizel sonuçlarımızı, değerlerimizi paylaşmak.. Fikir almak, yardımcı olmak 🙏🏼

Hiç takma kafaya bi kaç gün bekle sonra başka.doktora git vajinadan baktır ben 7 haftasına kadar hep vajinadan bakıldı 8.haftadan sonra karından bakmaya başlanıldı

Kendini düşünerek yorma doktora biraz erken gitmesek sabırlı olsak aslında hiç yaşamayacağız bunları. Kalp atışı var geç döllenme olabilir. Yani bire bir adet ile uyumlu olamaz ki canım sıkma sen kendini
Aslında erken gitmedim. bugün normalde 7+5 ve ben kalp atışı için ilk kez gittim. bide 2 hafta önce kese için gitmiştim. hatta geç gittiğim için çok net görürüm duyarım diye çok hevesle gitmiştim ama kısmet işte.. çok şükür ki kalbi atıyor o bana umut veriyor canım çok teşekkür ederim ❤️

Aslında erken gitmedim. bugün normalde 7+5 ve ben kalp atışı için ilk kez gittim. bide 2 hafta önce kese için gitmiştim. hatta geç gittiğim için çok net görürüm duyarım diye çok hevesle gitmiştim ama kısmet işte.. çok şükür ki kalbi atıyor o bana umut veriyor canım çok teşekkür ederim ❤️
Iyi düşün canim iyi olsun

Hiç takma kafaya bi kaç gün bekle sonra başka.doktora git vajinadan baktır ben 7 haftasına kadar hep vajinadan bakıldı 8.haftadan sonra karından bakmaya başlanıldı
Doktora söyledim ama bakmadı bir hafta sonra bakarız gelişme olmazsa dedi. O yüzden çarşamba başka bir doktora gidip özellikle bakmasını isteyeceğim.

Kese boyutunu sordukları ıcın sordum dr a bana guldu:))))

Benim doktorumda kızıyor gördüğü anda direk iyi olduğunu söylüyor anlatıyor eşim benden daha pimpirikli sürekli.doktora soruyor ve kızıyor oda şimdi sorsam yine kızacak ama sırf cinsiyet teorisi için göze alicam 😂

Canım benimde pek net degil zayıf dedi sat 1 kasım ona göre 9+3 olmam gerek şuan 7+3 yarın randevum var kontrele gitcem insallah düzelmiştir . Ben hiç duymadım pek göremedi doktorda . Zayıf kalp atımı banada dedi sağlıksız gebelik olabilir bekleyelim 1 hafta dedi . Canım
İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım. Hepimiz hep güzel haberler alalım. Bana da bir hafta bekleyelim gelişimi takip edelim dedi. Peki sen başka doktora gittin mi bu süreçte ?

Back