- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
- 448
bende ocağın sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum27 aralıkta gittim, 1 ay sonra gel dedi. 27 ocak gbi giderim canım.
geç döllenmedir belki ya da erkendir henüz,görürsün merak etme salı günüValla bende cuma gittim gözükmedi 6 haftalık olduk sat a göre. Aynen yine keseyi görmek bile rahatlatır doktor boş gebelik filan dedi gözüm korktu inşallah keseyi görürüz.
hoşgeldinBende katilayim Araniza :))
maşallh sizeBu arada açılışı yapıyorum fasülyemle bu şekilde başladık
Her hafta aynı kıfayet ve aynı yerde nasip olursa doğuma kadar devam edicem
eşimin parfüm kokusuna katlanamıyorum artık sıkmıyor ama onu görünce o koku geliyor burnumaKizlar biraz ozel olucak ama birsey sorucam kendimi bu konuda kotu hissediyorum 2 hamilelik yasadim ama boyle birsey yoktu zaten ilkinde hersey yasaktida 2. De rahattik. Esinizden uzaklastinizmi yoksa bu konuda tek miyim. Yada gunun verdigi yorgunliktan uzak duruyorum bide tabi midebulantisi yasiyorum.
akıntı olabiliyor hamilelikte her renkte ama bazı renklerde dikkat etmek gerekirmiş özellikle kokmuyorsa meraklanma doktoruna muhakkak danışırsınSirinee6 .!.:Kızlarrr Günaydınn kahverengi ve yeşilimsi akinti geliyo bi kaç gündür baya az sizce normal mi?? Neden olabilir yarın gidicem doktora ama hiç böyle bisey yaşayan var mi ??
Günaydın,doktor ve ebe iyi dediyse sıkıntı yoktur canım,gözünaydın genel olarak iyi çıkmışGünaydın hanımlar. Bende sağlık ocağına gidip sonuçlarımı aldım. Genel anlamda iyimiş. Ama bana beta biraz düşük gibi geldi. 6+5 de verdiğim kan ile 6277 çıkmış. İnşallah iyidir. Doktor kontrolüme son 8 gün