• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynı günmüş aslında
Özelde ki doktorumda bana 14 ocak’a gün verdi. O gün nasipse tekrar gideceğim. Daha vakit var, 2 hafta diyelim biz ona yuvarlama :))
8+2 ama herşeyin netleşmesi için güzel bir hafta kalp atışına kadar duyarsın hayırlısıyla♥
Devlet hastahanesi sanmam dinleyeceğini canım. Elden birşey gelmiyor mecbur sabr edeceğiz 😊

Bizim de 13. haftamın sonunda bir tatil planımız var Belgrad’a. Henüz doktora sormadım ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, 1.5 saatlik yol sonuçta🤔 doktorlarından bu konu da bilgi alanlar bize de söylesinler 😊
Hamılelıgın 4.haftasında 2saatlık ucak yolculugu yaptım 30bın adım yaptım geldıgımde 5.haftası keseyı gorduk sıkıntı olmadı dr gıdebılırsın demıstı tabıkı sen yınede drn sor canım

Hamılelıgın 4.haftasında 2saatlık ucak yolculugu yaptım 30bın adım yaptım geldıgımde 5.haftası keseyı gorduk sıkıntı olmadı dr gıdebılırsın demıstı tabıkı sen yınede drn sor canım
Ben de sıkıntı olacağını düşünmüyorum 🤔 hatta uçak yolculuğu araba yolculuğundan daha güvenliymiş. Sadece burada radyasyon gibi şeyler okudum. Bunları sorcam doktoruma 😍

Bizim de 13. haftamın sonunda bir tatil planımız var Belgrad’a. Henüz doktora sormadım ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, 1.5 saatlik yol sonuçta🤔 doktorlarından bu konu da bilgi alanlar bize de söylesinler 😊
Senin yol kısaymış canım bence bir sıkıntı olmaz. Bi arkadaşımda Fransa’ya gitmişti 4 aylık hamileyken. Ama gittiğin yere göre değişiyor tabi benimki büyük risk almak oluyor şu durumda o yüzden vazgeçtik 😊 bu arada doktorum uçakta sorun yaşamazsın zaten aktarmalı dedi. Bu arada 8 saat sürüyor. Ama yediğime içtiğime dikkat etmem gerektiğinden bir de hastane olmaması yüzünden olumlu bakmadı.

8. Sınıf Fen bilgisi bilgimle cevap vericem:))
Renkli gözler çekinik gen
Kahverengi ise baskın gen
Eşin ve sende ailelerden gelme çekinik gen atıyorum mavi bulunuyorsa bebeğin renkli gözlü ihtimali var atıyorum %20
Ama kahverengi baskın gen olduğu için ikinizden birinde bu çekinik genlerden biri bulunmuyorsa direk kahverengi oluyor.
En basit haliyle bu şekilde kalmış aklımda 😂
Her iki tarafında ailesinde aynı renkte gözler varsa ihtimal çoğalır 🤭
Ben yeşil gözlüyüm annem mavi ve ailemde de var renkli gözlüler ama eşimin ailesi çok kalabalık olmasına rağmen bir kişide bile renkli göz yok. Ve abisinin ablasının çocukları da hep kahverengi gözlü oldu. Benim tarafımda ise ailedeki ilk torun olacak inşallah. Ben çok isterdim yeşil ya da mavi olsun ama hiç ihtimal vermiyorum 🙈

Bu arada hamilelik günlüğümde yazılanlara bakınca tam da retinadaki pigmentin oluşma haftasındaymışım 🙈

Kızlar bir şey sormak istiyorum bu renkli gözlü nasıl oluyor bebekler ? Ben ve eşim kahve gözlü fakat kayınvalidem mavi gözlü eşimin kardeşleri yeşil ve mavi gözlü benim de halam yeşil gözlü .. Bebişimin renkli gözlü olma olasılığı nedir :-) bu konuyla ilgilenen merakı olan varsa cevaplayabilecek var mı? Kahve de bi renk tamam kabul ama yeşil ya da mavi olsa ne güzel olur:)
Valla benim çok koyu kahve gözlerim zaten esmerim , eşim kahve rengi gözlü kumral. Kızım yeşil gözlü kıyafetine göre maviyede dönüyor ve sarışın. Benim renkli gözlü sarışın halim. Ben göçmenim babamın tarafına benziyor. Babamların hepsi maviş ya da yeşil gözlü. Kayınpederim de yeşil gözlü. Dedelere benzedi. Ama ablam kumral ela gözlü , eniştem sarışın yeşil gözlü yiğenimim kapkara boncuk gözleri var. Yani Allah bilir. Ailede var ise renkli göz çıkma ihtimali var.

Kızlar bir şey sormak istiyorum bu renkli gözlü nasıl oluyor bebekler ? Ben ve eşim kahve gözlü fakat kayınvalidem mavi gözlü eşimin kardeşleri yeşil ve mavi gözlü benim de halam yeşil gözlü .. Bebişimin renkli gözlü olma olasılığı nedir :-) bu konuyla ilgilenen merakı olan varsa cevaplayabilecek var mı? Kahve de bi renk tamam kabul ama yeşil ya da mavi olsa ne güzel olur:)

Bi önceki soya çekermiş mesela annen baban değil deden annanen benimki büyük oranda renkli gözlü olma ihtimali yüksek ama sans bakalım benimde gözlerim 9.ayima kadar yeşil mis sonra dönmüş bitek güneşte yeşil oluyor bide aglayinca 😂😂

Ben yeşil gözlüyüm annem mavi ve ailemde de var renkli gözlüler ama eşimin ailesi çok kalabalık olmasına rağmen bir kişide bile renkli göz yok. Ve abisinin ablasının çocukları da hep kahverengi gözlü oldu. Benim tarafımda ise ailedeki ilk torun olacak inşallah. Ben çok isterdim yeşil ya da mavi olsun ama hiç ihtimal vermiyorum 🙈
Hiç belli olmaz canım
Arkadaşımın ailesini bilmiyorum da kendileri bildiğin kahverengi gözlü
Bebeklerinin gözleri maşallah Çakır mavisi 😍
Bir de blogger Görkem Karman var bilirsiniz belki. Bi kızı var gözler maşallah 🧿
İnstagramdan bi bakın bi canınız çeksin😂

İlkinde de özel ve devlete gitmiştim ama asıl devletteki doktorumda takipliydim. Özele sadece bebeğimi görmeye gidiyordum 🤭 Bu Arada Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum🙏
Bende kızımda hem devlet hem özele gidiyordum. Böylece 15 günde bir kuzumu görmüş oluyordum. Şimdi tek özele gidebiliyorum kızım kalabalıkta sıkıntı yapıor çünkü. İki doktor iyi oluyor bence. Farklı iki gözün takibinde olmak .

Kizlar grip olcak gibiyim burun ve boğaz yollarim yaniyo öksürüyorum bi de nasil atlatabilirim evde önerebileceğiniz bisey var mi ilaç kullanmak istemiyorum
Geçmiş olsun, Benim kızım ve eşim domuz gribinin değişik bi türünü oldular dün gece sabahı zor ettik mahfolduk, az önce ikisini de babaanneye yolladim, Allah korusun o kadar ateş bizler için zor.. ama iyi gelecek şeyleri ben de öğrenmek isterim :sus:

Mtad Mtad canım senin bir sonraki randevun ne zamn,malum aynı doktorlarımız🙌bende randevu alıcam ama önce devlette kalbi duyup öyle alırım

Hiç belli olmaz canım
Arkadaşımın ailesini bilmiyorum da kendileri bildiğin kahverengi gözlü
Bebeklerinin gözleri maşallah Çakır mavisi 😍
Bir de blogger Görkem Karman var bilirsiniz belki. Bi kızı var gözler maşallah 🧿
İnstagramdan bi bakın bi canınız çeksin😂
Zaten hep sarışın çocuklara bakıyorum belki benzer diye. Tabi ki esmer olursa mutsuz olucam gibi anlaşılmasın öyle sempati duyuyorum sadece 😍 ben de instagramda Didem Uzel ‘i takip ediyorum maşallah o nasıl bir çocuk.. konuşmaları tipi ısırasım geliyor 🙈

Back