• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Zaten hep sarışın çocuklara bakıyorum belki benzer diye. Tabi ki esmer olursa mutsuz olucam gibi anlaşılmasın öyle sempati duyuyorum sadece 😍 ben de instagramda Didem Uzel ‘i takip ediyorum maşallah o nasıl bir çocuk.. konuşmaları tipi ısırasım geliyor 🙈

Avatar atakanin oğluda çok tatlı sarışın mavi gözlü tam istediğim gibi bi çocuk kız guzelligide var maşallah 😂

Kızlar ya 10. Haftamdayım belimin ortası ağrıyla karışık acıyor gibi. Yaşayan var mı bebek şu an bel kemiğinin orda olduğundan mı acaba bu ağrı bazen bacağıma kadar saplanıyor 😕

Avatar atakanin oğluda çok tatlı sarışın mavi gözlü tam istediğim gibi bi çocuk kız guzelligide var maşallah 😂
Fahriye Evcen’in oğlu Karan’ı tek geçiyorum😍
Kızlar ya 10. Haftamdayım belimin ortası ağrıyla karışık acıyor gibi. Yaşayan var mı bebek şu an bel kemiğinin orda olduğundan mı acaba bu ağrı bazen bacağıma kadar saplanıyor 😕
Benim sol bacağım ağrıyor. Ağrısı belimin soluna vuruyor. Özellikle çok ayakta kaldığım zaman yaşıyorum bunu.

Bebişiniz olunca dünyanın en güzeli en tatlısı o olacak. Ben saatlerce baktığımı hatırlıyorum gözümü kırpmadan bunu ben mi doğurdum gerçekten diye. O kadar mükemmel oluyorlarki başka bebeği gözün göremiyor 😂Rabbim sağ salim kucaklarımıza versin inşallah.
Ne güzel anlatmışsınız içim kıpır kıpır oldu 🥰 eminim çok çok güzel bi duygudur. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz 😊

Bunda değil ama ilk gebeliğimde o kalça ağrısından çok çektim
Kalsiyum&magnezyum eksikliğine yorup bol yoğurt ve peynir yedim
Hergün bir maden suyu içtim kendiliğinden geçti ama baya çekmiştim ben geçene kadar
Hatta bir ara acaba bel fıtığım mı var diye düşünüp doktora gitme niyetindeydm😀
Çünkü baya benim bacağımdan bile güç kesiliyordu toparlıyordum. Özellikle ilk 3 ay

Bende de oluyor. Ben daha tahlillerimi yaptırtmadım belki b12 im düşüktür diye düşündüm ama sadece düşünce nedenini bilmiyorum🤔

Back