• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Zaten hep sarışın çocuklara bakıyorum belki benzer diye. Tabi ki esmer olursa mutsuz olucam gibi anlaşılmasın öyle sempati duyuyorum sadece 😍 ben de instagramda Didem Uzel ‘i takip ediyorum maşallah o nasıl bir çocuk.. konuşmaları tipi ısırasım geliyor 🙈
Bebişiniz olunca dünyanın en güzeli en tatlısı o olacak. Ben saatlerce baktığımı hatırlıyorum gözümü kırpmadan bunu ben mi doğurdum gerçekten diye. O kadar mükemmel oluyorlarki başka bebeği gözün göremiyor 😂Rabbim sağ salim kucaklarımıza versin inşallah.

bende perşembe günü gördüm içim bi nebze rahatladı derken şimdi kalbe odaklandım🤨
Valla bende cuma gittim gözükmedi 6 haftalık olduk sat a göre. Aynen yine keseyi görmek bile rahatlatır doktor boş gebelik filan dedi gözüm korktu inşallah keseyi görürüz. 😊

Keseyi görünce bile insan tam emin olamıyor ki kuzum bebiş görecek kalp atışı duyacağız anca emin oluruz. 5+1 de ben acile gittim kan değerim 764 tü bu değerde gözükmez ama yinede bakalım dedi Vajinal ultrasonda 2 mm kese gördüler hemen. Ama ben hala boş mudur acaba diye düşünmüyor değilim 😊
Ay valla orası öyle tabi ama biraz olsun rahatlamak lazm

Valla bende cuma gittim gözükmedi 6 haftalık olduk sat a göre. Aynen yine keseyi görmek bile rahatlatır doktor boş gebelik filan dedi gözüm korktu inşallah keseyi görürüz. 😊
Cnm bende görmedim 6 haftalıyım anlamadım.gitto kan değerimde olması gerekenden düşük çıktı yarın yine kan vericem bakalım kısmet nasip

Bende sadece vajinal de gördüm keseyi canım henüz karından göremedim perşembe günü gidecem inşallah görürüm. Sen ne zaman gideceksin canım
Benimde karından baktı vajinal bakmadi belki o yüzden göremiyor inşallah görürüz valla pazartesi dedi ama salı gidicem

Cnm bende görmedim 6 haftalıyım anlamadım.gitto kan değerimde olması gerekenden düşük çıktı yarın yine kan vericem bakalım kısmet nasip
Benim cok küçük bişy gösterdi yok değil ama net görmem için bikac gün geçmeli dedi inşallah görürüz valla hayırlısı olsun canim

Bide kan değerimde artışın nasıldı cnm baktı baktirdin mi 2 günde bir

Benim cok küçük bişy gösterdi yok değil ama net görmem için bikac gün geçmeli dedi inşallah görürüz valla hayırlısı olsun canim
O zaman gözükür ins cnm benimde bana bi karartı var kese.oluşmuşsa bu olabilir ama sağlıksız büyük ihtimal dedi hatta boş gebelik bile olabilir dedi baya korktum inş kötü sonuçlar almayız valla rabbim esirgesin

Boş değil bana dis gebelik bile olabilir deyince korktum ben yarın belli olacak benimde

O zaman gözükür ins cnm benimde bana bi karartı var kese.oluşmuşsa bu olabilir ama sağlıksız büyük ihtimal dedi hatta boş gebelik bile olabilir dedi baya korktum inş kötü sonuçlar almayız valla rabbim esirgesin
Inşallah valla bana gösterdi burda diye küçük bisey vardı ama boş gebelik flan olmasın iyice net bakalm dedi bakalm göstercek mi eşim diyo ki sana çekecek baya inatçı göstermedi bile diyor :)

En son geçen hafta pazar baktrdim 400 çıkmıştı adetim 5 gün geçmişti bide perşembe 1600 du bi daha baktirmadim doktor istemedi zatn senin nasıldı?
Cnm benim geçen hafta adetim 2 gün geçiyordu 202 çıktı 2 gün sonra 674 2 gün sonra 1355 çıktı geçen hafta cumartesi ondan sonra kan vermedim.hic dün gittim işte kese gözükmedi kan degeirmde 2661 çıktı 5 binden fazla olması gerekiyordu yarına yine kan vericem iste

Inşallah valla bana gösterdi burda diye küçük bisey vardı ama boş gebelik flan olmasın iyice net bakalm dedi bakalm göstercek mi eşim diyo ki sana çekecek baya inatçı göstermedi bile diyor :)
Cnm o zaman senin ins var gibi küçük varmış herkesin hemen belli olmuyor karından belki altan bakılsa gözükürdü gerçi banada hiç alttan bakmadı ama benim kan değerin düşük cik inca sorun oluyor

Cnm benim geçen hafta adetim 2 gün geçiyordu 202 çıktı 2 gün sonra 674 2 gün sonra 1355 çıktı geçen hafta cumartesi ondan sonra kan vermedim.hic dün gittim işte kese gözükmedi kan degeirmde 2661 çıktı 5 binden fazla olması gerekiyordu yarına yine kan vericem iste
Anladım canım ama iyi yükselmiş ben iki kez baktirdm yine gerek duyarsa ister bakalm bende salı gidicem

Cnm o zaman senin ins var gibi küçük varmış herkesin hemen belli olmuyor karından belki altan bakılsa gözükürdü gerçi banada hiç alttan bakmadı ama benim kan değerin düşük cik inca sorun oluyor
Yaa benim biraz kilo var kilodan da gozukmuydur belki kuzenimde baktirdi alttan bakinca gordu belki alttan bakar bu kez göremezse

Back