• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bir şey sormak istiyorum bu renkli gözlü nasıl oluyor bebekler ? Ben ve eşim kahve gözlü fakat kayınvalidem mavi gözlü eşimin kardeşleri yeşil ve mavi gözlü benim de halam yeşil gözlü .. Bebişimin renkli gözlü olma olasılığı nedir :-) bu konuyla ilgilenen merakı olan varsa cevaplayabilecek var mı? Kahve de bi renk tamam kabul ama yeşil ya da mavi olsa ne güzel olur:)

Kızlar bir şey sormak istiyorum bu renkli gözlü nasıl oluyor bebekler ? Ben ve eşim kahve gözlü fakat kayınvalidem mavi gözlü eşimin kardeşleri yeşil ve mavi gözlü benim de halam yeşil gözlü .. Bebişimin renkli gözlü olma olasılığı nedir :-) bu konuyla ilgilenen merakı olan varsa cevaplayabilecek var mı? Kahve de bi renk tamam kabul ama yeşil ya da mavi olsa ne güzel olur:)
Benim eşim mavi gözlü ve tüm sülaleside mavi gözlü,babam ve anne tarafımın çoğu renkli gözlü ama ben annem gibi kahverengigözlüyüm,2çocuğumda kahverengi gözlü🤓
Yakın arkadaşımın bebişi yemyeşil gözlü ve nasıl kirpikleri var anlatamam ama anne babası kahve gözlü,sadece dede renkli gözlü ona çekmiş😅

Biz de Maldivler için tatil paket satın almıştık bi kaç ay önceden. Uçak biletleri otel ücreti hepsi ödendi ama vazgeçtik gitmekten. Uçak belki çok sorun olmayabilir bilmiyorum ama oradaki yiyeceklerden korkuyorum ve ada olduğu için sıkıntılı bir durum olursa hastane yok. Deniz uçağı geliyor acil bir durumda o da 4 5 saati buluyor. Korkup vazgeçtik. Tur şirketi para iadesi yapmıyor ama en azından 2 sene sonrası için fark ödeyelim o zaman gidelim dedik değerlendireceklermiş 😁 İnşallah kabul ederler.
Bizde tatile gidecektik evleneli 15ay oldu balayından sonra ikinci kez gidecektik :) alalım dediğinde bence alma bi bu ay geçsin emin olayım dedim hamile olduğumu öğrendim:) ama ben yine gitmek istiyorum da gidilebiliyor mu kaç aya kadar uçağa biçiliyor vs hiç bileğim yok

kızlar valla umarım gidebilirsiniz çünkü bundan sonrası inanılmaz zor olu herhalde. şu an bir tatile çıkma imkanım olsun ben de çok isterdim 🥺

Benim eşim mavi gözlü ve tüm sülaleside mavi gözlü,babam ve anne tarafımın çoğu renkli gözlü ama ben annem gibi kahverengigözlüyüm,2çocuğumda kahverengi gözlü🤓
Yakın arkadaşımın bebişi yemyeşil gözlü ve nasıl kirpikleri var anlatamam ama anne babası kahve gözlü,sadece dede renkli gözlü ona çekmiş😅
Hahaaa :) iyimiş ya tebessüm ettim valla bakalım kime çekecek

Kızlar geceki ve sabahki ağrılarım geçti kahvaltıdan sonra biraz uyumuşum çok iyi geldi,arada var yine o ağrı ama üşüttüm gibi

Valla şans isimi desem😁eşim yeşil kayinvalde mavi gorumcemler ela tenleri de bembeyaz ben kahverenkli kendimde kumralim kızım bı doğdu kapkara .biz şok 😁😁ablama çekmiş . Diyorum bu da değişik olsa ne de guzel olur🤲😁

Valla şans isimi desem😁eşim yeşil kayinvalde mavi gorumcemler ela tenleri de bembeyaz ben kahverenkli kendimde kumralim kızım bı doğdu kapkara .biz şok 😁😁ablama çekmiş . Diyorum bu da değişik olsa ne de guzel olur🤲😁
Hahaha:):) yerim ben onları ya

Canım ben kumral ela gözlüyüm, eşim esmer kahve gözlü ama oğlumuz sapsarı mavi gözlü 😄 genlerde varsa oluyor bizim sülalede var ordan bi kromozom almış 🥰

Bizim de 13. haftamın sonunda bir tatil planımız var Belgrad’a. Henüz doktora sormadım ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, 1.5 saatlik yol sonuçta🤔 doktorlarından bu konu da bilgi alanlar bize de söylesinler 😊

benim ilk bebegim oglandi ama erken dogum nedeniyle kaybettim ve suan 2tane dunya tatlisi kizlarim var ❤❤ Ama okadar cok istiyorumki saglikli birtanede oglum olsun diye... o ilk kaybimdan sonra hep bir burukluk kaldi icimde❤❤ Rabbim insallah herkesin gönlune gore verir... benimde mide bulantim kusmam hic yok hamileligin basindan beri... sadece cok midem kaziliyordu ilk baslarda suan sukur sanki hic hamile degilim gibi bakalim hayirlisi

Çok üzüldüm canım ama onda da vardır bir hayır. Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bir oğul nasip eder. Benimde üç kız olduğu için merak ediyorum o duyguyu. Oğlum kelimesi bile o kadar farklı geliyor ki. İnşallah Rabbim nasip eder herkese gönlünden geçeni. Valla bende 7+0 oldum ayak üşümesi dışında bazen ara aea baş ağrısı dışında bir şikayetim yok. Karnım acıkıyor ama sabrediyorum. Kızlara göre çok rahatım. İnşallah teoriler doğrudur da oğlumu olur😍
Inşallah sana hayırlı bir oğlan banada hayırlı bir kiz versin rabbim tabi diğer tüm arkadaşlarada gönüllerinden geçeni nasip etsin 😊

Amin inşallah canım ya o güzel haberleri birbirimize verelim. Ben hep hayal ediyorum inşallah buraya oğlum olacak kızlar yazmak nasip olur

Ailede varsa olma ihtimali var. Valla benim kızlar biri esmer, biri kumral, biri sarışın. En büyük kahve gözlü, ortanca ela ama bal rengi gibi, en küçük ela gözlü ama yeşile çalıyor. Benimde babam yeşil gözlüydü çok severdim gözlerini bana nasip olmamış çocuklarıma da olmadı henüz 😃

Çok üzüldüm canım ama onda da vardır bir hayır. Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bir oğul nasip eder. Benimde üç kız olduğu için merak ediyorum o duyguyu. Oğlum kelimesi bile o kadar farklı geliyor ki. İnşallah Rabbim nasip eder herkese gönlünden geçeni. Valla bende 7+0 oldum ayak üşümesi dışında bazen ara aea baş ağrısı dışında bir şikayetim yok. Karnım acıkıyor ama sabrediyorum. Kızlara göre çok rahatım. İnşallah teoriler doğrudur da oğlumu olur😍

Amin inşallah canım ya o güzel haberleri birbirimize verelim. Ben hep hayal ediyorum inşallah buraya oğlum olacak kızlar yazmak nasip olur

Ailede varsa olma ihtimali var. Valla benim kızlar biri esmer, biri kumral, biri sarışın. En büyük kahve gözlü, ortanca ela ama bal rengi gibi, en küçük ela gözlü ama yeşile çalıyor. Benimde babam yeşil gözlüydü çok severdim gözlerini bana nasip olmamış çocuklarıma da olmadı henüz 😃
Evet insallah canım ❤

Insallah cnm bende cok istiyorum esime diyorum
Ya cok merak ediyorum cinsiyetini sabr edemiyorum.. ben pazartesi tam 10+0 olcm, cumada randevum var ve doktorum kan alcak nipt test icin ( ben belcikada kaliyorum burda pahali degil bu test) ve 1-2 hafta icinde sonuclar cikiyor saglik konusunda ve cinsiyeti konusunda.. bakalim hayirlisi insallah

Back