- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
Ben de kitap okumayı çok severim haliyle bu süreçte de en azından faydalı şeyler okuyayım diye bir kaç kitap aldım tavsiye edeceklerim. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler. Bu kitapta a dan z ye her şeyi anlatıyor burda birbirimize sorduğumuz sorular dahil kafaya takılan en ufak detayların bile cevabı var. 2.si Bebekler ne ister bu kitabın yazarı da bir doktor. her şeyi çok güzel anlatmış. hamilelikte ve bebeğin 2 yaşına kadar yaşayabilecekleri olumlu olumsuz durumlarda yapmamız gerekenler gibi bilgiler var. Diğeri üniversitedeysen bir ders için ödev olarak okuduğum Doğan Cüceloğlu’nun geliştiren anne baba kitabı. Çok sevmiştim tavsiye ederim. Daha çok var da yazmakla bitmezKızlar merhaba,
Bizde bu hafta 9+3 olduk.Folik asit ve metpamid dışında bir ilaç kullanmıyorum. Kan tahlilimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı bir seferlik bir tablet kullandım. Sonrasında randevumuz haftaya perşembe.
Benim sizlere birkaç sorum olacak.
1-) Kitap öneriniz var mı? Şimdiden alıp okumak istiyorum gerek bebek bakımı gerekse güvenli bağ kurma, bebek gelişimi vb konularda olabilir. Zaman çok hızlı geçiyor minik gelmeden bol bol okumak istiyorum.
2-) Bebek için bir şeyler almaya başladınız mı? Ben baktım fiyatlar gerçekten yüksek en azından kıyafet vb küçük şeyleri aydan aya az az alıp halledeyim diyorum. Büyük olanları daha ileride alacağım. 12. Haftayı bekleyecektim ama indirimler var alsam mı diye düşünüyorum. Cinsiyet belli olmadığından sadece beyaz olarak tercih ettiklerimden ilk olarak başlasam mı?
Son düzenleme: