• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar ben her gün eve gelince ilk sizin yazıları okuyorum ama cvp vermek istediğim msjım üstünden 10 sayfa geçmiş konu değişmiş oluyor uzak kalıyorum whatsapp grubu mu kursak özelden msj ile yazsak numaraları sanki daha rahat ederiz ne bilim Benin gibi düşünen var mı 🙈

Tuzlu birşeyler olsun canım yanında bastırır bulantı😊

Dış gebelik olsa anlarlardı herhalde şiddetli kasık ağrın falan var mı? Kan değerin kaç? Sen sıkma canını bazı gebelikler de geç gözükebilirmiş

Bende şanslı kesimde olduğumu düşünüyorum 😊

Maşallah canım ne güzel kalp atışlarını görmek. Darısı bekleyenlerin başına. 12 haftadan sonra daha da farklı gelecek hepimize herhalde 😊
Amin canım evet çok güzeldi aynen o zamana artik baya bebek olacaklar ❤😄

Kasık ağrısı çok şiddetli olurmuş canım dış gebelikte bebek dışarıda tutunduğu için. İnşallah senin öyle değildir sen içini ferah tut sakin ol. Zaten 5000 olmadan karından gözükmez dediler 1500lerde de kimin aşağıdan da gözükmez
Cnm gozukmesi gerek işte geçen hafta cumart3si 1355 ti değerim 1 hafta oldu 5 bini geçmesi gerek coktan

Kizlar bir doktora daha gittim bugun.Ultrasonda da dooplerde de kalp atisi yok malesef.Pazartesi kurtaj olacagim.Nasip degilmis.Aranizdan ayriliyorum malesef.Sizinle burada bu heyecani yasamak cok keyifliydi.Hepiniz saglikla kavusun meleklerinize insallah.Hoscakalin
Canim çok çok üzüldüm bundada vardır bir hayır öyle düşün😔 9.haftandasın peki bebek hiç gorunmedimi daha once hic

B begondi canım benim inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın her karanlık gecenin sabahı olmadı mı hep bu söz gelirdi aklıma bende 1 bucuk yıl bekledim nasip güçlü ol kalbim seninle dualarım da😪❤️

kizlar ben cok takintili biri olarak 1 hafta gecmisti bugun yine doktora koştum.kalp atimi cok net artik dakikada 144 kere atiyor.bebek 1,01 cm (10mm) 7+1 olarak soyledi doktor.bi suru kan verdim idrar tahlili verdim gecen biri burda paylasmisti liste olarak onlarin hepsine bakildi (380 lira).haftaya cumartesi ucretsiz muayene surem gecmeden birdaha gidecegim.sonra 11.haftayi beklicem 2 li tarama testi icin.❤

Kizlar bir doktora daha gittim bugun.Ultrasonda da dooplerde de kalp atisi yok malesef.Pazartesi kurtaj olacagim.Nasip degilmis.Aranizdan ayriliyorum malesef.Sizinle burada bu heyecani yasamak cok keyifliydi.Hepiniz saglikla kavusun meleklerinize insallah.Hoscakalin
cok uzuldum canim.bende temmuzda kurtaj olmustum hemen hamile kalcaktim ama grip falan olunca uzun surdu antibiyotiklerden beklemek istedim.insallah sende en kisa surede hamile kalirsin tekrar hicbiseyin sonu degil❤

Çok çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın 😞

Çok üzüldüm. Rabbim size sağlıklı gebelik ve evlat nasip eylesin tez vakitte.

Canım benim çok üzüldüm 🥺 umarım en kısa zaman da sağlıklı bir hamilelik geçirirsin 🙏🏼

Kızlar ben her gün eve gelince ilk sizin yazıları okuyorum ama cvp vermek istediğim msjım üstünden 10 sayfa geçmiş konu değişmiş oluyor uzak kalıyorum whatsapp grubu mu kursak özelden msj ile yazsak numaraları sanki daha rahat ederiz ne bilim Benin gibi düşünen var mı 🙈
Wp grubu yasak canım kurmakta katılmakta..

Back