How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hayır üstten baktı çünkü değerim tahminen 5 binden fazla olduğu için üstten baktı suyl3 dedi ufacık siyahlık var bak belki bu kese olabilir ama sagliksizdir dedi bugün bide p.tesi kan değerlerine bakalım nasıl ona göre belli olur inş dis gebelik değildir dedi hatta benim ilk defa bu sabah hastahanede midem bulandı bende sevmiştim ama bilmiyorum böyle nasıl olacak sonucum

Bence vajinadan baktır rahmin normal mi kimisinin rahmi ters oluyor vajinadan gözüküyor karından daha geç gözüküyor her ibyimalr karşı alttan bakmalıydı ama tam ölçüm yapmak için biraz sallamış gibi geldi

Allah ın vardır onda da bir bildiği deyip kabullenin ne kadar zor olsa da. Rabbim tez vakitte tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. Yaşadığın şey çok zor Allah sabır versin.

Vajinal ultrason yapıldı mı?

Allah ım ne güzel maşallah. Bir rivayete göre kalp atımı 140 üzerinde ise bebek kız derler bakalım tutacak mı sende 😊

Ben kızlarımı emzirdim hep çok şükür. Ortanca ıland sinek sütü alerjisi çıkınca mama çıkardı doktor raporlu 3 günde 50 lira ödüyordık sürekli 6 sene önce. Valla insan baş edemiyor. İnşallah hepimiz emziren anneler oluruz 😊

Valla o kadar çok şey duydum ki bende down sendromlu diyip sağlam doğan, özürlü deyip yine sağlam doğan yani sonuçlar kötü çıksa kendimizi yiyip bitireceğiz. Ben şöyle düşünüyorum 3 evladım birine birşey olsa engelli ya da özürlü olsa li hepimiz bir engeli adayıyız onu sevmekten vazgeçip alıp bunu benden diyebilecek miyim, tabiki hayır, peki içimdeki evladıma nasıl bunu yapayım. Yani ne olursa olsun içimde canlı o benim

Inşallah sorunsuz emziren analardan oluruz ❤

Aynen benim dusuncemde aynı sonuçta bir bebek sadce anne karnında sorunlu olmuyor doğduğunda bi havaleye bakar özel çocuk olması daha iki gün önce okudum kadının kanaması gelip plansantasi kopmuş bebeği felcli şuan hala yoğun bakımda rabbimden başka kimse bilemez sağlıklı veya sağlıksız olacağını bi müdahale edilse öğreneyim tmm ama kafa karışıklığından başka bise yaramıyor en güzeli 20.haftada detayliya girip her şeyi öğrenip ona göre yol çizmek rabbim kimseyi evladıyla sınamasın verende o alanda ne şekild e verirse versin vardır bi bildiği yeterki iyi anne olmayı becerebilelim

O zaman Rabbim bize yol gösterip yardım etsin. Benim hepsi peş peşe. 9,7,5 yaşındalar 😊
Amin🤲🏻Yaş aralıklarına bayıldım🐣bizde 3kız kardeşiz aramızda 1-2 yaş var☺️Mükemmel bi bişey 2side en yakın arkadşım,ben ortancayım☺️

Dularım seninle Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etsin

Ben 5 yaşında küçük kızım. Şimdi o kadar zor geliyor ki hele seneye birinci sınıfa başlayacak. Emzirmek alt açmak dışında birşey hatırlamıyorum 🙈
Amin inş hayırlısı olsun çok sagol kısmeti yokmuş demekki

Ne diyeceğimi bilemedim:KK43: evet çok az artmış canım,hakkında hayırlısı neyse rabbim onu yaştsın inşallah🤲🏻Belki sağlıklı bi gebelik değildi ondan böyle oldu,ama Allahtanda umut kesilmez ol der oluverir😕
Evet ama değerlerime göre sağlıklı bi gebelik değil geçen hafta herşey çok güzeldi 2 kat artı hep ama kısmet işte allahım hayırlı sagliklisini nasip etsin😢😭

Bence vajinadan baktır rahmin normal mi kimisinin rahmi ters oluyor vajinadan gözüküyor karından daha geç gözüküyor her ibyimalr karşı alttan bakmalıydı ama tam ölçüm yapmak için biraz sallamış gibi geldi
Cnm ilk gebeligimdede bu doktora gittim.hoc bisorun olmad i kese gözükmeyince kan istedi p.tesi tekrar kan ver belli olur dedi ama zaten artık gözükmesi gerek kesenin demişti çünkü geçen hafta cumartesi 1355 cik inca kan değerin hesapladı kesin gözükmesi gerek dedi ne bilim olmazsa o.tesi söylerim alttan baksın ama bugunki kan değerimde düşük 5 binden fazla olması gerekiyordu ama 2661 cikmis

Cnm ilk gebeligimdede bu doktora gittim.hoc bisorun olmad i kese gözükmeyince kan istedi p.tesi tekrar kan ver belli olur dedi ama zaten artık gözükmesi gerek kesenin demişti çünkü geçen hafta cumartesi 1355 cik inca kan değerin hesapladı kesin gözükmesi gerek dedi ne bilim olmazsa o.tesi söylerim alttan baksın ama bugunki kan değerimde düşük 5 binden fazla olması gerekiyordu ama 2661 cikmis

Kimyasalda sefer düşmüyor diye biliyorum aksine hızla artıyor kimyasal yaşıyor olabilirmisin bilemedim ama diş gebelik deyip bu şekilde gondermeside doğru değil ki allah korusun tiplerine zarar verme oranı çok yüksek neyse vardır bi hayır bekl e bakalım ama bence başka doktorda gözük böyle konularda doktoruma guveniyorum deyip tek doktorla kalma derim tabi yine sen bilirsin

Evet ama değerlerime göre sağlıklı bi gebelik değil geçen hafta herşey çok güzeldi 2 kat artı hep ama kısmet işte allahım hayırlı sagliklisini nasip etsin😢😭
Amin kuzum çok üzgünüm gerçekten😢hakkında hayırlısı olsun

Slm kizlar ya ben napsam da enfeksiyon kapiyorum. Acaba ic çamaşırını arielle yikiyorum makinede. Napmam lazim. Tuvalet kağıdı parfumluydu degistirdim hergun ic camasirimi degisiyorum 2.5 litre su iciyorum ama ayni bugün yoksa yarin yine nasliyo. Siz nasil yapiyosunuz nerde eksik yapiyorum. Kullandigim lavabo da ayri zaten bi eşim bi ben varim

Kimyasalda sefer düşmüyor diye biliyorum aksine hızla artıyor kimyasal yaşıyor olabilirmisin bilemedim ama diş gebelik deyip bu şekilde gondermeside doğru değil ki allah korusun tiplerine zarar verme oranı çok yüksek neyse vardır bi hayır bekl e bakalım ama bence başka doktorda gözük böyle konularda doktoruma guveniyorum deyip tek doktorla kalma derim tabi yine sen bilirsin
Ben kimyasal yaşadım ama benim değerim bu kadar yükselmemişti,yavaş yavaş düşüyordu 1hafta gecikmem olmuştu sadece,ama arkadaaşın değeri yüksek benimde aklıma dış gebelik geldi ama inşallh deildir🤲🏻

Kızlar merhaba, 6 haftalık hamileyim, geçen çarşamba günü çok ufak bir kan gördüğüm için akşam hemen doktora gittik. Kesenin etrafında kanama alanları var düşük tehlikesi var dedi doktorum. Progestan hap ve iğneye başladım. İğne bir hafta boyunca her akşam olacak. Üç gün de rapor verdi evdeyim. Peçetede çok az da olsa kan görüyorum arada. Ağrım genel olarak Yok ama bazen kasıklarım ağrıyor. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu? Çooook merak ediyorum berbat bir süreç :KK43:

Slm kizlar ya ben napsam da enfeksiyon kapiyorum. Acaba ic çamaşırını arielle yikiyorum makinede. Napmam lazim. Tuvalet kağıdı parfumluydu degistirdim hergun ic camasirimi degisiyorum 2.5 litre su iciyorum ama ayni bugün yoksa yarin yine nasliyo. Siz nasil yapiyosunuz nerde eksik yapiyorum. Kullandigim lavabo da ayri zaten bi eşim bi ben varim
Ben bitkisel toz kullanıyorum canım,ve iç çamaşırıma kızgın ütü basıyorum,ıslak bırakmaktan kaçıyorum yoksa mantar enfeksiyonunada yakalanıyorum sürekli uğraşıyorum ama aynen dediğin gibi enfeksiyon bende de çıkıyor illa,şimdilik iyiyim,kızılcık suyu bulursan iç tavsiye ederim enfeksiyonlra çok iyi

Ben kimyasal yaşadım ama benim değerim bu kadar yükselmemişti,yavaş yavaş düşüyordu 1hafta gecikmem olmuştu sadece,ama arkadaaşın değeri yüksek benimde aklıma dış gebelik geldi ama inşallh deildir🤲🏻
Aynen ben de yaşadım cok düşük oluyo fazla yukselmiyo ardindan tekrar düşmeye basliyo beta hcg

Ben bitkisel toz kullanıyorum canım,ve iç çamaşırıma kızgın ütü basıyorum,ıslak bırakmaktan kaçıyorum yoksa mantar enfeksiyonunada yakalanıyorum sürekli uğraşıyorum ama aynen dediğin gibi enfeksiyon bende de çıkıyor illa,şimdilik iyiyim,kızılcık suyu bulursan iç tavsiye ederim enfeksiyonlra çok iyi
Bitkisel toz marka hangisi resim atabilir misin canim ben de alayim.

Kızlar merhaba, 6 haftalık hamileyim, geçen çarşamba günü çok ufak bir kan gördüğüm için akşam hemen doktora gittik. Kesenin etrafında kanama alanları var düşük tehlikesi var dedi doktorum. Progestan hap ve iğneye başladım. İğne bir hafta boyunca her akşam olacak. Üç gün de rapor verdi evdeyim. Peçetede çok az da olsa kan görüyorum arada. Ağrım genel olarak Yok ama bazen kasıklarım ağrıyor. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu? Çooook merak ediyorum berbat bir süreç :KK43:
Ben yaşamadım kuzum,Allah şifa versin yaşayan çok kişi var etrafımda şıkır şıkır kanama olmadıktan sonra bişey olmaz Allahın izniyle,ablam yaşadı şuan en yakın 3aydan sonra kesildi inşallh seninde çabuk geçer

Bitkisel toz marka hangisi resim atabilir misin canim ben de alayim.
Ben bir çok deterjanlarımı ersağdan kullanıyorum canım hatta evde her şeyim ersağ diye bitkisel bi marka,çok çok memnunum herşeyi denedim bunda karar kıldım,alerjimde olduğu için çok dikkatliyim bu konulara

433C628F-BB46-4F82-BDFD-5D1A126770BE.jpeg
433C628F-BB46-4F82-BDFD-5D1A126770BE.jpeg Yalnız neden yan çektim bende anlamadım😂

Ayyyy benim ailem gibi. Ablam ben kardeşim hepimizin arası 2 yaş ablamla hatta 1 buçuk . Ve süper anlaşırız. Hem aile hem kardeş hemde en yakın dostlarız.

İnşallah kızlarıöda yaş aldıkça bizde arkadaş gibi oluruz 😊
Inşallah sorunsuz emziren analardan oluruz ❤

Aynen benim dusuncemde aynı sonuçta bir bebek sadce anne karnında sorunlu olmuyor doğduğunda bi havaleye bakar özel çocuk olması daha iki gün önce okudum kadının kanaması gelip plansantasi kopmuş bebeği felcli şuan hala yoğun bakımda rabbimden başka kimse bilemez sağlıklı veya sağlıksız olacağını bi müdahale edilse öğreneyim tmm ama kafa karışıklığından başka bise yaramıyor en güzeli 20.haftada detayliya girip her şeyi öğrenip ona göre yol çizmek rabbim kimseyi evladıyla sınamasın verende o alanda ne şekild e verirse versin vardır bi bildiği yeterki iyi anne olmayı becerebilelim

Allahım inşallah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Biz kadınlara çok ii düşüyor çocuklarımızı güzel eğitelim inşallah.
Amin🤲🏻Yaş aralıklarına bayıldım🐣bizde 3kız kardeşiz aramızda 1-2 yaş var☺️Mükemmel bi bişey 2side en yakın arkadşım,ben ortancayım☺️
Benim ortanca biraz fena 😊 kıskançlar hep birbirlerini kıskanıyorlar ama ileride sıkındpay olacaklar inşallah sizin gibi 😊

Back