- 21 Ağustos 2016
- 519
- 508
- 103
Küçükken kızamıkçık felan geçirdin mi canım. Rubella bir çeşit virüs diye biliyorum. Sakıncalı olabilir. 1-2 tanesi hariç diğerleri iyi çıkmışkızlar bu sonuclardan anlayan varmiEki Görüntüle 2572463
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçükken kızamıkçık felan geçirdin mi canım. Rubella bir çeşit virüs diye biliyorum. Sakıncalı olabilir. 1-2 tanesi hariç diğerleri iyi çıkmışkızlar bu sonuclardan anlayan varmiEki Görüntüle 2572463
Bende öyleydim hatta doğum yaptığım günün sabahıda kusmuştum. Sonlara doğru kusmak dahada zor oluyor ilk başlardakinden. Bebeğin kız mıydı canım?Amin ben doguma kadar kustum valla ins bu o kadar uzun surmez
İkili tarama testi ne ki :) bilmiyorum onukizlar ben cok takintili biri olarak 1 hafta gecmisti bugun yine doktora koştum.kalp atimi cok net artik dakikada 144 kere atiyor.bebek 1,01 cm (10mm) 7+1 olarak soyledi doktor.bi suru kan verdim idrar tahlili verdim gecen biri burda paylasmisti liste olarak onlarin hepsine bakildi (380 lira).haftaya cumartesi ucretsiz muayene surem gecmeden birdaha gidecegim.sonra 11.haftayi beklicem 2 li tarama testi icin.❤
gecirmedim canim ama pozitif cikmis internette pozitif olmasi bagisiklik kazanilmasi dio anlamadim haftaya cumartesi gorusucem doktorlaKüçükken kızamıkçık felan geçirdin mi canım. Rubella bir çeşit virüs diye biliyorum. Sakıncalı olabilir. 1-2 tanesi hariç diğerleri iyi çıkmış
ultrasonda ense kalinligina bakiliomus canim down sendromu icin.eger supheli bi durum gorunurse yurtdisinda kesin sonuclu bi test yapiliomus ins.ona gerek kalmaz ...İkili tarama testi ne ki :) bilmiyorum onu
bende de var, değerlerimin de hepsi normal çıktı. şöyle hani yürürken midem bulanna şeklinde değil de mesela geçen iş çıkışı avm de yemek yedik, biraz da dolandık ama nasıl yoruldum, sanki tüm gün gezmişim, oysa ki işte de oturuyorum hep. bir de çok nefes nefese kalıyorum en ufak işlerde bile
ah canım yaa, valla ben hemen söyledim, aslında kimse çevremde de hemen söylemiyor ama ben bilsinler istedim çünkü miden bulanıyor, ya da halsiz kalıyorsun ona göre davransınlar garipsemesinler diye. çok rahat ettim
Kanda kapsamlı tahlil yapıldığında her şey normal demişlerdi.
Annem ben çok daha kötü oluyordum sen yine çok iyisin diyor..
Bilemedim :)
Ya herkes kendi bütçesine göre yapacak herşeyini. Benim kızımın beşiği duruyor içine uyku seti alırım, bebek arabam var ama ana kucağı çanta falan onlar alınacak. Rabbim güç kuvvet versin her birimize inşallah emerler de mama derdi çıkmaz zTeb bebek bezi ve ıslak mendil yıkacak bizi
Kizlar bir doktora daha gittim bugun.Ultrasonda da dooplerde de kalp atisi yok malesef.Pazartesi kurtaj olacagim.Nasip degilmis.Aranizdan ayriliyorum malesef.Sizinle burada bu heyecani yasamak cok keyifliydi.Hepiniz saglikla kavusun meleklerinize insallah.Hoscakalin
Cnm gozukmesi gerek işte geçen hafta cumart3si 1355 ti değerim 1 hafta oldu 5 bini geçmesi gerek coktan
İkili tarama testi ne ki :) bilmiyorum onu
Eşim temizliyor canım her ihtimale karşı. Ama ben bu zamana kadar hiç bulaşmamış olmasına şaşırdım çünkü çok iç içeydim hayvanlarla. Ayrıca dediğine katılıyorum şuanda bile onun kucağımda çıkıp mırlaması yaydığı titreşim acayip bir huzur veriyorKumunu eşin temizlesin canım. Onum dışında dokunmaktan bişey olmaz. Hatta karnın büyüdüğünde kucağına alırsan kediyi kedinin hırlama sesi bebeği mutlu ediyormuş . Stresini azaltıyormuş diye okudum.
Hayır üstten baktı çünkü değerim tahminen 5 binden fazla olduğu için üstten baktı suyl3 dedi ufacık siyahlık var bak belki bu kese olabilir ama sagliksizdir dedi bugün bide p.tesi kan değerlerine bakalım nasıl ona göre belli olur inş dis gebelik değildir dedi hatta benim ilk defa bu sabah hastahanede midem bulandı bende sevmiştim ama bilmiyorum böyle nasıl olacak sonucumVajinadan bakildimi ?
Kizlar bir doktora daha gittim bugun.Ultrasonda da dooplerde de kalp atisi yok malesef.Pazartesi kurtaj olacagim.Nasip degilmis.Aranizdan ayriliyorum malesef.Sizinle burada bu heyecani yasamak cok keyifliydi.Hepiniz saglikla kavusun meleklerinize insallah.Hoscakalin
Cnm gozukmesi gerek işte geçen hafta cumart3si 1355 ti değerim 1 hafta oldu 5 bini geçmesi gerek coktan
kizlar ben cok takintili biri olarak 1 hafta gecmisti bugun yine doktora koştum.kalp atimi cok net artik dakikada 144 kere atiyor.bebek 1,01 cm (10mm) 7+1 olarak soyledi doktor.bi suru kan verdim idrar tahlili verdim gecen biri burda paylasmisti liste olarak onlarin hepsine bakildi (380 lira).haftaya cumartesi ucretsiz muayene surem gecmeden birdaha gidecegim.sonra 11.haftayi beklicem 2 li tarama testi icin.❤
Hahaha eşimde diyor ama sütüyle besle geçen gün marketin önünde çocuk kardeşime mama alirmisin demiş oda götürmüş cocu markete diyor istediği mama 190 tlydi onr öyle mama vermeyek diyor keske bizim elimizde olsa inşallah sağlıcakla olur herseyde kendimiz besleyebiliriz yavrularimizi
Bebek te sorun varmı diye bakıyorlar %50 kesinlik ken şimdi bi test bulmuşlar kesin çözüm genetiğe bakılan şahsen esimi ikna edersem yaptırmayı düşünmüyorum sağlıklı veya değil allahın verdiği bilmemde çok önemli değil aldırmak gibi düşüncem asla olmadığı için yaptırma taraftarı da değilim kişiye bırakılıyor tercih zorunluluk yok
Vajinal baksalar keşke onda daha raht görürlwr. Rabbim inşallah kötü şeyler yaşatmasın.Hayır üstten baktı çünkü değerim tahminen 5 binden fazla olduğu için üstten baktı suyl3 dedi ufacık siyahlık var bak belki bu kese olabilir ama sagliksizdir dedi bugün bide p.tesi kan değerlerine bakalım nasıl ona göre belli olur inş dis gebelik değildir dedi hatta benim ilk defa bu sabah hastahanede midem bulandı bende sevmiştim ama bilmiyorum böyle nasıl olacak sonucum
Bilmiyorum cnm niye bakmadı üstten baktı p.tesi belki alttan bakar ama zaten yerlerim düşüyorsa düşük yapıyorum dur belkide ondan dolayı bakmamıştır bilmiyorumVajinal baksalar keşke onda daha raht görürlwr. Rabbim inşallah kötü şeyler yaşatmasın.
Anti olanların yüksek olması önceden geçirip bağışıklık kazandığınız anlamına gelir. Bazen hiç belirt ivermeden geçirip atlatanlar oluyormuş. Sanırım öyle olmuş.gecirmedim canim ama pozitif cikmis internette pozitif olmasi bagisiklik kazanilmasi dio anlamadim haftaya cumartesi gorusucem doktorla
Gorundu canim.Kalp atisini gormus ama duyamamistikCanim çok çok üzüldüm bundada vardır bir hayır öyle düşün 9.haftandasın peki bebek hiç gorunmedimi daha once hic