Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sende üzülme pazartesi muhakkak bizi de haber etAmin inş hayırlısı olsun çok sagol kısmeti yokmuş demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sende üzülme pazartesi muhakkak bizi de haber etAmin inş hayırlısı olsun çok sagol kısmeti yokmuş demekki
Valla hiç birşey ayırt edemedim benKızlar keseninizin yanında ufak bi yuvarlak gibi bişey var mı,ultrason kağıdımı inceliyorduk eşimle eşim 2kese var biri çok küçük diyoraklıma soktu sizin keselerin yanında yakınında ufak bişey var mıEki Görüntüle 2572556 Devlet hastanesinin ultrasonu böyle vasat doktor incelememişti bile hemen kese boyutu ölçtü hayırlı olsun iyi yerde demişti
Doğrudur vallabi tuhaf ultrason kağıdı da,diğer çocuklarımda çok netti kese falanValla hiç birşey ayırt edemedim ben
geçmiş olsun canım Allah tekrardan sağlıkl bi hamilelik yaşatır inşallhBeta değerim hem yeterince artmadı hem de düşmeye başladı. 584çarşamba, 1042cuma, 1261 perşembe, bugün 973. Ultrasonda da bakıldı ve aşağı doğru inmeye başladığını gördük. Sağlıksız gebelik dediler. Kendiliğinden düşüp ayrılacak benden. Bana kısmet değilmiş bu sefer, sizlere başarılıve sağlıklı gebelikler diliyorum güzel anne adayları.
Beta değerim hem yeterince artmadı hem de düşmeye başladı. 584çarşamba, 1042cuma, 1261 perşembe, bugün 973. Ultrasonda da bakıldı ve aşağı doğru inmeye başladığını gördük. Sağlıksız gebelik dediler. Kendiliğinden düşüp ayrılacak benden. Bana kısmet değilmiş bu sefer, sizlere başarılıve sağlıklı gebelikler diliyorum güzel anne adayları.
Rabbim tez vakitte sağlık hayırlı bir hamilelik nasip etsin inşallahBeta değerim hem yeterince artmadı hem de düşmeye başladı. 584çarşamba, 1042cuma, 1261 perşembe, bugün 973. Ultrasonda da bakıldı ve aşağı doğru inmeye başladığını gördük. Sağlıksız gebelik dediler. Kendiliğinden düşüp ayrılacak benden. Bana kısmet değilmiş bu sefer, sizlere başarılıve sağlıklı gebelikler diliyorum güzel anne adayları.
Eğer ikiz ise bir daha ki kontrole belli olur. Bende belki hafta içi giderim doktora o kadar çok beklenmedik hamilelikler sonlandı ki insan kendisi için acaba benimde öyle mi diye düşünmüyor değil. Pazartesi sağlık ocağından kan testi sonuçlarımı alayım hafta içi inşallah özel bir doktora giderim. Yarın Allah kısmet ederse 7+0 olacağızDoğrudur vallabi tuhaf ultrason kağıdı da,diğer çocuklarımda çok netti kese falan
Bende etrafımda çok gördüm ve duydum kendimizi streste sokmaya gerek yok. Detaylı ultrason oluyor ileri haftalarda bence o önemli.Sonunda bitirdim sayfaları. Kızlar kayıp yaşayanlara sabırlar ve yeniden sağlıklı hamilelik diliyorum. Ben bu haftaya kadar bulantı yaşamamıştım ama bu hafta başladı ve sürekli uyuyarak zaman geçsin istiyorum ama 2bucuk yaşında bi oğlum var hem o hem ev işleri yemeği oyun istekleri falan zorlamaya başladım. Bide bunun 2 çocuklu hali var Allah yardımcımız olsun. Neyse şükür diyelim rabbim aratmadan verdi okadar külfeti de olsun.
2li test falan ben bunları ilk hamilelikte yaptırmadım açıkçası gelen başımız üstüne diye ki bilsek ne olacak müdelhale edilemiyor. Benim arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı bebekte zihinsel bir problem olacak dendi doğuma kadar ağladı belki... Ama hiçbirşeyi yok çok şükür. Bu testlere pek güvenmiyorum açıkçası.
Yanı gerçekten çok tuhaf o zaman nasıl görünmüyor düşmüş olsa ki bunu fatketmemen mümkün değil gerçekten çok üzücü bir durum ya bende iki ay once değerim artarken birden düşmeye başlamıştı ve düşük yapmıştım hepimizin hakkında hayirlisiGorundu canim.Kalp atisini gormus ama duyamamistik
Aldığın bi site yer var mi eczanedzn mi aliyosunEki Görüntüle 2572552 Eki Görüntüle 2572552 Yalnız neden yan çektim bende anlamadım
Evet canım bende ona girmiştim bitekBende etrafımda çok gördüm ve duydum kendimizi streste sokmaya gerek yok. Detaylı ultrason oluyor ileri haftalarda bence o önemli.
Canım inanır mısın ben de yerimden kalkamıyorum. Bulantı desen var halsizlik ve kafam uyuşuyor. Ben de düşünüyorum yani snaki hamilelikte bu denli olmaz diye.Ben öyleydim etrafımdakilere diyordum yürümek bile beni maffediyor daha çok kusturuyor inanmiyorlardi bana sonra doktor halimi görünce normal olmadığını söyledi testler yapıldı hipotroid mi diğerimi bilmiyorum o cıktı önceden öyle bi sıkıntım.olmafigi için ilaç vermediler hamilelikte baslayan troidler 10 veya 12.haftada bitiyormuş doktor beklicez takip edicez dedi çok fazla efor sarfetmeyi yasakladı ev işi felan yapma kendini yorma dahada yükselecek değerlerin dedi belki de sende başlamış olabilir bakildimi değerlerine
ablam şuan 30 haftalık ikizlere hamile bende bi acaba dedimAllah göstermesin kuzum bu haftalar böyle işte sağlıklı olmayan hamilelikler son buluyor,hayırlısı olsun,ben kalbide devlette dinledikten sonra özeldeki doktoruma gidicem çünkü en son bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum doktorumda şuan ona gitmeye cesaretim yokPazartesi günü bende sonuçları alıcam devletteki doktora göstericem şimdilikEğer ikiz ise bir daha ki kontrole belli olur. Bende belki hafta içi giderim doktora o kadar çok beklenmedik hamilelikler sonlandı ki insan kendisi için acaba benimde öyle mi diye düşünmüyor değil. Pazartesi sağlık ocağından kan testi sonuçlarımı alayım hafta içi inşallah özel bir doktora giderim. Yarın Allah kısmet ederse 7+0 olacağız
canım başta birinden alıyordum hep sonra üye oldum girip sitesinden sipariş veriyorumAldığın bi site yer var mi eczanedzn mi aliyosun
Ben kimyasal yaşadım ama benim değerim bu kadar yükselmemişti,yavaş yavaş düşüyordu 1hafta gecikmem olmuştu sadece,ama arkadaaşın değeri yüksek benimde aklıma dış gebelik geldi ama inşallh deildir
Slm kizlar ya ben napsam da enfeksiyon kapiyorum. Acaba ic çamaşırını arielle yikiyorum makinede. Napmam lazim. Tuvalet kağıdı parfumluydu degistirdim hergun ic camasirimi degisiyorum 2.5 litre su iciyorum ama ayni bugün yoksa yarin yine nasliyo. Siz nasil yapiyosunuz nerde eksik yapiyorum. Kullandigim lavabo da ayri zaten bi eşim bi ben varim
İnşallah kızlarıöda yaş aldıkça bizde arkadaş gibi oluruz
Allahım inşallah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Biz kadınlara çok ii düşüyor çocuklarımızı güzel eğitelim inşallah.
Benim ortanca biraz fena kıskançlar hep birbirlerini kıskanıyorlar ama ileride sıkındpay olacaklar inşallah sizin gibi
Beta değerim hem yeterince artmadı hem de düşmeye başladı. 584çarşamba, 1042cuma, 1261 perşembe, bugün 973. Ultrasonda da bakıldı ve aşağı doğru inmeye başladığını gördük. Sağlıksız gebelik dediler. Kendiliğinden düşüp ayrılacak benden. Bana kısmet değilmiş bu sefer, sizlere başarılıve sağlıklı gebelikler diliyorum güzel anne adayları.