- 30 Ağustos 2009
- 2.047
- 3.285
- 333
- 31
Maalesef canım ama yapacak bir şey yok .İnşallah sağsalim kavuşalımiilay doktor konusunda maalesef bende sıkıntılıyım kendi şehrimde yok zaten gurbetlikten hep canım yazdıklarını okudum Allahım inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız
Alışveriş için erken diye düşünüyorum. Ama araştırmalarımı yapıyorum. Temel ihtiyaçlarda ne alacağım ve hangi markaları tercih edeceğimi belirledim belirledim.Kızlar merhaba,
Bizde bu hafta 9+3 olduk.Folik asit ve metpamid dışında bir ilaç kullanmıyorum. Kan tahlilimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı bir seferlik bir tablet kullandım. Sonrasında randevumuz haftaya perşembe.
Benim sizlere birkaç sorum olacak.
1-) Kitap öneriniz var mı? Şimdiden alıp okumak istiyorum gerek bebek bakımı gerekse güvenli bağ kurma, bebek gelişimi vb konularda olabilir. Zaman çok hızlı geçiyor minik gelmeden bol bol okumak istiyorum.
2-) Bebek için bir şeyler almaya başladınız mı? Ben baktım fiyatlar gerçekten yüksek en azından kıyafet vb küçük şeyleri aydan aya az az alıp halledeyim diyorum. Büyük olanları daha ileride alacağım. 12. Haftayı bekleyecektim ama indirimler var alsam mı diye düşünüyorum. Cinsiyet belli olmadığından sadece beyaz olarak tercih ettiklerimden ilk olarak başlasam mı?
Kitap okumaya başladım. Hemen resmini ekleyeyim
Ekliyorum canım.benide yazarmısın canım yaş29 kilo 69 son sat 26 ekim
EkliyorumBeni de eklerseniz sevinirim. Sat 30 Ekim, doğum tarihim 5 Mart 1990, İstanbul.
Daha şimdiden böyleyse eyvah eyvahGeçmiş olsun, bende de gece boyu batma vardı. Sırt üstü bile yatırmadı. 2 saat uyuyabildim sabaha karşı.
Mesaj olarak atabilirsinTeşekkürleer buradan mı yazayım mesaj olarak mı atayım?