- 30 Ağustos 2009
- 2.047
- 3.285
- 333
- 31
Geçen gün bendede geldi canım yaa
Bir de 5. Haftada gelmişti doktora dediğimde de bir daha gelirse progestan başlarız demişti. Birde bana ultrasonda hiçbir sorun görmediğini herşeyin çok güzel ve normal olduğunu demişti.
Ama kahverengi eski kan demek. Ben panik yapmadım ağrım vs yok diye.
Sende kendini takip et canım duruma göre doktoruna dersin. Ama gebelikte önemli olan Kırmızı kanamalar çünkü yeni oluyor.
Ki şakır şakır kanaması olup bebeğine birşey olmayanlarda var
Canım benimki kanama gibi değildi asla. Akıntı gibiydi akıntının içinde hafif kahverengi lekeler görüyordum ve çok sık gelmiyordu. Doktora mesaj attım progestan vurdurmamı söyledi. 1 kere iğne vurdurdum sadece. Bi 10 gün az az oldu bu şekilde. 10 gğn sonra kontrolde gayet sağlıklıydı bebeğim sorun yoktu. İçini ferah tut. Doktorunla görüşmeyi ihmal etme ama.
Doktorum “Kanın renginin önemi yok. Kahverengi, pembe ya da kırmızı olabilir. Kanamadan değil, yarım köfte / arnavut ciğeri boyutunda PARÇA gelirse düşük riski oluşur“ dedi. Parçayı özellikle büyük yazdım, pıhtı gelmesi bile gebelikte normalmiş.
Geçen gebeliğimde yukarıda arkadaşın dediği gibi kahve telvesi gibiydi. Fakat 10 gün kalbi attı. Kanama durduktan sonra kalbi durdu.
İçin rahat olsun olsun istiyorsan doktoruna görün canım.
Kuzum ben bu konuda hassasım. Tabiki tedirgin olma ama doktorunla haberleş lütfen Seni yönlendirsin
Dr bana kırmızı kan rengi olmadığı sürece kahverengi akıntıdan hiç endişe duyma dedi. Önemli bir şey yoktur umarım endişelenme.
benim gecen dusugumde kahve telvesini tuvalrte dokmus gibiydi.kanama olmadi gelisimi ogun durmus
Hayır olma benim de vardı normal yerleşiyor tutunuyor annesine dedi
Mesajlarınız için teşekkür ederim Doktorumun telefonu bile yok maalesef. İçime sinen bir doktor bulamadım ama mecbur devam edeceğim. Pazartesi günü randevu aldım en azından için rahat etsin diye:)
Bu arada gece boyunca sol bacağımın ağrısından uyuyamadım. Sanırım varislerden dolayı ağrı yaşıyorum