- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
- 448
Ay bin maşallh,duyulur bence ya,kese boyutunu ölçtümü canımBen de çok şükür bugün gördüm bana 10unda duyarız dedi doktor ama erken gibi geldi, tüp bebiş benimki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bin maşallh,duyulur bence ya,kese boyutunu ölçtümü canımBen de çok şükür bugün gördüm bana 10unda duyarız dedi doktor ama erken gibi geldi, tüp bebiş benimki
Evet 8.1mm seninki ne kadardı?Ay bin maşallh,duyulur bence ya,kese boyutunu ölçtümü canım
12.8mm ölçmüş canım ama bu değerler şimdi pek farketmez illaki değişiklik gösterir döllenmeye göreEvet 8.1mm seninki ne kadardı?
Evet benim transfer tarihi 14 aralık daha çok minnak aslında12.8mm ölçmüş canım ama bu değerler şimdi pek farketmez illaki değişiklik gösterir döllenmeye göre
Kızlar bir şey soracağım. Kahverengi lekelenme yaşayanlar nasıl olduğunu tarif edebilir mi? Benim bugün akıntının içinde hafif kahverengilik vardı. Tedirgin olmalı mıyım bilemiyorum
Evet al benden de o kadar bir de dün ultrasonda el ayak hareketlerini gördüm kıpır kıpırdı inanamadım müthiş birşeyBen de çok merak ediyorum canım bir de artık kendimi daha çok hamile gibi hissetmeye başladım bebeğe benzemeye başladığı için Aynen yeter ki sağlıklı olsunlar hiç farketmez insan sadece bilmek istiyor
ilacin ismi ne canim bende alayim.sekerim yukseldiginde boyle karnim birden cok acikiodu yemek yemek istemesemde kaziniodu ici sanki.simdi de oyleyim yesemde gecmio...mide bulantisi gibi degilde mide kazinmasi resmen
Canım benimki kanama gibi değildi asla. Akıntı gibiydi akıntının içinde hafif kahverengi lekeler görüyordum ve çok sık gelmiyordu. Doktora mesaj attım progestan vurdurmamı söyledi. 1 kere iğne vurdurdum sadece. Bi 10 gün az az oldu bu şekilde. 10 gğn sonra kontrolde gayet sağlıklıydı bebeğim sorun yoktu. İçini ferah tut. Doktorunla görüşmeyi ihmal etme ama.
Ben de kafasını poposunu ya da aşağı mı yukarı mı bakıyor hiçbirini seçemiyorum canım doktora da sormak aklıma gelmedi
Ben de mide kazınmasından dolayı iki kilo almıştım. Midem kazındığında yemezsem midem bulanıyor gibi hasta gibi hissediyordum. Doktora söylediğimde bulantı ilacı yazdı bana ve çok rahatladımmm. Mide kazıntım tamamen geçti. Kilomu da kontrol altına aldım bi 600 gr da gitti hatta şişkinlikti muhtemelen
Evettsağlıkla kucağımızada almak nasip olur inşallhEvet benim transfer tarihi 14 aralık daha çok minnak aslında
Amiin inşallah o günleri de görürüzEvettsağlıkla kucağımızada almak nasip olur inşallh
Kuzum ben bu konuda hassasım. Tabiki tedirgin olma ama doktorunla haberleş lütfen Seni yönlendirsinKızlar bir şey soracağım. Kahverengi lekelenme yaşayanlar nasıl olduğunu tarif edebilir mi? Benim bugün akıntının içinde hafif kahverengilik vardı. Tedirgin olmalı mıyım bilemiyorum
Hoşgeldin canımhayırlı olsun öncelikle,ben omega ve folicus plus kullanıyorum şimdilik,yeşil yapraklı sebzeler,ceviz,süt ve süt ürünlerine ağırlık vermeye çalışıyorum ama bazen kaçamaklar oluyorMerhaba bayanlar ben de insallah Agustos annesi olacagım ilk hamileligim bu grupta özellikle tecrübesiz anneler icin bol bol yararlı bilgi paylasirsaniz cok sevinirim.. 9. haftadayım oncelikle hangi takviye ilacları kullaniyorsunuz folik asit disinda merak ediyorum?
Merhaba bayanlar ben de insallah Agustos annesi olacagım ilk hamileligim bu grupta özellikle tecrübesiz anneler icin bol bol yararlı bilgi paylasirsaniz cok sevinirim.. 9. haftadayım oncelikle hangi takviye ilacları kullaniyorsunuz folik asit disinda merak ediyorum?
Hiç bir takviye kullanmıyorum şimdilik canım. Ama benim doktorum folik asitimi femix omega diye birşeyle değiştirdi. Hem folik asit hem de birçok vitamin vs içeriyormuş sanırım.Merhaba bayanlar ben de insallah Agustos annesi olacagım ilk hamileligim bu grupta özellikle tecrübesiz anneler icin bol bol yararlı bilgi paylasirsaniz cok sevinirim.. 9. haftadayım oncelikle hangi takviye ilacları kullaniyorsunuz folik asit disinda merak ediyorum?
Maşallah miniğe ya bu kadar minikken kalbinin atması organlarının oluşması hareket etmesi hepsi mucize gerçektenEvet al benden de o kadar bir de dün ultrasonda el ayak hareketlerini gördüm kıpır kıpırdı inanamadım müthiş birşey
Prilam dr canım ilacın ismi. Doktoruna sor yine de istersen belki farklı bir ilaç verir senin için. Mide kazıntısı yaşadığım dönem çok kötüydü gerçekten yemekten yarım saat sonra başlıyordu mide kazıntım. Derste vakit geçmiyordu tenefüs olsa da bir şeyler yesem diyeilacin ismi ne canim bende alayim.sekerim yukseldiginde boyle karnim birden cok acikiodu yemek yemek istemesemde kaziniodu ici sanki.simdi de oyleyim yesemde gecmio...mide bulantisi gibi degilde mide kazinmasi resmen
Tesekkür ederim canim hosbuldum ☺Hoşgeldin canımhayırlı olsun öncelikle,ben omega ve folicus plus kullanıyorum şimdilik,yeşil yapraklı sebzeler,ceviz,süt ve süt ürünlerine ağırlık vermeye çalışıyorum ama bazen kaçamaklar oluyor
Tesekkur ederim bana da sadece Ocean Mummy vitaminini yazdi doktorumHayirli olsun. ☺ Doktorum Pregnacare ve Wellcare Vitamin D3 (gunde 1 puf) harici ilac kullandirmiyor. Kendine iyi bak hasta olma, ilac yazmayacagim dedi.
Bi şey hissetmiyorum ama ara ara erkek gibi geliyor bilmiyorum sağlıklı olsunlar da cinsiyetlerini de konuşacağımız günleri görelim, kucağımıza alalım inşallahCanım ben 10. Haftadayım ve 4 kilo aldım sanırım sigarayı bırakmam da etkili oldu
Kesen baya yuvarlak bilemedim ama sola çok yakın erkek diyorlar öyle olunca. Sen ne hissediyorsunn??
Yaaaa hiç erkek ismi de düşünmedik erkek olursa şok olucaz galiba
Bugün bu ilacı verdi doktor balık yemediğimi süt Venüs’ün ürünlerini yemediğimi söylediğimde doğuma kadar içeceksin dedi:)Merhaba bayanlar ben de insallah Agustos annesi olacagım ilk hamileligim bu grupta özellikle tecrübesiz anneler icin bol bol yararlı bilgi paylasirsaniz cok sevinirim.. 9. haftadayım oncelikle hangi takviye ilacları kullaniyorsunuz folik asit disinda merak ediyorum?
ben 5 kilo aldım var gerisini sen düşünkizlar tartiya ciktim 2 kilo almisim daha 7.haftadayim