Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel de bilmiyorum ama bazı özel hastahaneler tahlilleri devlette yapılmasını kabul ediyorlar. Belki sizin kide öyledir. Devlette yaptır sonucu göster. Bende özele gitmek istiyorum muayene için 110 TL imiş sanırım. Ama hangş zöaan diliminde gitsem bilemedimKızlar daha erken bir soru ama merak ediyorum. İkili testlerin özel hastanelerdeki ücreti nedir? Benim doktorumun istediği tahliller hep pahalı oluyor. O yüzden buna kafam takıldı.
Yeni geldik doktordan baktı keseye çok iyi dedi kalp atımı da yeni başlamış haftaya daha güçlü duyarız dedi herşey yolunda kanama noktası bile görünmüyor dedi çok şükür rahatladik iğne serum filan yapıldı inşallah tekrarlamazAynı günmüş tahmini doğum tarihimiz benimde hep leke geldi kasık ağrım oluyordu bel ağrım ben şimdi progesta kullanıyorum doktorum başlattı ilk hemen iğne vurdurdu işte cumartesi randevum var kese için inş götüründe rahatlarız hayırlısı ile sen keseyi gördün mu..korma dinlen agria işler yapma boş olunca hep uzan
İnşallah canım Allah'a şükür birşey görünmüyorIns birsey yoktur siz stres yapmayin iyi dusunun iyi olsun meleginiz.
benimde kızım 9 yaşında aynıymışız senle.Ben 5 yildir hamile kalmayi bekliyordum. 9 yasinda bir kizim var. bendeki belirtisi hemen hemen hic yok sadece son 10 gündür huzursuz bacak sendromu başlamıştı gecelerı uyuyamıyorum bu yüzden. Birde göbek fıtığım var bebek büyüdükçe ne olacak yarın doktor randevum var inşAllah güzel haberler alırım
Özel de bilmiyorum ama bazı özel hastahaneler tahlilleri devlette yapılmasını kabul ediyorlar. Belki sizin kide öyledir. Devlette yaptır sonucu göster. Bende özele gitmek istiyorum muayene için 110 TL imiş sanırım. Ama hangş zöaan diliminde gitsem bilemedim
Ozel hastanelerın dogum paketlerı oluyor bunları arastır canım ankarada cogu hastane ole bolelıkle belırlı bı ucretı odeyıp herseyden yararlanabılıyorsunAnladığım kadarıyla bu testin muayene ücreti dışında ücreti oluyor. Biraz araştırdım ama ücret her hastane için aynı olmuyormuş sanırım. Benim doktorum 2 kere tahlil istemişti. İlk istediği tahlil ücreti 850₺ , ikinci istediği tahlil ücreti 150₺. Açıkcası ikili test için bu yüzden tedirginim. Kim bilir kaç diyecekler..
Devlet hastahanesi de gerekli tüm testleri yapıyor. Herhangi bir kadın doğuma git hamileyim kontrole geldim de zaten o yapar. O kadar para verme boşa. Daha bezi var maması var çok lazım olacak para.Anladığım kadarıyla bu testin muayene ücreti dışında ücreti oluyor. Biraz araştırdım ama ücret her hastane için aynı olmuyormuş sanırım. Benim doktorum 2 kere tahlil istemişti. İlk istediği tahlil ücreti 850₺ , ikinci istediği tahlil ücreti 150₺. Açıkcası ikili test için bu yüzden tedirginim. Kim bilir kaç diyecekler..
Ben şuan yaşadığım yerde doğum yapmayı düşünmüyorum canım. Zaten 2 tane özel hastane var onlarda da böyle paket hiç duymadım.Ozel hastanelerın dogum paketlerı oluyor bunları arastır canım ankarada cogu hastane ole bolelıkle belırlı bı ucretı odeyıp herseyden yararlanabılıyorsun
Buradaki devlet hastanesi mhrs randevusu dışında hasta kabul etmiyor. Randevularda hep 10gün sonrasında boş gözüküyor. Kendi doktorum tahlil istediğinde devlet hastanesinden randevu almaya kalksam mecbur tahliller için baya beklemek zorunda kalıyorum.Devlet hastahanesi de gerekli tüm testleri yapıyor. Herhangi bir kadın doğuma git hamileyim kontrole geldim de zaten o yapar. O kadar para verme boşa. Daha bezi var maması var çok lazım olacak para.
Aynı şekilde benim de öyle. Mecburen özelde yaptırıyorum. Sağlık ocakları da hepsini tam yapmıyormuş heralde. Bir de hem devlette, hem özelde sürekli ultrasondan bakılması zarar verir gibime geliyor. İkili tarama içinse zaten ultrasondan detaylı bakılıp bir tüp de kan veriliyormuş muayene ücretine dahil sanırım ikili tarama.Ben şuan yaşadığım yerde doğum yapmayı düşünmüyorum canım. Zaten 2 tane özel hastane var onlarda da böyle paket hiç duymadım.
Buradaki devlet hastanesi mhrs randevusu dışında hasta kabul etmiyor. Randevularda hep 10gün sonrasında boş gözüküyor. Kendi doktorum tahlil istediğinde devlet hastanesinden randevu almaya kalksam mecbur tahliller için baya beklemek zorunda kalıyorum.
Cok şükür herşey yolundaymış kese gözükmüş darısı bize bizimde cumartesi randevumuz inş bizde hayırlısıyla görürüzYeni geldik doktordan baktı keseye çok iyi dedi kalp atımı da yeni başlamış haftaya daha güçlü duyarız dedi herşey yolunda kanama noktası bile görünmüyor dedi çok şükür rahatladik iğne serum filan yapıldı inşallah tekrarlamaz
Benim gittiğim hastanede her kan vermede doktorun istediği şeye göre ücret alıyorlar. Yarın tahlillerimi göstermeye gideceğim şimdiden doktora sorsam mı bilemedim.Aynı şekilde benim de öyle. Mecburen özelde yaptırıyorum. Sağlık ocakları da hepsini tam yapmıyormuş heralde. Bir de hem devlette, hem özelde sürekli ultrasondan bakılması zarar verir gibime geliyor. İkili tarama içinse zaten ultrasondan detaylı bakılıp bir tüp de kan veriliyormuş muayene ücretine dahil sanırım ikili tarama.
Bilgi almak amaçlı sorabilirsin tabi. Benim doktorum kendi kliniği Olduğu için tahlilleri yaptırmaya ayrı bir hastaneye gidiyorum. Özelde doktora çıkmadan da tahlil yapılıyor ama onun için bile ekstra ücret alıyorlar.Benim gittiğim hastanede her kan vermede doktorun istediği şeye göre ücret alıyorlar. Yarın tahlillerimi göstermeye gideceğim şimdiden doktora sorsam mı bilemedim.
Get well nausea band yazıyor kabındaAdını hatirliyormusunuz
inşallah canım hepimizin hamileliği sağlıkla geçsinbende boş gebelik yaşadım geçtiğimiz mayıs ayında zorunlu kürtaj oldum. 9 haftalıktı.rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin hepimize
gelişim geriliği derken şöyle canım normalde erken döllenme olduğunu düşünüyordum çünkü çok erken öğrenmiştim keseyi falan gördük kalbi duyduk sonra her gittiğimde 1hafta 1hafta geriledi yani kese büyüyordu ama bebek sağlıksız dedi doktor nitekim kalbi yavaş atıyordu ve durdu yani 10.haftamada 6+5düştü bebeğin haftası.Canım bu durumu kendine yorma sakın Allah yaşatmasın senin geç döllenmedir belkide sonra haftasını yakalar,iyi düşün iyi olacak inşallahGelişim geriliği nasıl oluyor.benimde bu hamileliğim bikac hafta geriden geliyor.sadece haftaya uyumlu olmamasimi gelişim geriliği oluyor.fetuse test yapıldığı bir sorun çıktımı acaba
aaaa benimde benimde,normalde de soğuktur şu an buzzKızlar benim kusmam bulantı yok ama ara ara ayaklarım buz kesiliyor ısınmıyor. Benim gibi olan var mı?
hiç kötü düşünme kuzum Allah göstermesin,meleğin seninledir,kendini üzme moralini yüksek tut,ilk aylar hepimiz için zor ama geçecek inşallahİki gündür sınırlı ve stresli günler geçiriyorum bugün leke geldi çok kötüyüm karnimda ve belimde ağrılar var çok korkuyorum Allah'ım nolur bişey olmasın yalvarırım sana nolur benimle kal meleğim
yarın 5+3 kese için doktora gidicem,inşallah karından usg de gözükür,herkesin değişiyor canım be bebişler ne zaman gösterir kendilerini bakalımBebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz kızlar? Benim 6. Hafta başladı yarın randevum var merakla bekliyorum
ben tahliller için eğitim araştırmada yaptırıp doktoruma götürüyorum,o zaten tahlilleri veriyor çok acil olanları hemen yaptırıyorum,henğz bu meleğim için özele gitmedim ama,yarın ilk devlete gideyim dedim tahlil içinKızlar daha erken bir soru ama merak ediyorum. İkili testlerin özel hastanelerdeki ücreti nedir? Benim doktorumun istediği tahliller hep pahalı oluyor. O yüzden buna kafam takıldı.
kalp atımı bazen ilk haftalarda net duyulamayabilir canım,inşallah pazartesi gümbür gümbğr duyarsınız canımMerhaba kızlar
Salı günü gittim doktora bebegin kalp atımı zayıf denildi 6+4 düm karından baktı bebek görüldü yolk kesesi de vardı fakat kalp atımı net degil alttan bakıcam dedi baktı kalp atışı cok zayıf dedi birde dün sabah lekelenmem oldu progestan verdi kullandım bu gün kesil hemen etki etti çok şükür . Pazartesi kadar bekleyelim dedi doktor beklicez bakalım nolcak insallah düzene girer . Bu arada kese 24mm olmuş
Gayet normal katlanmış değerin canım,yarın daha net gözükür kesen inşallah için rahat ederKötü düşünme sakın,doktorlar en kötü ihtimali düşünmek zorunda ve bizlere söylemek zorundalar sma her şey normal bence,sıkıntısız devam eder umarımMerhaba Hanımlar,
Geçen hafta pazartesi günü gebe olduğumu öğrendim. Şu an SAT’ a göre 5+3. Fakat geçtiğimiz pazar günü karın ağrısıyla beraber kanamam oldu. Hemen acile gittim. Kese için alttan bakıldı. Kese göründü. Doktor beta Hcg istedi. 2297 çıktı ( iki gün önce yaptırdığımda 707 çıkmıştı.) ertesi gün kendi doktoruma göründüm. Sağlıksız bir gebelik olabilir %50 ihtimal veriyorum, dedi. Dünyam başıma yıkıldı. İlk gebeliğim bu. Dün akşam tekrar kan testi yaptırdım 4024’ tü değerim. Perşembe ve cumartesi günleri tekrar kontrole gideceğim. Benzer bir durum tecrübe eden var mı? Şimdiden teşekkürler.
Canım bende cuma gidecektim kese için ama aksi bi durum oldu (benle alakalı değil tabi çok şükür) yarın 10:20 de randevum inşallah karından görebilirim bende. Kendi sat'ıma göre yarın benim de 5+2 olacak bakalım ultrasonda kaç haftalığım :))Kızlar yarın 5+3 oluyorum ve kese için gidicemnasibimde vardır inşallah sağlıklı bi başlangıç olur
Bende 5+5 oluyorum bende yarın gıdecegım ınsallah guzel haberlerle döneriz ögkeden sonra benımKızlar yarın 5+3 oluyorum ve kese için gidicemnasibimde vardır inşallah sağlıklı bi başlangıç olur