inşallah canım hepimizin hamileliği sağlıkla geçsin
gelişim geriliği derken şöyle canım normalde erken döllenme olduğunu düşünüyordum çünkü çok erken öğrenmiştim keseyi falan gördük kalbi duyduk sonra her gittiğimde 1hafta 1hafta geriledi yani kese büyüyordu ama bebek sağlıksız dedi doktor nitekim kalbi yavaş atıyordu ve durdu yani 10.haftamada 6+5düştü bebeğin haftası.Canım bu durumu kendine yorma sakın Allah yaşatmasın senin geç döllenmedir belkide sonra haftasını yakalar,iyi düşün iyi olacak inşallah
aaaa benimde benimde,normalde de soğuktur şu an buzz
hiç kötü düşünme kuzum Allah göstermesin,meleğin seninledir,kendini üzme moralini yüksek tut,ilk aylar hepimiz için zor ama geçecek inşallah
yarın 5+3 kese için doktora gidicem,inşallah karından usg de gözükür,herkesin değişiyor canım be bebişler ne zaman gösterir kendilerini bakalım
ben tahliller için eğitim araştırmada yaptırıp doktoruma götürüyorum,o zaten tahlilleri veriyor çok acil olanları hemen yaptırıyorum,henğz bu meleğim için özele gitmedim ama,yarın ilk devlete gideyim dedim tahlil için
kalp atımı bazen ilk haftalarda net duyulamayabilir canım,inşallah pazartesi gümbür gümbğr duyarsınız canım
Gayet normal katlanmış değerin canım,yarın daha net gözükür kesen inşallah için rahat eder
Kötü düşünme sakın,doktorlar en kötü ihtimali düşünmek zorunda ve bizlere söylemek zorundalar sma her şey normal bence,sıkıntısız devam eder umarım