- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Kese öyle 7 mm iken boş olup olmadığına karar veremez. Bunu ben sen o şu bile bilebiliyorken internette bile bunun bilgisi varken çok garip dediği.Merhaba.
5+4 gebeyim. Çarşamba günü perinatologum (Profesör doktor) keseyi gördü. 2 Ocak’a kalbini dinlemek için randevu verdi.
Cuma günü araştırma hastanesinde uzman doktora da görünmek istedim. Kesenin 7mm olduğunu, SAT’a göre çok küçük olduğunu, boş gebelik olabileceğini söyledi. Moralim çok bozuldu. 4 ay önce kürtaj olmuştum.
Gece, uykumdan göbek deliğimdeki ağrı yüzünden uyandım. Tekrar uyuyamadım. Öğlenden beri de ne memede, ne kalçada ne de bacaklarımda ağrı hissetmiyorum. Mide yanmam da yok, bulantı da, kramp da. Sanki belirtiler aniden gitmiş gibi. Bu olağan bir durum mu? Bu gebeliğimde de sorun olacak diye çok korkuyorum.
Belirtiler de gelip gidebilir canım çok normal bir gün belin ağrır bir gün bulantın olur bir gün hiçbir şey hissetmezsin diğer gün kasığın ağrır. Belirtiyle kıyaslanacak şeyler değil bunlar için rahat olsun bence. Doktoru dinle zamanında randevuna git he o zaman da mı gözükmedi. 5 hafta zaten erken, Bebek ve kalp atışı için daha 8. Haftaya kadar zaman var. Sen kötü düşünme yeter