2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Troidim var haşimato ve gebeyim biliyorsun 6 gün sonra endokrinoloji doktoruma da gideceğim. Şuan onunla ilgili hiçbir ilaca başlamadım geç kalmaktan korkuyorum. Bu sorunla ilgili diğer makalelere bakıyorum
Hiç bilgim olmayan bir konu. Kolay gelsin canım

Hiç bilgim olmayan bir konu. Kolay gelsin canım
Sağol canım Teşekkür ederim aman olmasın aman bu hastalığa da yakalanma. Troid demek boğazımızdaki kelebek şekline benzer bir organ yani hormonlarla ilgili bir rahatsızlık. Ömür boyu ilaç kullanan çok insan var. 5 aydır var bende ama ilaç kullanmaya başlamadım henüz. Gebelikte kullanmakta gerekebiliyor tabi bu rahatsizligi olanlarda

Bebeği de kalp atışını da ilk kez gördüm canım karından hiç görünmedi evet
Benimde 6 haftalıktı tam gittim karından görünmedi alttan baktıramadım ama salı 6+4 olcak salı günü çagırdı doktorum o zaman alttanda baktırcam karından görmez se

Bu arada gözün aydın canım :)

Arkadaşlar 8.9haftalarda uçak yolculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz.sanirim birisi yapmış yolculuk Dr a soran varmi
Son zamanlarda en merak ettiğim konu. Nereye gideceksin acaba yani kaç saat sürecek uçak yolculuğun. Benim de yapma ihtimalim var tercihime kaldı ama endişe ediyorum ve vazgeçicem büyük ihtimalle.

Bende de çıktı troid ama gebeligi ögrenmeden önce gecikmem olunca ilaçlarımı bıraktım sonra doktor hamilesin diyince sordum 1 tane ilac icin kullanabilirsin dedi canım

Gunaydin kizlar gebelik catlatlari icin en etkili krem ya da yağ ne kullanıyorsunuz

Bende ağustos annesiydim kalp atımını da duymuştum ilk bebeğimdi ama bir hafta ara ara kanamalar oldu ona rağmen kalbi atıyordu dün kontrole gittiğimde kanamam durmuştu ama kalbi atmıyordu sonra kürtaj oldum herşey çok hızlı gelişti çok üzgünüm, inşallah en kısa sürede bir daha nasip olur, hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Gunaydin kizlar gebelik catlatlari icin en etkili krem ya da yağ ne kullanıyorsunuz
Canım araştırıyorum ben ama öyle çok pahalı şeyler almaya niyetim yok. Doktorlar bu konuda çok olumsuz konuşuyor.
Ama ufak bir ihtimal bile kalsın istemediğimden kullanacağım bir şeyler. Tabi bulabilirsem
Canım çok üzüldüm, geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda yeniden o güzel haberi alırsın

Nezle ya da griple iligli yaptiginiz ve ise yarayan seyler var mi paylasabilir misniz?
Ben ıhlamur içtim çok iyi geldi geçtiğimiz günlerde.
Açıkça yazıyorum geçen sene herkesten önce yağ karışımı alıp başladım. Erken vs dediler bana ama cildimi biliyorum 1-2 kilo alıp versem bile çatlıyor. 10. Haftada yağlanmaya başladımm Ama herkes son aylarda çatlarken benim 5. Ayda çatlakların başladı.
Ve çok kilo almakla da alakası yokmuş. Onun içinnnn çok pahalı birşeyler almayın ama yine de içinizde kalmaması için krem-yağ kullanmayı ihmal etmeyin.. Çatlayacaksa doğumdan sonra dahi çatlak oluşuveriyor.
Maddi durum iyiyse lierac alın kullanın..

Troidim var haşimato ve gebeyim biliyorsun 6 gün sonra endokrinoloji doktoruma da gideceğim. Şuan onunla ilgili hiçbir ilaca başlamadım geç kalmaktan korkuyorum. Bu sorunla ilgili diğer makalelere bakıyorum

Benim de daha önce zehirli guatr vardı geçmişti hamilelikte hipotroid çıktı levotiron verdi.bes gündür icemiuordum midemden bu sabah farklı bir metod deneyip içtim çok şükür.

Kızlar selam dün
gittim doktora. Şuan
6+5'te kalp atışını doktor duyamadı. Bu güne kadar her şey normal gitmişti kese de var ve büyümüş ama kalp atışı yok. Sadece orda bir hareket var dedi doktor o olmasa olumsuz konuşurdum ama 3 gün sonra yeniden gel dedi. Böyle olup sonradan duyan var mı? 8 haftada bile duyanlar olduğunu biliyorum ama sizce normal mi?

Son zamanlarda en merak ettiğim konu. Nereye gideceksin acaba yani kaç saat sürecek uçak yolculuğun. Benim de yapma ihtimalim var tercihime kaldı ama endişe ediyorum ve vazgeçicem büyük ihtimalle.
Ben Tokat tan İstanbul a gideceğim 10 gün sonra da döneceğiz .parasını da geçtim kızım çok sıkıldı illa gitmek istiyor annanesine ve kuzenleri ne .Dr uçakla olur dedi.ben internette bakınca radyasyon olayını gördüm gittiğim Dr a güveniyorum buranın en iyi Dr u prof.kendisi.persembe onun fikrini tekrardan alacagim

6+5 te Bebek yeni oluşuyordu ilk gebeliğimde.
7+6da gittiğimde kalp atışını duymuştum.

Anladım canım ama senin yakınmış zaten sorun olacağını sanmıyorum. ben 8 saat sürdüğü için vazgeçtim biz de bütün ödemeleri yapmıştık ama kısmet değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…