2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
6+6 da benim de karından duyulmadı.16 mm kese.sizin kese kaç mm.20 mm de gozukuyormus .benim başından beri bir hafta geri çıkıyor hamilelik geç döllenme dedi dr.ondan normal buldu ama perşembe günü bizde goremezsek vajinal ultrason isteyeceğim.belirsizlik çok yordu

Canım çok geçmiş olsun. çok zor bir durum. Allah kolaylık versin ama umarım çok kısa zamanda yeniden sağlıkla hamile kalırsın

Çok teşekkür ederim. İçim rahatladı. Dünden beri moralim çok bozuldu neden kalp atışı yok diye. Demekki benim bebiş de daha yeni oluşuyor olabilir.
Olabilir canım doktorda olumsuz konuşmamış zaten. Az daha sabır et bakalım inşallah gittiğinde duyarsın

Benim kese 20mm civarı şuan. Geç döllenme ihtimalinden hiç bahsetmedi. O yüzden kafam karıştı. 6 haftalık görünüyor ama kalp atışı yok sadece orada bir hareketlenme var dedi. Sesi duymamız gerekiyordu dedi.

Gunaydin kizlar gebelik catlatlari icin en etkili krem ya da yağ ne kullanıyorsunuz
Günaydın. ben ileriye doğru lierac ve palmers kullanmayı düşünüyorum. Palmers zaten hep kullanırım duştan sonra onun kadar cildimi yumuşatan başka krem yok. malesef çok kuru cildim. Duş jeli bile kullanamıyorum biodermanın duş yağını kullanıyorum.

Olabilir canım doktorda olumsuz konuşmamış zaten. Az daha sabır et bakalım inşallah gittiğinde duyarsın
Beni de çok rahatlamıştın.bundan sonrası Allah'tan hayırlısı Dr da çok önemliymiş çok memnunum inanılmaz rahatlatıyor olumsuz olacak olsa bile içim huzurlu cikiyorum oradan.

Beni de çok rahatlamıştın.bundan sonrası Allah'tan hayırlısı Dr da çok önemliymiş çok memnunum inanılmaz rahatlatıyor olumsuz olacak olsa bile içim huzurlu cikiyorum oradan.
Benimde gittiğim doktor çok rahatlatmıştı beni hiç olumsuz konuşmamıştı.
doktor gerçekten önemli..
Bana o zaman duymamız lazımdı vs diye korkutsaydı sanırım çok zor geçerdi o 1 hafta.
Ama onun yerine oluşum var bebeğimiz yeni oluşuyor demişti. Hatta sekreterine de “burada yeni bir gebemiz vaaaar” diye bağırmıştı
Kalp atışı için de 1 hafta sonra tekrar gel demişti.

Sabahları hiç iştahım olmuyor kızlar, ne önerirsiniz?
Yemediğim için midem bulanıyor midem bulandığı için yiyemiyorum kısır döngüdeyim..

Cnm bende tokatliyim

Sabahları hiç iştahım olmuyor kızlar, ne önerirsiniz?
Yemediğim için midem bulanıyor midem bulandığı için yiyemiyorum kısır döngüdeyim..
Ben bir iki öğürmeden hiçbir şey yiyemiyorum ogurunce rahatlıyorum biraz yiyebiliyorum.kizimda iki ay serumla geçmişti kalp atışını duyunca başlamıştı bunda daha bişey duymadan başladı.biraz da kafaya takmakta şiddetini arttırıyor.gecen gece kafama çok takıldı bazı şeyler ertesi gün geceye kadar hep çıkardım serumla azaldı anca

Krem yağ hangileri hic bilgim yok bu konuda ne yagi ya da krem onerebilecehiniz var mi?

Sanırım benimde aynı
3 gündür sabahları çıkartıyorum sonra yiyebiliyorum zorla.
Mutfağın önünden geçmem bile öğürmeme neden oluyor
Şimdi yine bi çıkarma seansı geçirdim
İnşallah birşeyler yiyebileceğim zorla da olsa.

Krem yağ hangileri hic bilgim yok bu konuda ne yagi ya da krem onerebilecehiniz var mi?
Kakao&hindistan cevizi&susam yağı
Bunlar iyi geliyor.
Krem olarak lierac çok öneriliyor ve genelde kullanılıyor.
Ben aktardan yağ karışımı almıştım onu kullandım içinde en az 10 farklı yağ vardı ama işe yaramadı ama sorun benlikti

Bunlari nasil kullanacam canim duşta mi dustan sonra mi peki.

Merhaba.
5+4 gebeyim. Çarşamba günü perinatologum (Profesör doktor) keseyi gördü. 2 Ocak’a kalbini dinlemek için randevu verdi.

Cuma günü araştırma hastanesinde uzman doktora da görünmek istedim. Kesenin 7mm olduğunu, SAT’a göre çok küçük olduğunu, boş gebelik olabileceğini söyledi. Moralim çok bozuldu. 4 ay önce kürtaj olmuştum.

Gece, uykumdan göbek deliğimdeki ağrı yüzünden uyandım. Tekrar uyuyamadım. Öğlenden beri de ne memede, ne kalçada ne de bacaklarımda ağrı hissetmiyorum. Mide yanmam da yok, bulantı da, kramp da. Sanki belirtiler aniden gitmiş gibi. Bu olağan bir durum mu? Bu gebeliğimde de sorun olacak diye çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…