Gebelik şansını artırma sebebiyle iki koyuyorlar. Benim ilk tedavimde 5 yunurta toplandı 4ü döllendi 2si daha 3. Gün çöptü 5e gelemedi. İhtimal düşük diye ısrarla 2 istedim 3. Gün embriyosu 2 transfer etti, ederkende risklerinden bahsetti. İlk kalp atımını duyduğumda işte biri diğerini geriden takip edebilir,erken doğurabilirsin, şimdilik kalp atımları var ama birininki durabilir keşke tek embriyo transfer etseydik dedi. Bende 26 haftalık erken doğurdum 14 gün sonra bebeklerimi kaybettim. İnşallah senin herşey yolunda gider. Kendine çok dikkat et yorulduğun an otur, mümkünse evine bir yardımcı al kendin temizlik yapma, akıntıların fazla olursa suyun mu geliyor diye mutlaka görün. Başka ikiz anneleri maşallah 36ya kadar sorunsuz gitti sağlıkla doğdular herkes benim gibi sorun yaşayacak değil ama sakın yorma kendiniBen sordum iki mi diyosunuz tek mi dedim iki dedi, bu profesor de ayni zamanda amerikada da hastanede calisiyor, en iyilerinden biri aslinda ama bilemiyorum tabii, ne dusunerek 2 koydu. yasayip gorucez artik
Vajinadan almama ragmen şişkinlik yapiyor ve bnm gaz skntim da var surekli icim gaz doluGünaydınlar. Progestan sizdede şişlik yapıyormu herkes 3aylık sanıyo
Amin canim insallah senin önceden kayiplarin varmi blmiorum genelde layiplari olanlar genetik testi yaptiritorCanım tedbir amaçlı verirler belki diye sorarım dedim biraz pinpirik olduğum doğrudur Allah hepimizi sağ salim doğurdgumuz günleri de göstersin
Canım eminmisin şişliğin progesteron dan olduğuna.bende öyle bir durum yok.ayaklarini sıcak tut.soguk ve gaz yapacak şeyler yeme canimVajinadan almama ragmen şişkinlik yapiyor ve bnm gaz skntim da var surekli icim gaz dolu
yumurtlamadan sonraki 14. Gun mu canm bu degerMaşallah canım ben beta hcg değerimi görünce ikiz mi acaba dedim ama iki dr da tek kese gördü14. Günde 2580 çıktı
Kan sayımı demir b12 troid filan.ben tahlil verdim daha sonuç almadım.sağlık ocakları her ay takibini yapıyor aşını kilonu kan sayımını takip ediyor.9 ay boyunca 3 defa falan bide doğumdan sonra 1 defa kan sayımına bakıyorlar
Benımde 2hafta once vardı doktora göre bebek yokmus ozamanlarda.Vajinadan almama ragmen şişkinlik yapiyor ve bnm gaz skntim da var surekli icim gaz dolu
Emin degilim iste is yerinde ister istemez usutuyorum ondan dolayi gaz yapıyor olablrmCanım eminmisin şişliğin progesteron dan olduğuna.bende öyle bir durum yok.ayaklarini sıcak tut.soguk ve gaz yapacak şeyler yeme canim
Aminn inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahSana da masallah canim saglikli gelsinler de ben herseye raziyim :) hayat suprizlerle dolu, sonra gene insalah bir kardes yaparsiniz istiyosaniz
Canım benim tüp bebek bu değer de transfer sonrası 14. Gün değerimyumurtlamadan sonraki 14. Gun mu canm bu deger
Cuma günü bebeğimin kalp atışını duydum canım kendisini de gordumAramızda Kalp atışı duyan varmı arkadaşlar ve ne zaman duydunuz ?
Bence şişkinliğin progesteron la ilgisi yok, doğal olarak şişlik ve gaz problemi hepimizde var. Birde ayakta çok durma canım.bu daha fazla gaz sancısı yapiyorEmin degilim iste is yerinde ister istemez usutuyorum ondan dolayi gaz yapıyor olablrm
Aç karnına çünkü kanda şekerede bakıyolarCok tesekkur ederim ac mi gitmem gerekiyor acaba onu sormayi unuttum da
Yani kaç haftalıktı tam olarakCuma günü bebeğimin kalp atışını duydum canım kendisini de gordum
Yok canım Çarşamba gittim 10 gün sonra dedi haftaya cumartesi gidicem nasipseCanım sen daha kalp atışını duymadin demi?
6+2 de gittim son kontrolle canimYani kaç haftalıktı tam olarak
Hay allah evet 26 hafta sorunsuz gidip sonra anıden kaybetmek çok acı. Aynı olay arkadaşımın başına geldi, o da 6 aylıkken biri karnında öldü, anne sağlığı için ikisini de 6. Aysa aldılar. 700 gr doğdu yasayan, kuvez falan derken şimdi 3 yasında ama hafif yaşıtlarından geride gibi geliyor bana konuşmaları bilemem tabii. Doğa rutkay yeni doğurdu biliyosun bi kız bi erkek, bu iş kısmet. Veren de Allah, alan da o. artık yapacak birşey yok. Kısmet canım herşey de bi hayır vardır bekleyip görücemGebelik şansını artırma sebebiyle iki koyuyorlar. Benim ilk tedavimde 5 yunurta toplandı 4ü döllendi 2si daha 3. Gün çöptü 5e gelemedi. İhtimal düşük diye ısrarla 2 istedim 3. Gün embriyosu 2 transfer etti, ederkende risklerinden bahsetti. İlk kalp atımını duyduğumda işte biri diğerini geriden takip edebilir,erken doğurabilirsin, şimdilik kalp atımları var ama birininki durabilir keşke tek embriyo transfer etseydik dedi. Bende 26 haftalık erken doğurdum 14 gün sonra bebeklerimi kaybettim. İnşallah senin herşey yolunda gider. Kendine çok dikkat et yorulduğun an otur, mümkünse evine bir yardımcı al kendin temizlik yapma, akıntıların fazla olursa suyun mu geliyor diye mutlaka görün. Başka ikiz anneleri maşallah 36ya kadar sorunsuz gitti sağlıkla doğdular herkes benim gibi sorun yaşayacak değil ama sakın yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?