• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya kızlar çok kötüyüm vesvesemi yapıyorum bilmiyorum ama perişan durumdayım şuan 2 gündür belirtilerim yok oldu mide bulantım yok yorgunluk uyku hali yok birde dün lavoboda küçük tuvaletimi yaparken anlık hafif kanlı bişeyin gittiğini gördüm ben bu bebeği çok istedim ve büyük sıkıntılarıma rağmen bi anda sürpriz oldu çok korkuyorum ya bişey olursa diye mide bulantım 3 gün fln sürdü bi anda bıçak gibi kesildi ne demek şimdi bu yarın doktor kontrolüm var ama çok darlandım bekleyemiyorum
Benim de mide bulantım bıçak gbİ kesildi buna rağmen kalp atışlarını ertesi gün 6. Hafta ya da 7 duydum canım. Olabiliyormuş öyle. Hergün aynı değilmiş. Leke olayını ben bilmiyorum canım

Hay allah evet 26 hafta sorunsuz gidip sonra anıden kaybetmek çok acı. Aynı olay arkadaşımın başına geldi, o da 6 aylıkken biri karnında öldü, anne sağlığı için ikisini de 6. Aysa aldılar. 700 gr doğdu yasayan, kuvez falan derken şimdi 3 yasında ama hafif yaşıtlarından geride gibi geliyor bana konuşmaları bilemem tabii. Doğa rutkay yeni doğurdu biliyosun bi kız bi erkek, bu iş kısmet. Veren de Allah, alan da o. artık yapacak birşey yok. Kısmet canım herşey de bi hayır vardır bekleyip görücem:KK43: senin rahmin mi açılmıştı canım
Canım iyi düşün iyi olsun benim 29. Haftada enine acilmam oldu bir cm... sonra 31. Haftadan itibaren sancılarım başladı... beş hafta sancı çektim adalat diye bir ilaçla durdurduk... 36+1 de geldiler artık kuzular... şükür 2510 oğlan 2430 kız doğdu... yemene içmene dikkat edeceksin işi gücü bırakacaksın doktor ne diyorsa onu yapacaksın gerisi Rabbime kalmış birşey artık... İnşallah vakitli sağlıklı sıhhatli kucağımiza alıcaz :dua::dua::dua::dua:

Hay allah evet 26 hafta sorunsuz gidip sonra anıden kaybetmek çok acı. Aynı olay arkadaşımın başına geldi, o da 6 aylıkken biri karnında öldü, anne sağlığı için ikisini de 6. Aysa aldılar. 700 gr doğdu yasayan, kuvez falan derken şimdi 3 yasında ama hafif yaşıtlarından geride gibi geliyor bana konuşmaları bilemem tabii. Doğa rutkay yeni doğurdu biliyosun bi kız bi erkek, bu iş kısmet. Veren de Allah, alan da o. artık yapacak birşey yok. Kısmet canım herşey de bi hayır vardır bekleyip görücem:KK43: senin rahmin mi açılmıştı canım

Bir gece aniden suyum gelmşti.

Canım iyi düşün iyi olsun benim 29. Haftada enine acilmam oldu bir cm... sonra 31. Haftadan itibaren sancılarım başladı... beş hafta sancı çektim adalat diye bir ilaçla durdurduk... 36+1 de geldiler artık kuzular... şükür 2510 oğlan 2430 kız doğdu... yemene içmene dikkat edeceksin işi gücü bırakacaksın doktor ne diyorsa onu yapacaksın gerisi Rabbime kalmış birşey artık... İnşallah vakitli sağlıklı sıhhatli kucağımiza alıcaz :dua::dua::dua::dua:
Ayyy inşallah canım ya bana da sendeki gbi olsun. Sonra vakti geldiğinde hepimiz kucağımıza bebişlerimi alırız inşallah:nazar: Yeme içme olarak şuan serbestsin dedi, ilerde yasaklar gelicek dedi. Karın ağrım hep var zaten ama sancı farklı bişi tabii, yani öyledir:) çalışmadığım için dinlenme konusunda Allahtan rahatım zaten mayıstan itibaren istirahat istiyorum senden dedi doktor

kızlar benim maruzat hesabım kapandı buradan yazıyorum naptınız kalp atışlarını duydunuz mu kaçıncı haftada duydunuz

Arkadaslar az.omce izledigim videoda akıntının normal olduğunu söyliyor. Videoyuda sizinle paylaşıyorum. Iyi aksamlar

Ben kültür yaptırıcam sanırım cumartesi bi aksilik çıkmazsa çünkü renginden ve yapısından yana tederrütlerim var maalesef içim hiç rahat değil

Ben kültür yaptırıcam sanırım cumartesi bi aksilik çıkmazsa çünkü renginden ve yapısından yana tederrütlerim var maalesef içim hiç rahat değil
Senin geçmedi mi canm akıntı.Insaallah sorun çıkmaz.Benim 2 gün sürdü geçti.

Back