Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Benim de bugün 16.40ta randevum var bakalım doktorum ne diyecekkk ne sancım var ne bişey aşırı meraktayım kdjdjsjsksksk herkes hala doğurmadın mı diyo 🫠🤣
Zaten telefonları acasim gelmiyo insanin kendi anası açtığı gibi dogurmadin mi daha der mi yav skdbhsbdjsbdjs güzel haberlerle gel canım 🌸

Zaten telefonları acasim gelmiyo insanin kendi anası açtığı gibi dogurmadin mi daha der mi yav skdbhsbdjsbdjs güzel haberlerle gel canım 🌸
Hahahahahah ay evet yaaaa 😂😂 geçen hafta sonu baya geç uyandık eşimle, annem aramış cevap vermemişim kayınbabam da aramış görmemişim doğurmaya gittim haber vermedim sanmışlar jdjsjsjsjsksksls
Amin canım haber veririm size 🥰🥰🥰

Kızlar merhaba. Sayfaları biraz atlamak zorunda kaldım. Dün bebeğin kontrolü vardı. Biraz hastanede geçti günümüz.
Herkes iyi mi?
V Vaveylay müjdeyi vermiş. Maaşallah. Allah analı babalı büyütsün.
papatya113 papatya113 ve flowers dan haber yok sanırım değil mi?
Hadi doğurunda göbek bağını, kaka renklerini konuşalım artık 😂

Kızlar merhaba. Sayfaları biraz atlamak zorunda kaldım. Dün bebeğin kontrolü vardı. Biraz hastanede geçti günümüz.
Herkes iyi mi?
Bize önden bilgi ver nasıl gidiyor süreç canımmm iyi misiniz 🥰🥰🥰

Herkes iyi mi?
Jwbdsndhsjdhsjdj çok zor konular gram fikrim yok bu konularda kesin burda gelip en çok ağlayan ben olurum 😂😂😂😂

Acelya A Acelya A
Bazıları da 2 hafta wjsbwjhsjwbsjnskswujjd

Eklentiler

• IMG_20250226_132017.webp
    IMG_20250226_132017.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 34
Canım kızlar çokça kalp bırakıyorum size 💖💖💖Benim kız da gelmekten vazgeçti herhalde doktorum bu seferde 38 i görmeyi deneyelim dedi 🤣 şuan durursa o zamana 7 Mart gibi bir tarihimiz var ama öncesinde herhangi bir şey olursa haber ver dedi 😍

Ayy hadi hayırlı olsun canım gözünaydın 😍
Benden de sana kalpler ❤️❤️❤️💝💝💝💝 ay çok güzel bekleyelim heyecanla sağlıkla 🥹🤲🏻 yakın günlerde doğuracağız desene (aksilik farklı durum olmazsa🤲🏻😇)

Bende 36+3 teyimm sana verilen tarih birkaç gün daha geç olmuş sende elenip gidiyorsun bende nöbetçi hamile gibi herkesin doğurmasını bekleyeceğim sanırım 🙃
Benimde 36+5 erken doğum riski var dediler 4 hafta önce hala gelen giden yok. Ama ben dedim bu çocuk inat olacak ben gelmeye çalıştım siz istemediniz şimdi 41i görmeden gelmez diyorum 😂 tahminisi 21 marttı benimde en sona kalıcaz gibi bu gidişle 🫠

Bize önden bilgi ver nasıl gidiyor süreç canımmm iyi misiniz 🥰🥰🥰
Çok şükür iyiyiz canım. İkinci çocuk olması süreci daha kolay kılıyor. Mizac olarak sakin yapıdayım. İlk çocukta da paniklemiyordum ama daha yorgun hissediyordum kendimi. Bunda daha kolay karşılıyorum süreci diyebilirim.
İki saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Uyandırmak zor oluyor. İllaki bezini açıyorum, altını silince mecbur uyanıyor. Aklınızda olsun sizin de. Emzir, pışpışla, yatır, kaldır şu an böyle. Bir süre sonra daha çok uyanık kaldığında zorluklar başlayacak benim açımdan. Bugün tam 1 haftalık oldu. Göbek bağı iyice kurudu. 2 güne düşer sanırım. Doğum kilosundan 300 gr daha düşük çıktı dün kilosu. %7 kayıp iri bebekler için normalmiş ama emzirmeyi biraz daha sıkı tutmam lazım. Dün işitme testini de ysptırdım.1.ayda oluyor ama gitmişken yapıldı hastanede. Kimlik başvurusunu yaptık. Çok duygulandım. Zaten her şeye duygulanıyorum, gözlerim doluyor. Lohusalık loading.... 🫠
Senin doğum ne zaman? 🌸

Ya bende şöyle bir huy var; bir şeyden rahatsız olduğumda o an söylemezsem yumuşuyorum ve bir daha o sorun aklıma gelmiyor. Sonra tekrar edince aynı döngüye giriyorum ama bu seferki hormonlardan mı ne bir farklı geldi 😂 iyi oldu ama. Kur kur nereye kadar.

Çok teşekkür ederim canım desteğiniz için 😍
Ne demek canımm 😍 Empati yaptıkça biz burda gerildik özellikle eltine kuruldum baya djdjdjk
Bence de ne yaparsak yapalım vakitleri gelmeden olamayacak sanki
Kesinlike siz böyle diyince “Dilediğimizi rahimlerde belli bir süreye kadar bekletir, sonra sizi bir bebek olarak dünyaya çıkarırız. “ ayeti geldi aklıma. Onlar geleceği zamanı biliyorlar dahaa çok önceden 🍀sağlıkla gelsinler kolaylıkla doğuralım inşallahh🍀

Benimde 36+5 erken doğum riski var dediler 4 hafta önce hala gelen giden yok. Ama ben dedim bu çocuk inat olacak ben gelmeye çalıştım siz istemediniz şimdi 41i görmeden gelmez diyorum 😂 tahminisi 21 marttı benimde en sona kalıcaz gibi bu gidişle 🫠
Ya 42 ye kadar yolu varmış bayrama dayanıyor yani ucu okadar beklemek istemiyorum bende 🫠

Çok şükür iyiyiz canım. İkinci çocuk olması süreci daha kolay kılıyor. Mizac olarak sakin yapıdayım. İlk çocukta da paniklemiyordum ama daha yorgun hissediyordum kendimi. Bunda daha kolay karşılıyorum süreci diyebilirim.
İki saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Uyandırmak zor oluyor. İllaki bezini açıyorum, altını silince mecbur uyanıyor. Aklınızda olsun sizin de. Emzir, pışpışla, yatır, kaldır şu an böyle. Bir süre sonra daha çok uyanık kaldığında zorluklar başlayacak benim açımdan. Bugün tam 1 haftalık oldu. Göbek bağı iyice kurudu. 2 güne düşer sanırım. Doğum kilosundan 300 gr daha düşük çıktı dün kilosu. %7 kayıp iri bebekler için normalmiş ama emzirmeyi biraz daha sıkı tutmam lazım. Dün işitme testini de ysptırdım.1.ayda oluyor ama gitmişken yapıldı hastanede. Kimlik başvurusunu yaptık. Çok duygulandım. Zaten her şeye duygulanıyorum, gözlerim doluyor. Lohusalık loading.... 🫠
Senin doğum ne zaman? 🌸
Ay ne guzel hep boyle kolay gecer senin icin inşallah 😍 peki meme yarasi falan yaşadin mi ilk dönemde ? Bide dogum parasi icin basvurmayi unutma cnm 😀😍

Senin doğum ne zaman? 🌸
Ayyy çok güzel anlattın valla 🥰🥰 çok kolay gelsin canım inşallah atak haftalarını falan da rahatça atlatırsın, atlatırız 💜💜🥲
Benim tahmini tarih 2 mart ama henüz net olan bir şey yok normali beklediğim için, bugün kontrolüm var bakalım süreç nasıl ilerleyecek 🥹

Back