Sizin belli oldu mu?Bat ne zamandı acaba?Saglikla gelsin canim.
Arkadaslarin dedigi gibi keseye bebege gore o degisir sonra oturur haftasi falan.
Canım ben 21 Ekim'de yumurtaladim takip ediyorum çünkü adete 1 hafta kala yumurtalama olunca bebiste küçük çıktıGeç döllenme olmuştur belki canım
Çok sağolun sizinde sağlıkla gelsinSaglikla gelsin canim.
Arkadaslarin dedigi gibi keseye bebege gore o degisir sonra oturur haftasi falan.
Sağlıkla doğsun Allah bağışlasın inşallah. Bende 6 yıl sonra kavuştum şükürKızlar çok sağolun güzel dileklerimizi için Allah bu duyguyu herkese taddirsin ben 5 yıldır bugünü bekliyodum.eylulde tüp bebek yaptırdım tutmadı adet oldum oda son adetim oldu kendiliğinden meleğini verdi bana mevlam çok şükür şimdide ssag salim diye dua ediyorum Allah oonu bize bağışlasın
Bana drum özellikle süpürgeyi ve dolaplara uzanmayı yasakladı canım. Benimki tüp bebekKızlar yavaş yavaş yemektir bulasi ktiryıkıyorum ama ev süpürme din .süpütir üm bişey olurmu
7 haftalık değil 7 haftanın içindesin diyo canım şöyle mesela 6+0 6+6 7. Hafta içi 7+0 7+7 8. Hafta içi hangi haftanın içinde olduğun yazar ama 6+1desinCanım hamilelik takvimi uygulamasında da 6 haftalık görünüyor benim ama burda 7 yazıyı .Nedense
Yok henuz belli degil umudum yok pek ama bekliyoruz bakalim var daha 5 6 gun.Sizin belli oldu mu?Bat ne zamandı acaba?
Canım çok sevindim Allah kucaginada almayı nasip etsin bende Eylül'de tüp bebek yaptırdım tutmadı bı sonraki ay kendiliğinden verdi rabbim içim çok acimisti ama her şeyde bı hayır vardır ins bebislerimizi sağlık la alırız kucagimizaBana drum özellikle süpürgeyi ve dolaplara uzanmayı yasakladı canım. Benimki tüp bebek
Olabilir canım ama kese ve bebişin görünene kadar satı dikkate alır doktorun o değer aralığı hızlı kapanıyor taniki döllenmeyle alakası varHepimizde hayırlı ve sağlıklı evlatlar alalım kucagimiza benim dün kan değerim 331.48 di ona göre 6 haftalık olmuyo ama değer artınca belli olurmuş ben 21 Ekim'de yumurtaladim benim değer oyuzden düşük sanırım
Amin inşallah canım rabbim bizlere de göstersin sağlıkla doğduğu günleri. Bence bir müddet süpürge yapma eşinden yardım al. Bana özellikle söyledi drum. Eşim yapıyorCanım çok sevindim Allah kucaginada almayı nasip etsin bende Eylül'de tüp bebek yaptırdım tutmadı bı sonraki ay kendiliğinden verdi rabbim içim çok acimisti ama her şeyde bı hayır vardır ins bebislerimizi sağlık la alırız kucagimiza
Canım bende korkuma ev supurmedim ama ne zamana kadar böyle devam etcem diyorum Dr da sağolsun hiç ilgili değil ben kan pıhtılaşma varmı bakılsın dedim düşük olmadan bakilmiyo diyo ben 5 yıldır bekliyorum bu bebeği dedim ozaman dedi tıp fakültesine git dedi bı Dr ismi verdi illa kötü bişey mi olması lazım o test için drlar hiç anlamiyo biziBana drum özellikle süpürgeyi ve dolaplara uzanmayı yasakladı canım. Benimki tüp bebek
Canım öğrendimizden beri eşim süpüruyo şimdi evde değil çalışıyor bizde memlekete gidicez o kan testini yaptırmaya yerlere bakınca süpürmek geliyo icimden ama bebiş yapma der gibi sızlıyor ordaAmin inşallah canım rabbim bizlere de göstersin sağlıkla doğduğu günleri. Bence bir müddet süpürge yapma eşinden yardım al. Bana özellikle söyledi drum. Eşim yapıyor
Olabilir canım ama kese ve bebişin görünene kadar satı dikkate alır doktorun o değer aralığı hızlı kapanıyor taniki döllenmeyle alakası var[/QUOTE8
İns değerim pazrtsiye kadar yükselir çok saol
Canım artık ilk aylar sabredeceğiz. Benim eşimde gündüz işte akşammış işlerine bakıyor. Ben rapor aldım bir süre işe gitmiyorum. Testini yaptır mutlaka fakültede derdini daha iyi anlatırsın. Bazı drlar önlem amaçlı da veriyor kan sulandırıcı. Benim birde minik kedim var evdeCanım öğrendimizden beri eşim süpüruyo şimdi evde değil çalışıyor bizde memlekete gidicez o kan testini yaptırmaya yerlere bakınca süpürmek geliyo icimden ama bebiş yapma der gibi sızlıyor orda
Aynen para verince daha iyi ilgileniyolar devletin kadın dogumcusu dalga geçti resmen benle çok evham yapıyorsun dedi ya varmı böyle bı sacmalalik benimde evde muhabbet kuşum var evde hayvan beslemek zor cnm ben bı yazı okudum hamilelikte kedi köpek besleniyosa diski kaplarini sen temizleme yada eldivenler le tut mikrop kalabilirsin dikkat et cnmCanım artık ilk aylar sabredeceğiz. Benim eşimde gündüz işte akşammış işlerine bakıyor. Ben rapor aldım bir süre işe gitmiyorum. Testini yaptır mutlaka fakültede derdini daha iyi anlatırsın. Bazı drlar önlem amaçlı da veriyor kan sulandırıcı. Benim birde minik kedim var evdeev daha çabuk kirleniyor haliyle Ama canı sağolsun
Kumunu eşim temizliyor canım ben sevme ve besleme kısmına bakıyorumAynen para verince daha iyi ilgileniyolar devletin kadın dogumcusu dalga geçti resmen benle çok evham yapıyorsun dedi ya varmı böyle bı sacmalalik benimde evde muhabbet kuşum var evde hayvan beslemek zor cnm ben bı yazı okudum hamilelikte kedi köpek besleniyosa diski kaplarini sen temizleme yada eldivenler le tut mikrop kalabilirsin dikkat et cnm
Canım ananas ye günde yarım dilim hem bebeğin tutunmasını güçlendiriyor hem kabızlığa iyi geliyor6 Haftalık gebeyim , ve 1 ayda 5-6 kilo aldım. Yüksek kabızlık sorunu yaşıyorum . bulantı yok ama. Kabızlık için gebe iken ilaç içen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?