Aynen öyle bence yaptırmayın derken tercih kişinin zaten yaptırmayın derken başlarına silah dayamıyorum. Ama yok bilimsel değil yok senin doktor 30 yıllık gibi durmuyor yok insanları yanlış yönlendirmeyin gibi çıkışlar yapılırsa cahil yerine konulursam cevabını da veririm.
Slmlar dr den ciktim. 5 haftalik dedi. Kese olusmus haftaya kalp atisi hersey yolunda emzirmeye ostersen ddevam et sakinca yok dedi. Ama cok yorucu olur dedi mutluyumm
Slmlar dr den ciktim. 5 haftalik dedi. Kese olusmus haftaya kalp atisi hersey yolunda emzirmeye ostersen ddevam et sakinca yok dedi. Ama cok yorucu olur dedi mutluyumm
Aslında ben hemsireye dedim hamıle kaldıgım tarihi biliyorum diye doktorum erken yumurtlamıssın dedi bana bu yuzden 5.5 olabılır ben 15.10.18 e gmre ayarladım canım .o gün gebe kaldım bence
Aslında ben hemsireye dedim hamıle kaldıgım tarihi biliyorum diye doktorum erken yumurtlamıssın dedi bana bu yuzden 5.5 olabılır ben 15.10.18 e gmre ayarladım canım .o gün gebe kaldım bence
Selam canım burdayım iş yoğunluğumdan fırsatım olmadı ayrıca bu hafta çok zor geçiyor benim halsizlik tokluk hissi iştahsızlık yaşıyorum hiçbir şey canım istemiyor. Senin nasıl geçiyor.
Selam cnm benimde aynı ama ben rapor aldım lekelenmeden dolayı çok şükür bugün doktora gittim vajinadan baktik ve bebegimin kalp atışını gördük çok şükür daha çok küçüktü çok mutluyum için rahatladı çok üzülüyordum dinleniyorum iğneye devam proton mu neyse ign e düşük için onu kullanıyorum progestron çok uyku yapiyor bana da