- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
yok canım valla normaldede sevdiğim için heralde
şüphelenmeye başladım gerçekten :) çünkü 30 yıllık doktor diyosunuz benimkide profesör çünkü adamı boşuna yapmışlar desenizeHmm sizin doktorlar baktırın derken tıp fakültesi mezunu bilimsel verilerle konuşurken benim doktorum su ürünlerinden mezun olduğu için garibilimsel konuşmuş demek. Bilim önemli tabi
Sağlıklı bebek düşmez kolay kolay canım ben doktor değilim asla bak yap demem yapma demem sen en iyisi doktorunu dinle en iyisini o bilir
Hmm sizin doktorlar baktırın derken tıp fakültesi mezunu bilimsel verilerle konuşurken benim doktorum su ürünlerinden mezun olduğu için gayribilimsel konuşmuş demek. Bilim önemli tabi
Hadi hayırlısı canım...dualarım seninle olsunKan verdim arkadaşlar.Sonuç yarın cikacak.Dua edin bana.
Isparta da prof Okan özkaya ve doğan ak doktorlarım haftaya cumartesi gittiğimde bizzat soracağım. Siz birşey bilmiyorsunuz o kadar boşuna okumuşsunuz cahiller diyeyimşüphelenmeye başladım gerçekten :) çünkü 30 yıllık doktor diyosunuz benimkide profesör çünkü adamı boşuna yapmışlar desenize
ben sizin doktorunuz haklı haksız demem çünkü sizin gebelik süreciniz nasıldır bilemem ama bence yaptırma sakıncalı dersen dur derim çünkü sizin krar verebilceğiniz bişey değil doktoru bilir
koku hassasiyeti oluyo malesef bendede var yemek yapamıyorum mesela ama yicekler dokunmuyo henüz bakalım iyi olsunlar bebişler :)Valla canım benim sevdiklerimle sevmediklerim bir birine karıştı, inan eşimin parfümü ne bayılırdım.onu bile kaldıramıyorum iki gündür. Nasıl migdem bulanıyor.
o durum çok ilginç gerçekten sevdiğini sevmiyorsun sevmediğini seviyorsun, balık yemezdimm kızımda bi balık yedim anlatamam.. patates kızartmasını çok severim yiyemedimm kokusu ağır geldi.. daha ne değişik şeyler .. o çöp bir kokardıı böööö... oda parfümleri var ya fıslayan annemde ondan vardı işyerinde de vardı onları kapattırdım... vsvsValla canım benim sevdiklerimle sevmediklerim bir birine karıştı, inan eşimin parfümü ne bayılırdım.onu bile kaldıramıyorum iki gündür. Nasıl migdem bulanıyor.
bak ısrar ediyosunuz ben sizin doktorlarınız haksız demiyorum :) sadece diretmenizi anlamıyorum sizin gebelik süreciniz farklıdır benimki farklı bence diye yorum yapabilceğiniz bi konu değil bırakın onuda bizim doktorlarımız krar versin :)Isparta da prof Okan özkaya ve doğan ak doktorlarım haftaya cumartesi gittiğimde bizzat soracağım. Siz birşey bilmiyorsunuz o kadar boşuna okumuşsunuz cahiller diyeyim
hayırlısı olsun inallah mutlu haberi alırsın canım :)Kan verdim arkadaşlar.Sonuç yarın cikacak.Dua edin bana.
Amiiinnnn inşaallahhayırlısı olsun inallah mutlu haberi alırsın canım :)
Ben kullanıyorum 1.5 saate düşüyorBirde e-nabiz kullanan var mı aranızda?Ne kadar sürede oraya düşer tahlil sonuçları bi bilginiz var mı?
Aaa süper o zaman.Dr gitmeden önce sonucu görebilirim o zaman.Ben kullanıyorum 1.5 saate düşüyor
ama ısrarla bence diye başlıyo konuya bunu doktor karar verir canım kimse değil insanları yanlış yönlendirmemeliyiz ki zaten tedirgin bi süreç çok iyi biliyosun ki :)Yaa her şeyde yok mudur, %50 %50
iyi kötü
doğru yanlış
kime göre neye göre
herkes aynı şeyi savunmak zorunda değil tabii ki
kimi doktor destekler kimi doktor tehlikeli der, bu durumda kişinin inisiyatifi devreye girer, kim neyi nasıl istiyorsa öyle yapar..
kimi kolesterole ilaç verir kimi yürüyüş yeter der, kimi de bitkisel önerir..
önemli olan kişi için en uygun olanı bulabilmek.. onu seçebilecek doktoru bulabilmek..
tabi ki burda fikirler paylaşılacak, bilgi de paylaşıldıkça artacak..
Beta değeriniz kaç iken kese göründü acabahem idrar testi yaptırdım hem de kan testi sonrasında da ultrasonla kese göründü size de hayırlı olsun
tamam canım sen de fikrini söylüyorsun hatice de fikrini söylüyor burada karar vermek kişiye düşecek işte.. isterse baktırmayı istemezse baktırmamayı tercih eder.. sen de tecrübelerini paylaşıyorsun o da.. sende onu fikrine saygı duymalısın orda sakın baktırma demiyor..ama ısrarla bence diye başlıyo konuya bunu doktor karar verir canım kimse değil insanları yanlış yönlendirmemeliyiz ki zaten tedirgin bi süreç çok iyi biliyosun ki :)
Aynen öyle bence yaptırmayın derken tercih kişinin zaten yaptırmayın derken başlarına silah dayamıyorum. Ama yok bilimsel değil yok senin doktor 30 yıllık gibi durmuyor yok insanları yanlış yönlendirmeyin gibi çıkışlar yapılırsa cahil yerine konulursam cevabını da veririm.Yaa her şeyde yok mudur, %50 %50
iyi kötü
doğru yanlış
kime göre neye göre
herkes aynı şeyi savunmak zorunda değil tabii ki
kimi doktor destekler kimi doktor tehlikeli der, bu durumda kişinin inisiyatifi devreye girer, kim neyi nasıl istiyorsa öyle yapar..
kimi kolesterole ilaç verir kimi yürüyüş yeter der, kimi de bitkisel önerir..
önemli olan kişi için en uygun olanı bulabilmek.. onu seçebilecek doktoru bulabilmek..
tabi ki burda fikirler paylaşılacak, bilgi de paylaşıldıkça artacak..
bak tavsiye nasıl olur şunu ye iyi geliyo şunu yap bulantın azalır vs vs dimi bunlardan fikir alabilirsin ama bence sakıncalı bakıtma yazmış aynen böyle yazmış bunu yanlış buluyorum doktor değiliz hiç birimiz hangi doktor bebeğe zarar vermek ister ?tamam canım sen de fikrini söylüyorsun hatice de fikrini söylüyor burada karar vermek kişiye düşecek işte.. isterse baktırmayı istemezse baktırmamayı tercih eder.. sen de tecrübelerini paylaşıyorsun o da.. sende onu fikrine saygı duymalısın orda sakın baktırma demiyor..
girmeyecektim ama gene soktun konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?