2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayyy maşallah 3. Geliyor desene:) nasıl ikizler hamileliği daha mı zor oluyor canım.? Ben çok korkuyorum aynı anda 2 tane napıcam diye:)
Evet canım üçüncü minnak geliyor... ikiz hamileliği zor gerçekten, aynı anda iki evlat büyütmek zor ama ikisinin birbirine sırnasmasini ve sarılmalarını görünce hepsini unutuyorsun

Ya daha çok erken biliyorum ama aranızda öğretmen olan var mı? Doğum ters bir zamana geliyor galiba. Ne yaparız:)
Merhaba bende öğretmenim ve yeni sayılırım henüz. benim görev yaptığım ilçe merkeze çok uzak doktora bundan bahsettim kalp atışlarını duyalım heyet raporu yazalım dedi riskli olduğu için doğuma kadar heyet raporu almamı söyledi böyle bir şey mümkünmü sizce ben çok iyi bilmiyorum şuan kalp atışlarını bekliyoruz

Sağlığını tehdit eden bir durum varsa heyet raporu verebilir doktor canım.

Kızlar bir kaç gündür inanılmaz yoğun rüyalar görüyorum saçma ve yorucu uzun uzunnn rüyalar birde belimin üst kosmına doğru omur iliğimde sanki sızı şeklinde bi nokta ağrıyo sizde de varmı böyle bi durum

Ya daha çok erken biliyorum ama aranızda öğretmen olan var mı? Doğum ters bir zamana geliyor galiba. Ne yaparız:)
Evet ben öğretmenim haklısınız öyle bir zamana geliyor ama boşverin hic önemli değil ilk dönem ücretsiz izin alabiliri imkanımız varsa ama benim üniversite sınavına hazırladığım bir sınıfım seneye 12 olacaklar okuldan iki hafta uzaklassam dağılıyorlar onlar için doğu görevimi bile 1 sene uzattım , eğer sağlıkla doğarsa bebişim 15 saat alcam sadece onların sınıfı alıp bi şekilde idare edeceğim ya da annelerimiz falan ikinci döneme kadar gelcek

Canim ruyalarin biraz psikolojiyle alakali oldugunu dusunuyorum tabii hormonlar da zaten baya karistiriyor bunyeyi. Omurilik derken bel bolgesi gbi diyorsan benim de ara ara agriyor hep canim

gözün aydın :)

Bel ağrısı çok yoğun bende.Oglumda da aynı şekilde ağrı olmuştu.Doktorlar da en önemli hamilelik belirtisi olduğunu ve normal olduğunu söylüyorlar.Ruya bende görüyorum.Onunda normal olduğunu biliyorum.

Gözünüz aydın.Darisi bizlere.

Hayırlı olsun öncelikle.Idrar testi ile mi öğrendiniz acaba hamileliğinizi?Bende reglime 6 gün varken öğrendim 2 testte pozitif çıktı.Henüz kan testi yaptırmadım.Bu arada benimde 2.bebegim nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…