2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayırlı olsun öncelikle.Idrar testi ile mi öğrendiniz acaba hamileliğinizi?Bende reglime 6 gün varken öğrendim 2 testte pozitif çıktı.Henüz kan testi yaptırmadım.Bu arada benimde 2.bebegim nasipse
hem idrar testi yaptırdım hem de kan testi sonrasında da ultrasonla kese göründü size de hayırlı olsun

hem idrar testi yaptırdım hem de kan testi sonrasında da ultrasonla kese göründü size de hayırlı olsun
Ooo maşallah.Ama kese göründü ise en az 5 haftalık falan olması lazım.Sat 20 ekim değildir sanırım.Benim sat 13 ekim ultrasonda görüleceğini zannetmiyorum.

Ya daha çok erken biliyorum ama aranızda öğretmen olan var mı? Doğum ters bir zamana geliyor galiba. Ne yaparız:)
Cnm gunlerimiz ayni seninle bnmde nasip olursa 10 temmuz görünüyor evet bi ogretmen icin kotu bi zaman malesef dogum iznin tatile denk geliyor olsun hayirlisi boyleymis cnm bnde bayan kuaförüyüm bnmde ilk baktigim ramazan ve kurban bayrami ne zamana geliyor oldu allahtan bi aksilik ckmazsa ramazandan sonra kurbandan once dogum yapiyorum o yuzden bn sansli gruplardanim rabbim o gune erdirirse

Cnm degisebiliyor kimininki alttan bakılınca goruluyor kimisi karindan görebiliyor o birazda ultrasyon cihaziylada alakali diye biliorum
Anladım canım
Belki gerçekten zararı yok ama ben altan bakılmasını istemiyorum
Çatala bacaklarımı açıp yatınca sanki kendimi çok kasıcam allah korusun bişey olur gibime geliyor
Doktorumla konuşucam bu konuyu inşallah rahatlatır beni

O zmn doktoruna soyle canim alltan ultrasyona bldgm kadariyla 1 hafta oncesinden duyulup gorulebliyor sende bakyirmak isteniyorsab 1 hafta sonrasinfan karindan gorur duyarsin

Yaaa çok sevindim canım ya gözün aydın
Bide ben tüp bebekle hamile kaldım
7 senede o çatala okadar çok çıktım ki bıktım artık
anlıyorum bi o koltuk bide dişçi koltuğu geriyo insanı ama ne sana nede bebişine alttan muayenenin hiç bi zararı yok o konuda için rahat olsun sağol inşallah darısı başına olsun.

Kizlar merhaba. Bende en son 25 eylul de adet oldum. Suan hamileyim. Keseyi gorduk haftaya da kalp atışlarını duyucaz ins. Nasil gidiyor hamilelik bulantilariniz basladi mi. Neler yapiyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz

Kizlar merhaba. Bende en son 25 eylul de adet oldum. Suan hamileyim. Keseyi gorduk haftaya da kalp atışlarını duyucaz ins. Nasil gidiyor hamilelik bulantilariniz basladi mi. Neler yapiyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz
çok şükür inşallah duyarsın canım :)
bulantılar evet yemek yesem bulanıyo yemesem bulanıyo dün ilk defa kustum ama kustuğuma mutlu oluyorum
Sabahları sadece süt içebiliyorum kahvaltı edemiyorum malesef

Alttan bakılınca çatala yatmıyorsun canım. Sadece ultrason çubuğunu yerleştirirken bakıyor sonrası ekrandan hallediliyor. Ama hamilelikte bencede sakıncalı bakıtma

Alttan bakılınca çatala yatmıyorsun canım. Sadece ultrason çubuğunu yerleştirirken bakıyor sonrası ekrandan hallediliyor. Ama hamilelikte bencede sakıncalı bakıtma
Hanımfendi insanları yanlış yönlendirmeyin doktorlar psikopat mı zarar geleceğini bile bile alttann baksınlar ? Hiç bir doktorun ağzından duymadım sakıncalı diye

Hanımfendi insanları yanlış yönlendirmeyin doktorlar psikopat mı zarar geleceğini bile bile alttann baksınlar ? Hiç bir doktorun ağzından duymadım sakıncalı diye
İşte öyle psikopat doktorlar var. Ve ne şanssızım ki bana denk geldi. Ama ben hayır dedim. Yumurta takibinde alttan bakılıyor çatala oturmuyorsun keseye bakarken de öyle bakıyorlar ki zaten sakıncalı yaptırmayın diye belirttim dikkatinizden kaçtı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…