Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin inşallahKızlar gebe olan tüm arkadaşlara hayırlı olsun gördüğüm göremediğin rabbim hayırlı gebelikler nasip etsin dualarınızda biz çocuk bekleyen arkadaşlarınızı da eksik etmeyin inşallah
Merhaba tarihlerimiz ayni:) keseyi gormeye ne zaman gidiceksinizMerhaba kızlar benimde son adet tarihi 27 eylül beklenen tarih 23 ekim bakalim neler olacak 1 hafta kaldı
Cuma günü gideceğim inşallahMerhaba tarihlerimiz ayni:) keseyi gormeye ne zaman gidiceksiniz
Oh oh maşallahAz önce kan tahlili verdim 260 olan beta 2764 olmuş benimde
Ayy ne güzel inşallah seninledir bebişin darısı bizlere inşallahBenide alın aranıza ama bırakmayın sakın ilk bebegm düştü bugun test yaptım pozitf ve cok net 6gün gecti adetm son adet tarihım 21eylül tam 2 sene bekledım ne olur dua edın salı gunu gtcem dktra allah bizlere bağıslasın en kısa zmanda olmayanlrıda sevindirsin insallah
Ben de cuma gitmeye karar verdim çok hetecanlıyım. Kese görürüz dimiCuma günü gideceğim inşallah
Bence biraz erken ama yinede sansini dene derim insan sabredemiyor çünküBat a 7 gün kalıyor yarın. idrar testi yapsam çıkar mı ki ?
Keseyi görürüz muhtemelen belki kalbinde duyarız insBen de cuma gitmeye karar verdim çok hetecanlıyım. Kese görürüz dimi
Bence biraz Sık dişini henüz erken 2 gün kala yaparsınBat a 7 gün kalıyor yarın. idrar testi yapsam çıkar mı ki ?
Ben 5 gün kala yapıp öğrenmiştim sonra 2 gün kala tekrar yaptım insan sabredemiyor şansına denemek istersen dene.Bence biraz erken ama yinede sansini dene derim insan sabredemiyor çünkü
Ben de 15 ekim de transfer oldum canım. Tek embriyo.ne zaman kese görmeye gideceksin.simdi kaç haftalık nasıl hesapliyorsun son adete goreBen 15 ekimde transfer oldum cnm. Sen
Bence erken bide eğer yumurtlama gününü biliyorsan yumurtlamadan 13 14 gun sonra çıkar inşallah hayırlısıyla vardırBat a 7 gün kalıyor yarın. idrar testi yapsam çıkar mı ki ?