• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benide alın aranıza ama bırakmayın sakın ilk bebegm düştü bugun test yaptım pozitf ve cok net 6gün gecti adetm son adet tarihım 21eylül tam 2 sene bekledım ne olur dua edın salı gunu gtcem dktra allah bizlere bağıslasın en kısa zmanda olmayanlrıda sevindirsin insallah

Benide alın aranıza ama bırakmayın sakın ilk bebegm düştü bugun test yaptım pozitf ve cok net 6gün gecti adetm son adet tarihım 21eylül tam 2 sene bekledım ne olur dua edın salı gunu gtcem dktra allah bizlere bağıslasın en kısa zmanda olmayanlrıda sevindirsin insallah
Ayy ne güzel inşallah seninledir bebişin darısı bizlere inşallah

Merhabalar herkese herkesin bebisleri hayirli ugurlu olsun arkadaslar bende bugun ogrendim idrar testiyle yarin doktora gidicem inşallah aslinda yarin adet olmam gerekiyordu ama kasik agrilarimdan dolayi erken test yaptim rabbim herkese hayirli bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin onsallah

Hayırlı günler hanımlar 2016 temmuz annesiydim kızım bir hafta gec oldu ağustos annesi oldum bide 2018 ekim annesiydim 10 haftalıkken düşük oldu inşallah hayırlısıyla bu seferde temmuz annesi olurum çok istiyoruz

Back