• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Slm kizlar ben ocak annesiyim. Size birazcik alakasiz bir sey soracagim. Benim dik suourgem var ama hic memnun degilim o yuzden yenisini almak istiyorum. Bunda da ayni sorunu yaşamamak icin sizlere sorayim dedim var mi tavsiye edeceginiz marka. Malum evde bebisim var artik temizlik daha zor ve iki bucuk yasinda da büyüğüm var. Tavsiyesinolan varsa paylasirsa cok sevinirim. Hepinize kolay dogumlar diliyorum 😊😊

Yeni evinizde bebeğinizle huzurla oturun 🙏 İyi iş çıkarmışsınız karı koca maaşallah.
Ben de iyiyim kızçelerimle 🥰

Zaten sezaryen olacağın için iyi bile olabilir. Her gün içtiğim halde benim sancılarımı azaltmadı hiç.

Soğuktan değil de sezaryende kesiden dolayı çok hava alıyor içimiz bence. Tamamen bilimsellikten uzak şahsi fikrim. 😅 Sakız çiğnemek iyi gelirmiş kuzum. Yanımda yoktu benim. Ayağını sıcak tut. Hırkanı çorabını eksik etme hastanede. Yürümeye başlayınca da bol bol yürü merdiven inip çık kuzum.

Ben 70 ile başladım 85 ile doğuma gittim. Bebiş 4100 gr doğdu, eve geldim 82 kiloyum.🙈 Anlamadım bu matematiği Öğretmenim 😇

Evet bildiğimiz gaz değil, bu gaz başka gaz 😅 Sezaryenin zor kısmı gaz diyorlarmış ben bunu yeni öğrendim 😇
Narkoz, anestezi vs bunlar da şişkinlik yapmış olabilir😅😅 onu da vücut sonradan atıyor ya kuzum. Çorap ceket her şey hazırladım valize🙈 inşallah gazımız olmaz😂

Kilonuzla alakası yok bacilarim o zaman ksndjd ben 20 kilo aldığım için ondandır diyodum ama son ay böyle oldum. demekki bebekten dolayı böyle oluyoruz 😆😆😆

Korkma kız 🥹 bebişine kavuşacaksın güzel düşün pozitifi bas kokusunu çekeceksin içine 🥰🥰🥰🥰 Sağlıkla gelsin minik kuşun inşallah 🌸❤️

T ttet hayırlısı olsun canım gözünüz aydın. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰 🧿 ❤️
Ya ben de korkiyorum nasil olacak sonrasi ne olcak vs diye
Demekkı normal bır süreç canım,kendımızı akısa bırakmamız lazım, warcrew warcrew ciğimizinn dedıgı gıbı pozıtıfı basmamız lazım bunyeye,ılk bır ayı atlattıkmı gerisi gelir zaten🙏

Slm kizlar ben ocak annesiyim. Size birazcik alakasiz bir sey soracagim. Benim dik suourgem var ama hic memnun degilim o yuzden yenisini almak istiyorum. Bunda da ayni sorunu yaşamamak icin sizlere sorayim dedim var mi tavsiye edeceginiz marka. Malum evde bebisim var artik temizlik daha zor ve iki bucuk yasinda da büyüğüm var. Tavsiyesinolan varsa paylasirsa cok sevinirim. Hepinize kolay dogumlar diliyorum 😊😊
Özelden paylastım😊sızde bıze dogum nasıl gectı hastane ıcın tavsıyelerınız varsa paylasırsanız cok ıyı olur😅🌸🌸

EMzirirken veriliyor diyorlar o zaman vercez insallah 🤗
İkinci gebeliğim benim. İlk hamileliğimde 22 kilo aldım. İlk 5 ayda fazlasıyla 30 kilo birden verdim. Ağır olmamak şartıyla biraz spor, sağlıklı ve temiz beslenme artı emzirme ile oldu. 1 yıldan sonra da ağırlık antrenmanı artı cardio ile haftada 3-4 gün düzenli egzersiz ile de gevşek halimi sıklaştırdım. Yani demem o ki yeter ki isteyelim😅😍 bunda da bu duruma güvendiğim için rahat davrandım 😅 doğurayım sağlıkla özüme döneceğim 🙈 başarabiliriz kızlar❤️

İkinci gebeliğim benim. İlk hamileliğimde 22 kilo aldım. İlk 5 ayda fazlasıyla 30 kilo birden verdim. Ağır olmamak şartıyla biraz spor, sağlıklı ve temiz beslenme artı emzirme ile oldu. 1 yıldan sonra da ağırlık antrenmanı artı cardio ile haftada 3-4 gün düzenli egzersiz ile de gevşek halimi sıklaştırdım. Yani demem o ki yeter ki isteyelim😅😍 bunda da bu duruma güvendiğim için rahat davrandım 😅 doğurayım sağlıkla özüme döneceğim 🙈 başarabiliriz kızlar❤️
Evet canim saglik olsun veririz yaa ❤️

Back