• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
36.hafta canim cok zor otursam kg aliyorum biraz yuruyeyeim diyorum onda da kasilma cok oluyor tas gibi oluyorum
Benim de öyle ya, ayağa kalkınca taş gibi yürürken falan bazen böyle göbeğim aşırı ağır geliyor bedenime ben de 36. Haftadayım
Ya ben de korkiyorum nasil olacak sonrasi ne olcak vs diye
Sezaryen mi senin de

Sayın bezmenler kapıyı açar mısınız efendim?

Eklentiler

• IMG_20250224_002722.jpg
    IMG_20250224_002722.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 36
Ay resmen gece olsun istemiyorum ya sabaha kadar sürekli tuvalet git gel git gel sırt üstü yatilmiyor yana dönsem bacaklarım çürüyor resmen son 1 hafta diye kendimi telkin ediyorum da o da meçhul ya 40 hatta 41 i beklerse bu bıdık hadi yavrum hayırlısıyla sağlıkla ananı yormadan 38. Haftada gel.

Herkes bebeğinin yüzünü azıcıkta olsa görmüş bana asla göstermedi o zalim doktor nasıl imrendim arkadaşlar 9 ay boyunca hiçbir şekilde görmedim o kadar garip hissettim ki şu an .. içim buruldu resmen ..

Herkes bebeğinin yüzünü azıcıkta olsa görmüş bana asla göstermedi o zalim doktor nasıl imrendim arkadaşlar 9 ay boyunca hiçbir şekilde görmedim o kadar garip hissettim ki şu an .. içim buruldu resmen ..
Ben çenesinin küçük olduğunu biliyorum bi de burnu yandan bana benziyo onun dışında ben de net göremedim 🥹🥹 zaten eğitim araştırma burdaki kendileri zor görüyor cihazlari kötüydü, özelde bir defa gördüm gibi haftam küçüktü onu sayamıyorum bi de eli hep yüzünde :( ocakta da burnunu gördüm zaten doğmak üzere sjjsjsjd tek değilsin inan bana ❤️ kavuşacaksin zaten az kaldı boşver, doğduğunda ağzını burnunu isirirsin 🥰🥰

Niye göstermedi ay, bende 20. Haftalarda gorebildim sadece onlar da çok net değil sonra benim yavrucak bütünnnn kontrollerde elini kapattı yüzüne ne yaptıysak da actiramadik yani bende görmemiş sayılırım artık doğunca görcez 🥰🥰

Ben çenesinin küçük olduğunu biliyorum bi de burnu yandan bana benziyo onun dışında ben de net göremedim 🥹🥹 zaten eğitim araştırma burdaki kendileri zor görüyor cihazlari kötüydü, özelde bir defa gördüm gibi haftam küçüktü onu sayamıyorum bi de eli hep yüzünde :( ocakta da burnunu gördüm zaten doğmak üzere sjjsjsjd tek değilsin inan bana ❤️ kavuşacaksin zaten az kaldı boşver, doğduğunda ağzını burnunu isirirsin 🥰🥰
Kız belki sen hastane imkanından dolayı görmedin ben doktorun yaptığı saçmalıktan dolayı göremedim kadın her gidişimde düzelecek ha gayret diye diye son aya geldik ama yok bide ödediğimiz ücret profesör diye 2 kat ona üzüldüm . Boşa umut edişime üzüldüm üzüntüden günlerdir sancım geçmiyor . 😓 yarın ki tanıyacağımız inşallah iyi biridir enerjisi yüksektir de biraz rahat ederiz 😭🤦🏻‍♀️

Niye göstermedi ay, bende 20. Haftalarda gorebildim sadece onlar da çok net değil sonra benim yavrucak bütünnnn kontrollerde elini kapattı yüzüne ne yaptıysak da actiramadik yani bende görmemiş sayılırım artık doğunca görcez 🥰🥰
Ne bilem bacım bi acayip herkes övdü övdü dedim herhalde işinde çok iyi ama bana nedense hiç uymadı tavrı . Ultrasonda geçen rahim ağzı uzunluğumu sordum onu göremem burdan dedi 🙄

Kız belki sen hastane imkanından dolayı görmedin ben doktorun yaptığı saçmalıktan dolayı göremedim kadın her gidişimde düzelecek ha gayret diye diye son aya geldik ama yok bide ödediğimiz ücret profesör diye 2 kat ona üzüldüm . Boşa umut edişime üzüldüm üzüntüden günlerdir sancım geçmiyor . 😓 yarın ki tanıyacağımız inşallah iyi biridir enerjisi yüksektir de biraz rahat ederiz 😭🤦🏻‍♀️
Ay özel miydi bi de Saka gibi... Son dediğim burnunu gösteren başka bir devlet hastanesiydi ve ben hiç demeden kendi çevirdi kadın ay ne güzelmiş burnu vs diye. Bazı insanlar yapmasın bu mesleği ya, gönül yapmak bu kadar zor olmamalı yani, para veriyosun bi de... Ultrason foti vs de mi vermedi rezalet 😱 herkes önermiş ama fos çıkmış bu açıdan biraz inşallah yarınki doktor iyidir, söyle hatta gosteriyosa bebiş ben hiç goremedim bakabilir miyim de belki foti bile verir ❤️

Ay özel miydi bi de Saka gibi... Son dediğim burnunu gösteren başka bir devlet hastanesiydi ve ben hiç demeden kendi çevirdi kadın ay ne güzelmiş burnu vs diye. Bazı insanlar yapmasın bu mesleği ya, gönül yapmak bu kadar zor olmamalı yani, para veriyosun bi de... Ultrason foti vs de mi vermedi rezalet 😱 herkes önermiş ama fos çıkmış bu açıdan biraz inşallah yarınki doktor iyidir, söyle hatta gosteriyosa bebiş ben hiç goremedim bakabilir miyim de belki foti bile verir ❤️
Kesinlikle katılıyorum sevmediği işi yapmamalı insan . sürekli story atıyor bide her hafta ya Paris ya Londra ya başka bi yerde sürekli de memnuniyet mesajlarını falan paylaşıyor biraz şımarık gibi geldi tabi benim bunları faketmem uzun zaman aldı . Artık yarın ki doktorla bakıcaz duruma umarım son ay diye geri çevirmez beni ve anlaşırız . Hiç ultrason fotoğrafı yok sadece vücut ölçümleri var 😢

Yalnız değilsin ben de hiç görmediiiimm. Doktorumda renkli yokmuş …

Ben ilk doğumumda genel anestezi oldum. Yani bu tamamıyla bana sorulan bırakılan bir tercih değildi doktorun, hastanenin uygulamasıydı. Uyandığımda narkozun etkisi çok ağırdı.bebek de etkileniyormuş evet. Benim içerideki kanı temizleme işlemini sonraya bırakmışlar yani ameliyat esnasında bu işlemi yapmamışlar.cocugu çıkarıp , dikip odama yollamışlar. Odama geldikten yarım saat sonra kıyametler kopardım büyük sancı çektim. Dikiş yeri ağrısı değil böyle doğum sancısı gibi. Yani bunu korkutmak kötü izlenim bırakmak için asla size anlatmıyorum eğer böyle etki bırakırsam sizlerden özür dilerim hakkınızı helal edin anlatma nedenim ben yaşadım tecrübeyi siz yaşamayın doğum şeklinizin nasıl olacağı ile ilgili bütün soruları mutlaka öncesinde doktorunuza sorun yapılacakları öğrenin diye. Daha sonra ebeler alttan el kol yardımı ile karnıma bastırarak o kirli kanı boşalttılar. Sanki bir de normal doğum yapmış gibi acı yaşadım. Düşünün dikişliyim ameliyattan yeni çıkmışım ve bu işlemi gelip gidip defalarca yaptılar. Deli gibi omuz ağrısı yaşadım ben bir de. Neden bilmiyorum. Bakın kızlar altını çizerek söylüyorum benim amacım korkutmak değil kötü niyetli asla değilim ama biri bana böyle anlatsaydı ilk doğumum tecrübem yok bilsem didik didik sorardım. Siz de sorun diye anlatıyorum. İlkinden travmalıydım o doktoru da Allah’a havale ettim bana vajinal doğum yapamazsın çatın dar dedi güya. Şimdiki doktorumla oturdum her şeyi didik didik konuştum beni aşırı rahatlattı her şeyi tek tek anlattı ve ben belden uyuşturmayı seni uyutmamayı öneriyorum bunu tercih ediyorum dedi. Gerçekten içim rahat. Kanamam olduğu süre boyunca hastanede yatış yaptığımda doğum yapıp gelen anneler hep mutluydu. Bağıran çığıran görmedim. Allah hepimize kolay güzel hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Yaa inanmıyorum ya.ilk doğumda bende spinal anestezi oldum.ama bebeği çıkardıktan sonra rahim kendini salmış ve beni tamamen bayılttılar.ben doğumdan 3 4 saat sonra çıktım odama.ve doktor odaya gelip karnıma bastırdı.ben bunu sezeryan olması gereken bişey diye düşünmüştüm ya.hatta doktor bastırırken ağlayıp onu ittiğimi çok net hatırlıyorum ya.

papatya113 papatya113 papatyaaammmmmmm geri sayım başladı🥹😍 ne durumdasın hazırlıklar tamam dimi heyecan hat safhada tabi😍
Eveeeet gecelerin kuşu papatya geldi 😂😂😂❤️❤️ iyiyim canım kankim bidenem. Bavul hazır değil desem 😂 bende ki rahatlık 😂 resmen yarın gidiyorum kanki doğuma gidiyorum valla 🥹🥹🥹 bugün gelemedim buralara yazamadım tembel öğrenciler gibi ödevini son güne bırakanlardan oldum öğretmenim 🙄 şimdi yazcam bak neler yaptım

Merhaba canım kızlar, gececiler uyumayan lohusa bacilarim ve hamişler 😂 ben Yusuf Yusuf modunda ama bir yandan da bazı şeyleri son güne bırakan bir gebe olarak bugün aranızda yoktum. Kapı süsüdür, kuaför işidir kaş maş bugün hallettimm. Kendimi tebrik ediyorum afedersiniz ağrıdan bel yanmasindan şuanda inlesemde bu karda yürüyerek kuaföre gittim resmen. Hızımı alamadım yanda bebek magzasindan hala oğluma bişeyler alma derdine düştüm alışveriş yaptım 😂 kendime bişeyler aldım arbutin serumsuz doguramam diye gratise girdim cilt bakım ürünleri falan kafa dağıtmak için para harcadım diyebilirim 😂 sonra kapı süsü yaptırdım o an yapılıp teslim etmişler yengeme yaptırdım bu kadar hızlı olmasına şok oldum. Oda süsleme için tül balon, yazılar vs aldık. Bunlar olmadan da doguramam tabi 😂 herşey eksiksiz olacak derdinden yoğunluktan başımı kaldıramadım. Bavul hazır değil ama içine koyulacaklar tertemiz hazır sadece yerlestircez bugün onuda bitecek 😊🤗 bende durumlar böyle. Şuan ağrılar vız gelir tırıs gider. Ben yarın evladıma kavuşuyorum. Darısı bekleyen herkese olsun. Rabbim kolaylık versin kızlar cümlemizeeee💕💕💕

Back