• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Evet taşidik evi cnm cok sukur. Daha tam yerleşemedik ama bunada sukur diyorum. Eşim elinden geldigince halletmeye calisiyor bende dogum yakin diye ufak tefek isler disinda busey yapmiyorum. Evet şu dönemde cidden cok zor ev taşimak bide yardim edenimizde yoktu ama cok sukur hallettik allah kolaylik veriyor. Umarim sende iyisindir güzel anne 💕
Yeni evinizde bebeğinizle huzurla oturun 🙏 İyi iş çıkarmışsınız karı koca maaşallah.
Ben de iyiyim kızçelerimle 🥰
Ayy iyi içim rahatladı canım💙evet bıraz tosbilikti benimkide ondan olabilir😅🫠ileri haftalarda içmelimi içmemelimi bilemedim şüpheye düştüm bi an sancıları azaltıyor çünkü.
Zaten sezaryen olacağın için iyi bile olabilir. Her gün içtiğim halde benim sancılarımı azaltmadı hiç.
Ay bak olabilir gazdan hiç düşünmemiştim. Peki o gaz olayından kurtulmak için ne yapmak gerek? Ameliyathane çok soğuk oluyor ben girdiğimde çok titremiştim titrememi durduramıyordum o soğuk gaz yapıyordur zaten bize🥲 her muhabbeti yaptık boşver gaz muhabbeti de yapalım ayol ne kusuru 😂😂😂
Soğuktan değil de sezaryende kesiden dolayı çok hava alıyor içimiz bence. Tamamen bilimsellikten uzak şahsi fikrim. 😅 Sakız çiğnemek iyi gelirmiş kuzum. Yanımda yoktu benim. Ayağını sıcak tut. Hırkanı çorabını eksik etme hastanede. Yürümeye başlayınca da bol bol yürü merdiven inip çık kuzum.
Az önce bir gaflette bulunup tartıldım hahdjdjjdjdjkd 83 ü devirdim 60 ile başlamıştım. İlk doğumumda 58 ile başlayıp 80 ile kapatmıştım. Şu kanamadan sonra yattığım 5 hafta acısını çıkardı tartıda valla🥲🥲🥲 doğuma 2 hafta var 85 le gireceğim gibi duruyor. Hareketlerim de kısıtlı.İştahım çok açık sürekli aç hissediyorum Allah sonumu hayır etsin
Ben 70 ile başladım 85 ile doğuma gittim. Bebiş 4100 gr doğdu, eve geldim 82 kiloyum.🙈 Anlamadım bu matematiği Öğretmenim 😇
Ameliyat sonrası omuz ağrısı feci bişey ama o bildiğimiz gaz değil diye biliyorum senden kaynaklı bir durum değil yani ameliyatla alakalı bir durum☺️
Evet bildiğimiz gaz değil, bu gaz başka gaz 😅 Sezaryenin zor kısmı gaz diyorlarmış ben bunu yeni öğrendim 😇

Ben 59 kiloyum 5 kilo almışım oda bebektir heralde kilo almama rağmen kendimi taşıyamıyorum 😂aynı şeyler bendede var ayakta kalamıyorum yatamıyorumda oturamıyorumda özellikle dışarı soğuk felç ediyor beni kendini sıcak tut dışarıda çıkma bence artık duşta iyi gelmiyor bana kaç haftalıksın şuan
36.hafta canim cok zor otursam kg aliyorum biraz yuruyeyeim diyorum onda da kasilma cok oluyor tas gibi oluyorum

Kızlar ben 37+1 oldum🫣,dün gece doguruyodum nerdeyse bır sancı bır sancı.bugun yone magnezyum ıctm bır tık rahatladım,dr ada soramadım bu hafta hep ıctım magnezyumu bır zararı yoktur demı ılerı haftalarda?ıcıyomusunuz sızde
Canım benim doktorumda bıraktırmadı her gün içiyorum bende 🌸 Tansiyon baş ağrısı yapıyor ona da iyi gelir kullan dedi bana fnd_50 fnd_50 de yazmış 🌸 sayfa sonuna doğru gördüm ☺️

Selam kızlar,burada çok aktif değildim ama yine de haber vermek.iatwdim geçen cuma 14 şubatta acil sezaryene alındım yüksek tansiyondan ve bebeğim geldi 🫠 var mi başka doğum yapan acaba
Hayırlı olsunnn bebeğini sağlıkla büyüt insaAllah 🥰🪻 nasıl gidiyor annelik, sezeryan tecrübelerini merak ediyorum annelik tecrubelerini de tabii

Hayırlı olsunnn bebeğini sağlıkla büyüt insaAllah 🥰🪻 nasıl gidiyor annelik, sezeryan tecrübelerini merak ediyorum annelik tecrubelerini de tabii
Benim 3. Evladım bu çok şükür. Diğer ikisi normal doğumla dünyaya gelmiştir bu da normal olsun çok istedim fakat gebelikte tansiyonum vardi.37 haftalik doğdu ama son 2 hafta tansiyondan dolayı karnımda gelişmedi 35 hafta uyumlu dogdu 2700.cok şükür ki kilosu çok düşük değil 2500 altını yogun bakıma aliyorlar benim bebeğimi yanıma verdiler🫠 sezaryen korktuğum birseydi açık söyleyeyim ama gerçekten olayı çok büyütmüş anlatanlar.hic zor değil ilk ayaga kalkmak ilk gaz vs.pozirif olup olumlu düşünmek lazım.annelik inanılmaz güzel benim büyük kızım 10 oğlum 7 yaşında şimdi yine bir minik kızım oldu🫠 sanki İlk cocuk gibi o kadar özlemişiz ki.bir de tecrübe olgunluk vs bu rahat sakın kafayla cocuk büyütmek çok lezzetliymis 🌸💕

Benim 3. Evladım bu çok şükür. Diğer ikisi normal doğumla dünyaya gelmiştir bu da normal olsun çok istedim fakat gebelikte tansiyonum vardi.37 haftalik doğdu ama son 2 hafta tansiyondan dolayı karnımda gelişmedi 35 hafta uyumlu dogdu 2700.cok şükür ki kilosu çok düşük değil 2500 altını yogun bakıma aliyorlar benim bebeğimi yanıma verdiler🫠 sezaryen korktuğum birseydi açık söyleyeyim ama gerçekten olayı çok büyütmüş anlatanlar.hic zor değil ilk ayaga kalkmak ilk gaz vs.pozirif olup olumlu düşünmek lazım.annelik inanılmaz güzel benim büyük kızım 10 oğlum 7 yaşında şimdi yine bir minik kızım oldu🫠 sanki İlk cocuk gibi o kadar özlemişiz ki.bir de tecrübe olgunluk vs bu rahat sakın kafayla cocuk büyütmek çok lezzetliymis 🌸💕
MasaAllah ne güzel ne pozitifsiniz Evlatlarinizla güzel ömürleriniz olsun 🥰🪻 bende salı günü sezeryan olacağım da tabii biraz korku var içimde 🤭

MasaAllah ne güzel ne pozitifsiniz Evlatlarinizla güzel ömürleriniz olsun 🥰🪻 bende salı günü sezeryan olacağım da tabii biraz korku var içimde 🤭
Sezaryen rahatmış canim hiç stres yok sancı yok.brn normal dlgum taraftarı bir insanım ama mecburiyet başka bir durum hersey olacağına varıyor önemli olan tek şey sağlıkla evladımızla evimize dönmek 🤍🌸

Bende korkuyorum zaman yaklastıya,bıraz ıcıme kapandım sankı.degısık duygulardayım
Benim de çeneme vurdu saçma sapan konuşuyorum içimdeki endişeyi saçma sapan konuşarak atmaya çalışıyorum 😅🤭 bir dakika susasım gelmiyor içimdeki stresi konuşarak atmaya çalışıyorum amaa nafileee

Sezaryen rahatmış canim hiç stres yok sancı yok.brn normal dlgum taraftarı bir insanım ama mecburiyet başka bir durum hersey olacağına varıyor önemli olan tek şey sağlıkla evladımızla evimize dönmek 🤍🌸
Sezeryan türünüz ne oldu genel mi oldu spinal mi

Maşallah canım cok sevındım saglıkla atlatmana 😍🧿💙saglıkla büyüt inşallah,anestezi şeklin nasıl oldu belden mı genel mı?

Spiral benim için çok risklidir genel oldum.zaten 24 14 olmuş tansiyonum ameliyathane de beyin kanaması gecirecegimden korkuyorlardi.cok değişik oldu benimki planlı değildi muayeneden acil sezaryene alindim
Anladımmm neyse gelmiş geçmiş sağlıkla bebeğinize kavuşmuşsunuz şükür ki 🥰

Hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,iyi olduğunuza sevindim,1 gece mi kaldınız hastanede

Ben 59 kiloyum 5 kilo almışım oda bebektir heralde kilo almama rağmen kendimi taşıyamıyorum 😂aynı şeyler bendede var ayakta kalamıyorum yatamıyorumda oturamıyorumda özellikle dışarı soğuk felç ediyor beni kendini sıcak tut dışarıda çıkma bence artık duşta iyi gelmiyor bana kaç haftalıksın şuan
Kilonuzla alakası yok bacilarim o zaman ksndjd ben 20 kilo aldığım için ondandır diyodum ama son ay böyle oldum. demekki bebekten dolayı böyle oluyoruz 😆😆😆
Bende korkuyorum zaman yaklastıya,bıraz ıcıme kapandım sankı.degısık duygulardayım
Korkma kız 🥹 bebişine kavuşacaksın güzel düşün pozitifi bas kokusunu çekeceksin içine 🥰🥰🥰🥰 Sağlıkla gelsin minik kuşun inşallah 🌸❤️

T ttet hayırlısı olsun canım gözünüz aydın. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰 🧿 ❤️

Back