2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
geçmiş olsun canım Rabbim sizi korusun
bu arada konu sahibi sen olmuşsun kazendi :)

ben biliyorum canım yeterki bilinçli yatayım :) yüzüstü yatınca direk uyanıyorum mesela koruma iç güdüsü evet ama ne kadar erken değiştirirsek alışırsak o kadar iyi

:) :) :) annelik piskolojisi canim bunlar anayiz biz :) :) saka bi yana desigon gibi dusuklerin vermis oldugu bi piskoloji tabiko

Merhabalar..ben de geçen ay hsg testi yaptırıp hamile kaldım ama maalesef düştü bebişim..bu ayı da güzel değerlendirdiğimizi düşünüyorum adetime 10 gün kaldı..hayırlısı bakalım inşşşallah sağlık bebişlerimize kavuşalım

Insallah seninde guzel hberlerini aliroz canim gunden gune büyüyoruz çoğaliyoruz masallah bize

Merhaba, geçen hafta kan testinde hamile olduğumu öğrendim. Ultrason kontrolünde iki kese gördü doktor ama biri kaybolabilir yada diğer kese kanama alanı olabilir dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Şu kanama alanı olayı biraz tedirgin etti beni ama ikizi duyunca aklım uçup gitti hiç bir şey soramadım

Canim kese etrafinda kanama alani olusabiliyor bazen her yeri kapliyor bazende bir kese gorunumunde oluyor ama insallah kanama alani degil ikiz bebistir doktor dusul riskinden suphelenmediyse sknti yapma ama cokta hareket etme bol bol dinlenmeye çalış

Kızlar benim 6+1 sizce kalp atışı duyulur mu bide doktorunuzdan memnun musunuz ben senin normal yoldan olmaz dediği için değiştirmeyi düşünüyorum bugün normal olmaz diyen yarın normal dogum olacakken sezaryen der güya bide çok iyi bi doktor tavsiyeniz var mı (İstanbul Avrupa)

Öyle bi doktoru bence de değiştir cnm moral bozamaktan başka bi şey yapmıyor kimi doktorlar

Öyle bi doktoru bence de değiştir cnm moral bozamaktan başka bi şey yapmıyor kimi doktorlar
Evet canım gerçekten eşiminde benim de moralimi çok bozdu güya bide 28 yıllık çok başarılı bir doktormus bu doktorlara önce empati özelliği anlatılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…