Kızlar meraba kaç gündür giremedim cumartesi dinleneyim diye işten eve erken geldim tabi dinlenmek yerine baya iş yaptım ıspanak yikamistim çok ayakta kaldim sonra lavaboya gittim kirmizi pembe gibi leke geldi çok korktum acile gittim karından ultrasonla baktılar kese büyümüştü kese düzgün du progestron la düşük önleyici iğne verdi doktor kendi özel doktoruma olanları söyledim o pazartesi gel bakalim dedi bugün sabah gittim hemen kese biraz daha büyümüş tü kan degerim 10.000 leri gecti artik ama bebegi goremedik bugün 5+4 um gerçi ben görür gibi oldum sonra kayboldu bilmiyorum cuma bidaha gidicem çok korkuyorum bebeği goremiycem bi sorun olucak diye pıhtılaşma iğnesine kalp atışını duyunca basliycaz şuan coraspin kullanıyorum
ya yok daha ilk haftalardasınız sıkıntı yok tabi düşükler sizi bu korumaya itmiş, ama daha yeni yani.. son aylara doğru zaten istesen de düz yatamıcaksınız..
kan akışı sağlar tabi ki kalp atışını o ayrı
gece uyurken naptığınızı biliyor musunuz :)) neyse karışmayım ben herkes bildiği gibi uygulasın kızlar
ben biliyorum canım yeterki bilinçli yatayım :) yüzüstü yatınca direk uyanıyorum mesela koruma iç güdüsü evet ama ne kadar erken değiştirirsek alışırsak o kadar iyi
ya yok daha ilk haftalardasınız sıkıntı yok tabi düşükler sizi bu korumaya itmiş, ama daha yeni yani.. son aylara doğru zaten istesen de düz yatamıcaksınız..
kan akışı sağlar tabi ki kalp atışını o ayrı
gece uyurken naptığınızı biliyor musunuz :)) neyse karışmayım ben herkes bildiği gibi uygulasın kızlar
Merhabalar..ben de geçen ay hsg testi yaptırıp hamile kaldım ama maalesef düştü bebişim..bu ayı da güzel değerlendirdiğimizi düşünüyorum adetime 10 gün kaldı..hayırlısı bakalım inşşşallah sağlık bebişlerimize kavuşalım
Merhabalar..ben de geçen ay hsg testi yaptırıp hamile kaldım ama maalesef düştü bebişim..bu ayı da güzel değerlendirdiğimizi düşünüyorum adetime 10 gün kaldı..hayırlısı bakalım inşşşallah sağlık bebişlerimize kavuşalım
Merhaba, geçen hafta kan testinde hamile olduğumu öğrendim. Ultrason kontrolünde iki kese gördü doktor ama biri kaybolabilir yada diğer kese kanama alanı olabilir dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Şu kanama alanı olayı biraz tedirgin etti beni ama ikizi duyunca aklım uçup gitti hiç bir şey soramadım
Merhaba, geçen hafta kan testinde hamile olduğumu öğrendim. Ultrason kontrolünde iki kese gördü doktor ama biri kaybolabilir yada diğer kese kanama alanı olabilir dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Şu kanama alanı olayı biraz tedirgin etti beni ama ikizi duyunca aklım uçup gitti hiç bir şey soramadım
Canim kese etrafinda kanama alani olusabiliyor bazen her yeri kapliyor bazende bir kese gorunumunde oluyor ama insallah kanama alani degil ikiz bebistir doktor dusul riskinden suphelenmediyse sknti yapma ama cokta hareket etme bol bol dinlenmeye çalış
Kızlar, bu cuma 6+1 olucam,inş kalp atışlarını da duymaya gidicem. Gidince de kan testi vs falan testler yapılacakmış. Benim buarada bugün full midem bulanmaya başladı, korkuyorum kusucak raddeye gelmesinden
Kızlar benim 6+1 sizce kalp atışı duyulur mu bide doktorunuzdan memnun musunuz ben senin normal yoldan olmaz dediği için değiştirmeyi düşünüyorum bugün normal olmaz diyen yarın normal dogum olacakken sezaryen der güya bide çok iyi bi doktor tavsiyeniz var mı (İstanbul Avrupa)
Kızlar benim 6+1 sizce kalp atışı duyulur mu bide doktorunuzdan memnun musunuz ben senin normal yoldan olmaz dediği için değiştirmeyi düşünüyorum bugün normal olmaz diyen yarın normal dogum olacakken sezaryen der güya bide çok iyi bi doktor tavsiyeniz var mı (İstanbul Avrupa)
Evet canım gerçekten eşiminde benim de moralimi çok bozdu güya bide 28 yıllık çok başarılı bir doktormus bu doktorlara önce empati özelliği anlatılmalı