2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet canım gerçekten eşiminde benim de moralimi çok bozdu güya bide 28 yıllık çok başarılı bir doktormus bu doktorlara önce empati özelliği anlatılmalı
Bana da hep cins doktorlar denk gelir ama çok şükür ilk hamileliği de çok iyi bi doktora denk geldim hamileliğinin başında gelmişti doğumdan bi sure sonrada başka bi hastaneye başhekim olarak atandı şimdide günüm heray geçiyor hep cins doktorlara denk geldim 1yildir çok iyi bi doktor buldum yine yarin gidicem inşallah hamilesin derde hazır iyi doktoru bulmusken 2. De çıkar aradan

İstanbul’da mısın canım kim doktorun merak ettim ben sun Şule selmanı düşünüyorum

Hangi doktora gidiyodun canim sen

Hangi doktora gidiyodun canim sen
Mürvet hakyemez. Nisa hastahanesinde. Başlarda çok memnundum çok profesyonel buldum sonra çok fazla hastası var meşhur olduğundan çok iyi ilgilenmediğini söyleyen arkadaşlarım oldu dikkat ettim gerçekten öyle. Zaten baya soğuk biri soru bile soramıyordm soğukluğundan. ben doğal yoldan ve sağlıklı olanı öneren bir doktor istiyorum en son gidince eşimin sperm sonuçlarını gördü sizin normal yoldan olmaz tüp bebeğe başlatalım dedi açıklama bile yapamadım çıkar çıkmaz ağladım. Şimdi isteksizim mecbur yine ona gidicem bakalım bulana kadar idare edicem canım

Esenler medipol bütün doktorlari iyi bence ama ben Ayten hanıma gidiyorm bence mükemmel bı kadin

Ben Anadolu yakasında 4 tane doktor buldum iş yerine not aldım nasip olursa kalp atışından sonra onlardan birine gidicem şimdilik akşam doktor var diye başka bi hastaneye gidiyorum doktor iyi fakat hastaneden memnun değilim

Hangi hastahane canım

Bu arada sat a göre 6+0 da gittim ultrason da 5+2 idi ve sadece kese görünüyordu. Persembe yine gidicem sat a göre 6+4. Kalp atisi duyamam belki ama bebeği görebilir miyim dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…