Dusuk yaparken igne olarak dusuk engelleyici o ilac verdi dusuk yaptım. Doktor o zaman bu ilac sonrasi saglikli degilse vucut atar saglikliysa tutunmasini saglar demistipeki onu sağlıklı olduğuna karar verdikten sonra mı başlıyorlar.. misal sağlıklı değil vücudun atması gerekiyor, ama düşmesin diye engelleyici iğne ya da hap verdiler.. nasıl olacak? sağlıklı değilse her şeye rağmen vücut onu atar mı?
kafa iyice karıştı benim..
Benimde heterozigot bende sadece corasprin kullanıyorumKızlar pıhtılaşma testinde homozigot mu heterezigot mu cıktı iğne kullanan arkadaşlar? Benim hetero cıktı coraspirin kullanıyorum
Anladim..Dusuk yaparken igne olarak dusuk engelleyici o ilac verdi dusuk yaptım. Doktor o zaman bu ilac sonrasi saglikli degilse vucut atar saglikliysa tutunmasini saglar demisti
ben genetik yaptırmadım ama ınr pt aptt baktırdımBenimde heterozigot bende sadece corasprin kullanıyorum
Yatabilirsin simdilik.. sonra da saga sola donerek uyursun ya.Ya kizlar ben yuz üstü yatmadan uyuyamiorum ama hamileligimi öğrendiğimden beri sol tarafima yatip uyumaya calisiyorum ve cok zorlaniyorum siz uyku pozisyonunuzu degistirdiniz mi
en zorlandığım konu sanırım genelde soltarafıma dönük ama yüzüstü yatarım şimdi dikkat ediyorum hatta uykumdan bile uyanıyorumYa kizlar ben yuz üstü yatmadan uyuyamiorum ama hamileligimi öğrendiğimden beri sol tarafima yatip uyumaya calisiyorum ve cok zorlaniyorum siz uyku pozisyonunuzu degistirdiniz mi
Benim de genetige gerek yok o zmn sadece pihtilasma icin gitsem yeter sanirim.ben genetik yaptırmadım ama ınr pt aptt baktırdım
Aynen oyle geceleri hic uyanmasam 10 kere uyaniyorum yuz ustu döndüğüm an gozleri dikiyorum hemen havayaen zorlandığım konu sanırım genelde soltarafıma dönük ama yüzüstü yatarım şimdi dikkat ediyorum hatta uykumdan bile uyanıyorum
yok canım yatmasa daha iyi bebeğe kan akışı gitsin diyeYatabilirsin simdilik.. sonra da saga sola donerek uyursun ya.
Vucudun ağırligi karina baski yapiyor sonucta benim on skntili donemim ilk 3 ay onu bi atlatsam keske varyayok canım yatmasa daha iyi bebeğe kan akışı gitsin diye
yok yok canım yatma bende dikkat ediyorum sırtüstü ve yüzüstü yasak :)Vucudun ağırligi karina baski yapiyor sonucta benim on skntili donemim ilk 3 ay onu bi atlatsam keske varya
Daha yeni diye dedim kan akisini etkiler mi ya?yok canım yatmasa daha iyi bebeğe kan akışı gitsin diye
tabiki etkiliyor canım :) sonuçta kan akışıyla yaşıyor kalbi atmaya başlıyorDaha yeni diye dedim kan akisini etkiler mi ya?
Korkma cnim bisey olmaz allahn izniyle ama dha cok erken 6. Haftadan snra duyuluyor kalp atisi kimisi 8. Haftada bile anca duyuyorKızlar meraba kaç gündür giremedim cumartesi dinleneyim diye işten eve erken geldim tabi dinlenmek yerine baya iş yaptım ıspanak yikamistim çok ayakta kaldim sonra lavaboya gittim kirmizi pembe gibi leke geldi çok korktum acile gittim karından ultrasonla baktılar kese büyümüştü kese düzgün du progestron la düşük önleyici iğne verdi doktor kendi özel doktoruma olanları söyledim o pazartesi gel bakalim dedi bugün sabah gittim hemen kese biraz daha büyümüş tü kan degerim 10.000 leri gecti artik ama bebegi goremedik bugün 5+4 um gerçi ben görür gibi oldum sonra kayboldu bilmiyorum cuma bidaha gidicem çok korkuyorum bebeği goremiycem bi sorun olucak diye pıhtılaşma iğnesine kalp atışını duyunca basliycaz şuan coraspin kullanıyorum
Bnm zaten oncekilerde kesr bozuldugu icin iceride kanama alani oluşuyor oda keseyi bozuyor ondan dolayi skntili yani durimDaha yeni diye dedim kan akisini etkiler mi ya?
müşadeye almadılar mı ? çok çok geçmiş olsun dikkat et ve kalkmadan yat hiç bişey bebişinden önemli değil boşverKızlar meraba kaç gündür giremedim cumartesi dinleneyim diye işten eve erken geldim tabi dinlenmek yerine baya iş yaptım ıspanak yikamistim çok ayakta kaldim sonra lavaboya gittim kirmizi pembe gibi leke geldi çok korktum acile gittim karından ultrasonla baktılar kese büyümüştü kese düzgün du progestron la düşük önleyici iğne verdi doktor kendi özel doktoruma olanları söyledim o pazartesi gel bakalim dedi bugün sabah gittim hemen kese biraz daha büyümüş tü kan degerim 10.000 leri gecti artik ama bebegi goremedik bugün 5+4 um gerçi ben görür gibi oldum sonra kayboldu bilmiyorum cuma bidaha gidicem çok korkuyorum bebeği goremiycem bi sorun olucak diye pıhtılaşma iğnesine kalp atışını duyunca basliycaz şuan coraspin kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?