2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
annelik :) babalar rahat boşuna adanmamış cennet anaların ayaklarının altına bende çarşamba olsada gitsem diye 4 gözle bekliyorum :)
Canım benim, ne güzel bi duygu bu yaşadığımız degilmi.Allahim korktugumuzu yaşarmasın yavrularımızı bize bagislasin

Ilk ignemi az once yaptim biraz yukari yaptim sanirim canim hafif yandi sajirim elim hafif degil. Bir insanin kendinr igne yapmasi zormus yahu
Esin yapsin ben oyle yapicam aksamlari ayno saatlerde vurmaya ozen goster dedi doktor o igne senin elinden degl canim yakio malesef

Bizim yaptirdifimiz igne kan sulandirico canim kanda pihtilasma oldugundan dolayi dusuk yasamayalim die veriyorlar bnm genetik testinde pihtilasma oldugu cikmisti herkese gerekli bi igne degl yani o

Smdiden hyrli olsun aramiza hosgeldin canim

Peki bu kan sayımı, vitamin, demir bunlara hamileliğin kaçıncı haftası bakılıyor?

Bizim yaptirdifimiz igne kan sulandirico canim kanda pihtilasma oldugundan dolayi dusuk yasamayalim die veriyorlar bnm genetik testinde pihtilasma oldugu cikmisti herkese gerekli bi igne degl yani o
evet canım onu biliyorum da, ben testi yaptırsam mı yaptırmasam mı diye tereddütteyim.. sonradan da gelişebiliyormuş ya, düşüklerde olduğu için yaptırmanı öneririm ama artık burda bakmıyoruz dedi. 1 yaşayan da olsa diğerlerini kaybettiğim için..

Canım benim, ne güzel bi duygu bu yaşadığımız degilmi.Allahim korktugumuzu yaşarmasın yavrularımızı bize bagislasin
Amin canim insallah insan ister istemez endişe ediyor iste smdi 10 gun snra kontrolum var nasil gecicek die bakiyorum kazasiz belasiz atlatalim insallah ilk donemlerimizi sonrasi gelir allahin izniyle

O zmn bence baktir canim ihmal etme araştırma hastaneleri bakiyor benim bildigim pihtilasmaya ozel hastanelerde cok pahali

Sen kan uyusmazligi ignesinden bahsedio olabilir misin

O dusuk engelleyici ilac. Onu kalcadan yapiuorlar düşük tehlikesi icin oluyor. Benimse kan sulandirici ve pihtilastirma engelleyici iğnem bunu kol karin ve bacaktan yapabiliuormusuz

yok canım anlaştık o konuda.. kan pıhtılaşması için de iğne varmış ama benim dediğim progestan düşük engelleyici alttan da verilenmiş :))
:) pruluton die kalcadan yapilan bi igne var hemde progeston die agizdan yada vajinadan alinan bi ilac var ben onlardan da kullaniyorum oncesinde 2 düşüğüm oldgu icin

:) pruluton die kalcadan yapilan bi igne var hemde progeston die agizdan yada vajinadan alinan bi ilac var ben onlardan da kullaniyorum oncesinde 2 düşüğüm oldgu icin
peki onu sağlıklı olduğuna karar verdikten sonra mı başlıyorlar.. misal sağlıklı değil vücudun atması gerekiyor, ama düşmesin diye engelleyici iğne ya da hap verdiler.. nasıl olacak? sağlıklı değilse her şeye rağmen vücut onu atar mı?
kafa iyice karıştı benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…